سلام دوستان. جواب بنده رو کسی نداد
در کانتر چه جوری میشه در هنگام استارت و شمارش معکوس راه می افته به نفرات اضافه کرد؟
من قبلا دکمه ام رو می زدم و یکی رو انتخاب می کردم به یک تیم اضافه می شد
شما می تونید مارو راهنمایی کنید؟
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
سلام دوستان. جواب بنده رو کسی نداد
در کانتر چه جوری میشه در هنگام استارت و شمارش معکوس راه می افته به نفرات اضافه کرد؟
ممنون از دوست خوبم Mahdi_mbi
دارم فقط سر میزنم![]()
اگه منظورت اینه که چه طوری میشه بات اضافه کرد، دستورات زیر رو تو کنسول بزن. (اگه این دستورات کار نکرد به این معناست که کانترت بات نداره و باید یه بات روش نصب کنی)
برای افزودن ct
برای افزودن tکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه هم منظورت این نیست، بیشتر توضیح بده تا کمکت کنیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
می خواستم یه نکته کوچیک بگم که احتمالا خیلیاتون می دونید.
اگه موقع دراپ کردن اسلحه به زمین نگاه کنید، اسلحه دورتر از حالت عادی روی زمین می افته و اگه به آسمان(منظورم بالای سرتون است، حالا ممکنه آسمون نباشه و سقف باشه) نگاه کنید اسلحه نزدیک تر از حالت معمول روی زمین می افته.
حالا این به چه دردی می خوره؟ این به درد بازی های تیمی می خوره که هنگام شروع شدن یه round جدید، اگه کسی دراپی خواست، بتونید یه اسلحه واسش دراپ کنید(دقیقا بندازید رو سرش) و اون مجبور نباشه وقتی که freeztime تموم شد دنبال اسلحه بیاد و در نتیجه زودتر به position خودش می رسه.
امیدوارم خوب توضیح داده باشم.
موفق باشید.![]()
منم یه بار تو گیم نت یه همچین چیزی دیدم.سلام دوستان. جواب بنده رو کسی نداد
بقل دستیم رفت داخل آپشن و یه کاری کرد که یاری مجازی به بازی اضافه شد.....![]()
خطاب به mahdi_mbi(اون حدود سنس ها خیلی بدردم خورد)
دوسته من وقتی Mouse_fix رو روش کلیک میکنی و فعال میشه و بعد که restart میکنی سیستمو
(این کارو باید کرد دیگه نه؟) میری تو بازی اصولا باید کمی کند تر بشه دیگه نه؟؟؟ (بدون restart هم تست کردم)
که نمیشه واسه من؟
در ضمن حجمش1 kb هستش درسته؟
همه اینایی که گفتی درسته. در ضمن این نکته رو هم بگم که موقع اسنایپ زدن، سنس موس باید کم تر از حالت معمول باشه که برای این کار هم میشه از script های خاصی استفاده کرد. خواستی بگو تا برات بذارم.
موفق باشی![]()
پس وقتی موس Fix رو فعال میکنی نباید کند بشه؟؟
اخه من یک گیمنت رفتم وقتی موس Fix رو زدم خیلی کند شده بود
من هم اسنایپ میزنم و هم گان بیشتر گان اما وقتی Train یا dust2 باشه باید snip بگیرم حالا با این تفاسیر چه باید کرد رفیق؟ (در مورد Script توضیح بدید ممنون میشم ایا گانم ضعیف میشه ؟)
چرا دیگه سنس به طور خیلی محسوسی کم میشه ( مثلا نصف میشه یا حتی بیشتر) مثل اینکه حرفای قبلیتو خوب نفهمیدم
در مورد script هم واست با توضیح میذارم. فعلا وقت ندارمشرمنده:43:
موفق باشی![]()
دوستان برنامه جدید کسی چیزی نداره ؟
ممنون میشم بزارید چون واقعا به درد بخور هستند !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)