اینم آدرس تایپیک:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم آدرس تایپیک:
بابا اوه لامبورگینیِ ----- 1,89 مگا بایته بعدش چرخ هاش کوچیک بود و من نتنها اون مشکل رو بلکه جزییات دیگه رو هم درست کردم بعدش حجمش شد 6,49 مگابایت حالا با این وضع؛ بازم انتظارِ ِیه پک کامل از مود ها و ضد سانسور ها و چیزهای جالب gta san رو داره در حجم کم + اون لامبورگینیه رو داری؟ واقعاً که!!
Last edited by Danoosh Pichgahe; 14-02-2008 at 13:48.
در جواب شما دوست عزیز باید بگم 1-هر کسی سلیقه ای داره و2- منم دوست ندارم با فونت های بزرگ و گذاشتن عکس پر حجم وقت کسایی که میان تو پیسی رو بگیرم . ضمنا فرق نقل قول و html رو دیگه بلدیم.
دوس گرامی لطف کن یکم فوت کوچیک استفاده کن لااقل یکی اومد تو تایپیک پشیمون نشه برگرده بره.آخه همه که adsl ندارن . ضمنا من گفتم مد های جالب رو هرکسی داره برام آپلود کنه. خوب اگه نداری لازم نیست پست اضافه بدی.نوشته شده توسط rvin@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دوستان اگه کسی یه پک کامل از مود ها و ضد سانسور ها و چیزهای جالب gta san رو داره در حجم کم برام آپ کنه .دستشم درد نکنه. مثلا همین ماشین لامبورگینی.
بالاخره بعد از چند ماه تونستم بازی رو تموم کنم.
بابا اوه لامبورگینیِ ----- 1,89 مگا بایته بعدش چرخ هاش کوچیک بود و من نتنها اون مشکل رو بلکه جزییات دیگه رو هم درست کردم بعدش حجمش شد 6,49 مگابایت حالا با این وضع؛ بازم انتظارِ ِیه پک کامل از مود ها و ضد سانسور ها و چیزهای جالب gta san رو داره در حجم کم + اون لامبورگینیه رو داری؟ واقعاً که!!
منم میخواستم اینو بگم! اینقدر نوشته هاتو با فونتهای بزرگ و تمام رنگی ننویس!
فونت هم اندازه ای داره ... فکر نکن این کارت باعث میشه که بقیه بیشتر به نوشته هات توجه میکنن.
این یک راهنمایی دوستانه بود ...
درستهمنم میخواستم اینو بگم! اینقدر نوشته هاتو با فونتهای بزرگ و تمام رنگی ننویس!
فونت هم اندازه ای داره ... فکر نکن این کارت باعث میشه که بقیه بیشتر به نوشته هات توجه میکنن.
این یک راهنمایی دوستانه بود ...
هر چی فونت ها بزرگتر باشن چشم افراد خسته میشه و متن رو کامل نمیخونن مخصوصا اگه رنگ روشن داشته باشه
من فکر کردم رنگش به سایت بخوره اینجوری کردم... چشم اما این کار رو در مواقعی خاص باید انجام دهم.
در جواب شما دوست عزیز باید بگم 1-هر کسی سلیقه ای داره و2- منم دوست دارم با فونت های بزرگ و گذاشتن عکس پر حجم وقت کسایی که میان تو پیسی رو بگیرم! (شوخی بود ها!)
یکی به من کمک کنه. کارم لنگ مونده و حرصم هم در اومده. من یه فایل کمکی که تموم داستان رو گفته دارم. اما با اینکه هرکاری میگه میکنم اما بازم نمیشه. توی مرحله بیگ اسموک که باید با موتور دنبال قطار بریم همیشه حداقل یکی میمونه که نمیتونم بکشمش و توی رقص توی ساحل هم همیشه یه ذره از 2500 کمتر میشه یعنی حدود 2250 میشه. کمک
اگه میشه زحمتش رو میذارم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.من گفتم مد های جالب رو هرکسی داره برام آپلود کنه. خوب اگه نداری لازم نیست پست اضافه بدی.
یکم پست قبلیتو نگاه کنی می فهمی چی گفتی..
اسم مرحله رو به خارجی بنویس.
[آدرس جدید تایپیکم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)