خوب مشکل من همينه که زبان نوشتارى فارسى نداره!
خوب مشکل من همينه که زبان نوشتارى فارسى نداره!
دوستان سلام
حدود 3 ماه پیش یه گوشی K800 نو خریدم، هفته پیش یه مرتبه خاموش شد و دیگه هم روشن نشد. بردمش واسه تعمیر اول گفت شاید فلش احتیاج داره اما بعد گفت اشکال از اون نیست. الان هم هنوز درست نشده. به نظر شما اشکال از کجاست؟ چکار باید کرد؟
Last edited by ali_exme; 23-08-2009 at 04:40.
حتما بايد توي ستينگ و بخش زبان و قسمت زبان نوشتن زبان نوشتار عربي ،داشته باشه و تيك خورده باشه!
اگه نداشت فايل عربيك با فرمت تي9 (مخصوص گوشيت) رو از اينترنت دانلود كن و روي گوشي آپلود كن
اگه بلد نيستي ، بده بيرون
ال سي ديش روشن ميشه؟
يه صفحه سفيد روشن و خاموش نميشه؟
در حالت كاملا خاموش ، با كابل وصل كن به كامپيوتر و دكمه سي رو نگهدار و ببين كامپيوتر درخواست نصب درايور ميكنه يا نه؟!
اگه كامپيوتر عكس العملي نشون داد ،احتمالا سالمه و فلش ميخواد!
در ضمن اطلاعاتي كه اينجا نوشتي ، كمه و نميشه زياد راهنمايي كرد
تا اینجایی که من میدونم همش اینجوریه ، به عکس های تبلیغاتی هم خیلی اعتماد نکن ، قابشو عوض کن شاید درست شه .
من يه سوال دارم من چند تا تم از اينترنت گرفتن كه واسه گوشي w960 هست حالا ميگه اين نرم افزارو ميخواد كمك كنيد
نرم افزار SERIES60SCALABLESKINSsUPPORT
اخه قابش عوض بشو نيست، يه پوشش شيشه ايه نازكه كه زيرشم مداراي فينگر تاچه، ولي من چند تا عكس غير تبليغاتي هم ديدم مداراش معلوم نبود، اينقدرم حساسه و شكنندست كه بعييد مي دونم اون صفحه عوض شده باشه و غيره....
اين عكس گوشي اي كه مداراش معلوم نيست:
اينم مال من ، كه داخلش مثل گوشي هاي آدم فضايي ها معلومه، تازه اين حالت خاموششه ، روشنش عجيب تره:
![]()
داره عربى ولى جاى کليداش قاطى شده مثل گوشى هاى ديگه نميشه باهش تايپ کرد!
راستى يه w302مادرم داره دادم فارسيش کردن حالا پيام هاش رو اينطورى نشون ميده:
م ي ري ب ي رون...اينو چيکار ميشه کرد؟!
نه دوست من. ال سی دی روشن نمیشه و به کامپیوتر هم که وصل کردم هیچ اتفاقی نیفتاد. بردمش همون جایی که خریدم، گفت باید سی پی یوش عوض بشه. به نظر شما دلیلش چی بوده که اینجوری شده؟ چون گوشی نوی نوه. خود تعمیرکاره گفت شاید همینجوری از کامپیوتر کشیدیش بیرون، اما همیشه safe میکنم. آیا ممکنه گوشی از اول اشکال داشته یا تعمیری بوده باشه؟ اگه ببرمش جای دیگه میتونن بفهمند؟ و اگه از قبل خراب بوده باشه چیکار باید کرد؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
Last edited by ali_exme; 24-08-2009 at 04:10.
هر نرم افزاری واسه نصب می زنم صفحه یکم کدر میشه بعد میاد تو حال اولش
مستر هم میکنم درست نمیششه البته با پاک کردن نرم افزار ها مستر نمیشه ها
اپدیت هم نمیشه نرم افزار ها رو هم نمیتونم unistal کنم موندم معطل
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)