(سلام.خوشحالم که تو جمعتون شرکت میکنم)
می خواستم نظرتونو راجع به priestess of the moon بگین...
در مورد لول 4 اون یه کمی توضیح بدین و بگین چه آیتم هایی رو روش ببندم خوبه(اگه تونستین عکس آیتم ها رو هم بذارین).
و در آخر هر چی در موردش می دونین بگین.
(سلام.خوشحالم که تو جمعتون شرکت میکنم)
می خواستم نظرتونو راجع به priestess of the moon بگین...
در مورد لول 4 اون یه کمی توضیح بدین و بگین چه آیتم هایی رو روش ببندم خوبه(اگه تونستین عکس آیتم ها رو هم بذارین).
و در آخر هر چی در موردش می دونین بگین.
هروی خوبی لول 4 یا همون لول 6 ااون وقتی استفاده بشه تمام هروهای یاران خودتو به حالت اینویز یا نامرعی در میاره ترکیب هم s&y خوبه![]()
راستی نگفتید انتی میج یا سول کیپر
Anti-Mage میزنه ... من این را طبق یک نظر سنجی جهانی میگم . اما یک مشکل هست Anti-Mage بازش کم پیدا میشه !
هاهاه
اینو نگو
ووید خیلی قوی هست
ولی ضعفش اتک برگردونه
مثلا با وارچیف
نه عزیزم او های که گفتن انتی میج میزنه چرت گفتن من تا هالا تمام بازی هام را جلوی انتی میج بردم البته با سول کیپر حاظرم ثابت کنم چون سول کیپر اتکش از انتی میج بیشتره![]()
سلام به همه اون اسمش روشان هست وقتی بزنیش یه ایتم از دستش میوفته به اسم انخ که وقتی اونو ور میداری یه بار نمیمیری
پریس هروی خوبیه بشتگی به سبک بازی داره تو بازیهای 5به 5 توصیه میشه
واسش حرفهای ها چین کامل میرن و بعدش اسکادی
دوست من
بستگی به بازی داره اگه بازیها تو یه سطح باشه
به ایتما برمیکرده ولی به نر من احتمال زدن سول بیشتر
با اینکه انتی میج هروی خیلی قوی هست
سلام رضا جان
اگه با فیس اول بازی خوب بازی کنی هروی قوی هست وگر نه فرگ مپ میشی اگه ایتم خوب نداشته باشی
نه این دلیل نمیشه چون اتکش بیشتره میزنه ولی چون 3تا میشه اگه براش ه 3تا شدنم بسازی احتمال زدنش بیشتر میشه چون مانای بلینک نداره اون موقع
تو تک به تک نمیشه گفت کدوم از کدوم بهتره مثلا اگه طرف زئوس ورداشت تو دووم ور دار یا نایت
و.....
تو 5به 5 هم به بزیه تیمی ربط داره یه بار میبینی یه تیم همه استانر میرن ویا خیلی کارای دیگه
شاد باشید
تا بعد![]()
دوستان خواهش هر اسمی از هيرويی که ميبريد عکس هم بزاريد. تورو خدا من نميتونم برم تک تک هيرو هارو که شما در بارش حرف ميزنيد پيدا کنم. مثلا این وارچيف کدوم يکيه؟
راستی در برابر Razorچه هيروهايی ميتونن مقاومت کنن؟ در صورتی که تمام آيتم های مورد نياز رو بسته باشه. مثل ونگارد ، سنج و ياشا و .....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)