این مشکلا بعضی وقت ها منم دارم
خط ندارم ولی اینترنت دارم . نمیدونم برا چی
البته همراه اول دارم
این مشکلا بعضی وقت ها منم دارم
خط ندارم ولی اینترنت دارم . نمیدونم برا چی
البته همراه اول دارم
داداش اطلاعات بیشتر بده.. سکته کردم![]()
وضعیت 3G لاهیجان یکم بهتر شده
![]()
![]()
توی میدون انقلاب تهران یه بار تست گرفتم..سرعت آپلود رو 4 مگ بود!!!!!
همراه آخر از اونجا که تاسیساتش مربوط به 20 و خرده ای سال قبله و همون زمان هم محمد غرضی با اینهمه ادعایی که داشت و داره اون تاسیسات رو فقط برای پشتیبانی از 100 هزار خط وارد کرده بودهیچوقت نمیتونه همپای ایرانسل جلو بیاد . پس چکار میکنه؟ از راه گرفتن فتاوای بودار و کارهای عجیب و سنگ اندازی های مختلف میخواد خودش رو در برابر رقیبی چند برابر تنومندتر و سود ده تر از خودش سرپا نگهداره
یکی هم نیست یقه ی این غرضی رو بگیره و بپرسه تو با کدوم عقلت برای مملکت 60 میلیونی اون زمان اومدی همراه اولی راه انداختی که حداکثر 100 هزار نفر رو سرویس بده؟!اونم با سیمکارتهای 2 میلیونی!!!
اگر همراه آخر حالا داره چند میلیون نفر رو پشتیبانی میکنه در اثر کلی وصله پینه به همون سیستم اولیه هست نتیجشم اینهمه اختلال در مکالمه و سرویسهای ناکارامدشه که هرگز راه حلی نخواهد داشت مگر تعویض کل این سیستم معیوب و سر هم بندی شده
ولی خوشبختانه روحانی دیروز سیاست خودش رو شفاف اعلام کرد و حسابی رفت توی شکم همه ی سنگ اندازها. مطمئن باشید با این وزیر و این رییس دولت، همراه آخری ها و همفکرانشون ره به هیچ جا نخواهند برد. قبلنم گفتم هر کی جلوی این بولدوزر که با قدرت راه افتاده بخواد بایسته خودش هلاک میشه. روحانی هم که نتیجه ی حمایت جوونها رو در انتخابات قبل دیده از همین حالا روی آرای اونها برای انتخابات آینده حساب باز کرده ... خلاصه ی کلام اینکه دلتون قرص باشه که اوضاع بسرعت داره درست میشه و بدخواهان هم دیر یا زود حداقل برای بقای خودشون مجبورن با این رود خروشان همراهی کنن![]()
D-Link DWM-158
HSPA+ با حداكثر دانلود ٤٢ مگابيت
Last edited by meysambs; 08-09-2014 at 14:52.
ممنون
قیمت دارین ؟
بچه ها این مودم رای فای رایتل مالی هست؟
همون مودم تو بازار با 30تا40تومن با قیمت پایینتر می تونی تو بازار بخری
رایتل خیلی گرون میفروشه
دوستان فک کنم تاپیک اشتباه اومدید
برید یه تاپیک خرید و فروش بزنید خب
هی ما تو گوشی میایم چک میکنیم میبینیم دوستان بازار چک مودم راه انداختن
لطفا رعایت کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)