تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 327 از 376 اولاول ... 227277317323324325326327328329330331337 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,261 به 3,270 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

Dreamland
    Guest

پيش فرض

تورنتی که دارید میگیرید تناسب پیر و سید خوبی نداره.کل پیرها از سیدها بیشتره.یعنی گیرنده ها از آپلود کننده ها بیشتر هستن،واسه همین سرعت آپلود از سرعت دریافت بیشتره.
    این چطوره ؟ این برنامه چه تنظیماتی داره؟

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

اینم وضعیتش خوب نیست.گوشه سمت راست،پائین رو نگاه کنید،تعداد کل پیر ها از تعداد کل سیدها بیشتره.(تعداد جفتشون هم خیلی کمه،حالا اگه زیاد بودن موردی نداشت)

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

سلام به همه.
    آقا پس چرا من نمیوتونم با سرعت های بالا با این تورنت دانلود کنم؟؟؟
    سرعتی که میندازه از بین 30 تا 54 متغیره.من از صبا adsl دارم و 1 mg هستش.
    ولی مثل این که گفته بودن با تورنت سرعت خیلی بالا تره ولی اینجور که من میبینم مثل سرعت دانلود با idm هستش....
    مثلا من همین فایلو شبانه ها که میزاشتم واسه دانلود 2 روز طول کشید.

Last edited by Steps-Rap; 19-09-2010 at 10:19.

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ویندوز 2000 به بالا

150 مگ رم

مانیتور و ماوس و کیبورد

تمام تنظیمات رو هم میتونین خودتون دستی تنظیم کنین.

در ضمن خودتون میتونین ترکر درست کنین و ترکری برای تورنت ها بشین.

با تنظیم کردن درست کش و بافر میتونین کارایی رو بالا ببرین.(البته برای سرعت کمتر از 20 مگ بی مفهومه).

Auto speed برای به حداکثر رسوندن سرعت دانلود و آپلود

پشتیبانی از Encryption لول RC4

پلاگین های متعدد

قابلیت تغییر دادن مسیر فایل ها بعد از اتمام دانلود

سرچ از سایت های مختلف

RSS برای پیدا کردن تورنت های مشابه یا اطلاع یافتن از وضعیت تورنت موجود

کنترل نرم افزار به صورت وب ریموت

در کل مزیتش برای کاربرای معمولی سرعت بهتر و Hash Fail کمتر هست.

در ضمن هیچ وقت همه ترکرها رو مثل نرم افزارهای دیگه همزمان Scrape نمیکنه و این خودش کارایی رو افزایش میده.

توی Prioroty هم میتونین عدد بدین.مثلا اگه 5 تا قسمت یک سریال رو دارین دانلود میکنین و میخایین به ترتیب تماشا کنین میتونین برای قسمت اول بدین High 1 برای قسمت دوم High 2 و... که تو نرما فزار Utorrent فقط گزینه های High Normal و Low وجود دارن.

بهتره خودتون نصبش کنین.بعد از یکی دو روز ور رفتن همه چیز رو کامل متوجه میشین.
    150
    مگ رم
    خداوند سیستم فسیل من رو بیامرزه......کل دانلود منیجر با نرم افزار تورنت من رو هم 25 مگابایت فضا می گیرن انوقت این 150 مگ....با سیستمم می خوام اپولو هوا کنم....

این چطوره ؟ این برنامه چه تنظیماتی داره؟

اینم وضعیتش خوب نیست.گوشه سمت راست،پائین رو نگاه کنید،تعداد کل پیر ها از تعداد کل سیدها بیشتره.(تعداد جفتشون هم خیلی کمه،حالا اگه زیاد بودن موردی نداشت)
    تو سایت های دیگر دونبال تورنتی که می گیری باش و اگر پیدا کردی رو تورنت فعلی ات لود کن اگر ترکر های جدید داشته باشه شاید بتونه تعداد سید و پییر هارو افزایش بده

سلام به همه.
    آقا پس چرا من نمیوتونم با سرعت های بالا با این تورنت دانلود کنم؟؟؟
    سرعتی که میندازه از بین 30 تا 54 متغیره.من از صبا adsl دارم و 1 mg هستش.
    ولی مثل این که گفته بودن با تورنت سرعت خیلی بالا تره ولی اینجور که من میبینم مثل سرعت دانلود با idm هستش....
    مثلا من همین فایلو شبانه ها که میزاشتم واسه دانلود 2 روز طول کشید.

تورنت با حداکثر سرعتی که عملا کاربر با دانلود معمولی می تونه بگیره می تونه دریافت کنه که باز بستگی به وضعیت خود تورنت هم داره.

5. 4 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان برای روشن شدن خودکار سیستم و دانلود خودکار شبانه با utorrent چطور باید عمل کرد ؟
    یک جاش رو به اسم scheduel دیدم ولی تنظیم خاصی مثل idm نداره.

ممنون.

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

150

خداوند سیستم فسیل من رو بیامرزه......کل دانلود منیجر با نرم افزار تورنت من رو هم 25 مگابایت فضا می گیرن انوقت این 150 مگ....با سیستمم می خوام اپولو هوا کنم....
    الان همه رم هایی که تو بازار میبندن بالاتر از 4 گیگه.حالا شما با 150 مگ میخایی آپولو هوا کنی

البته اینم بگم که 150 مگ بیشتر به خاطر پلاگین هاش هست که واقعا هم ارزش نصب دارن.

اگه رم کم آوردین میتونین از پیج فایل کمک بگیرین.
    Last edited by AB; 19-09-2010 at 22:24.

8. این کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان برای روشن شدن خودکار سیستم و دانلود خودکار شبانه با utorrent چطور باید عمل کرد ؟
    یک جاش رو به اسم scheduel دیدم ولی تنظیم خاصی مثل idm نداره.

ممنون.
    تو بخش اینترنت یک تاپیک روشن کردن سیستم هست که نرم افزار های مربوطه رو دادن و فقط بجای دانلود منیجر می تونی طوری تنظیم کنی که تورنت رو اجرا کنه بعد از روشن شدن.

الان همه رم هایی که تو بازار میبندن بالاتر از 4 گیگه.حالا شما با 150 مگ میخایی آپولو هوا کنی

البته اینم بگم که 150 مگ بیشتر به خاطر پلاگین هاش هست که واقعا هم ارزش نصب دارن.

اگه رم کم آوردین میتونین از پیج فایل کمک بگیرین.
    ببخشید بنده از سیستم فسیلم باسه دانلود استفاده می کنم و فعلا از این پولا ندارم که بدم سیستم 4 گیگ رمی و چهار هسته ای ببندم ( اگر هم بیاد صرف htpc می کنم)( پ ن:باسه ازمایش هم شده بزور نصب می کنم که تاثیرش رو ببینم....سیستمم بعدا ازم انتقام نگیره.)

ویکی اش رو داشتم می خوندم یک چند تا سوال پیش امده:

خود نرم افزار رو زده حدود 8 مگ و خورده ای و با جاوا نوشته شده.....مجموعا حجم پلاگین هاش چه قدر هست که این حجم رو اشتغال کرده؟یا اینکه این سان جاوا رو هم همراش لود میشه که اینجوری حجم می گیره؟

(52 Languages)
    تو ویکی زده....فارسی رو هم ساپورت کردن؟

10. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

تو بخش اینترنت یک تاپیک روشن کردن سیستم هست که نرم افزار های مربوطه رو دادن و فقط بجای دانلود منیجر می تونی طوری تنظیم کنی که تورنت رو اجرا کنه بعد از روشن شدن.
    ممنون. من معمولا با idm با سه فایل همزمان دانلود میکنم. تورنت از نظر گرفتن پهنای باند چجوریه ؟ یعنی بهتره برا دانلود شبانه فقط تورنت رو بگذارم دان بشه یا میشه دانلود منیجر رو هم با یک یا دو لینک کنارش داشته باشم ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

ببخشید بنده از سیستم فسیلم باسه دانلود استفاده می کنم و فعلا از این پولا ندارم که بدم سیستم 4 گیگ رمی و چهار هسته ای ببندم ( اگر هم بیاد صرف htpc می کنم)( پ ن:باسه ازمایش هم شده بزور نصب می کنم که تاثیرش رو ببینم....سیستمم بعدا ازم انتقام نگیره.)

ویکی اش رو داشتم می خوندم یک چند تا سوال پیش امده:

خود نرم افزار رو زده حدود 8 مگ و خورده ای و با جاوا نوشته شده.....مجموعا حجم پلاگین هاش چه قدر هست که این حجم رو اشتغال کرده؟یا اینکه این سان جاوا رو هم همراش لود میشه که اینجوری حجم می گیره؟

تو ویکی زده....فارسی رو هم ساپورت کردن؟
    خب رو همین سیستم فسیل 500 مگ پیج فایل بزاری کارت راه میفته.

خود پلاگین ها حجم زیادی اشغال نمیکنن.اطلاعاتی که پلاگین ها رد و بدل میکنن حجم اشغال میکنه.(که دیگه اونم حداکثر میشه 50-60 مگ و بقیه مربوط به خود برنامس.)

جاوا هم باید نصب باشه ولی لود نمیشه.

فارسی هم نداره.(فکر هم نمیکنم زیاد مهم باشه.چون بالاخره همه میتونن ازش استفاده کنن.)

پ.ن:پول برای HTPC نده.چون با 100 تومن میشه دستگاه هایی با کیفیت بهتر خرید و استفادش نسبت به پی سی خیلی خیلی راحت تره.

13. این کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه omid.7128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

hellllllp me
    اضطراریه
    من یه فایل تو تورنت پیدا کردم اینجوریه

هیچی دانلود نمیکنه
    هیچ جای دیگه هم این فایل رو پیدا نکردم؛ چجوری میشه کاری کرد که بشه دانلودش کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •