تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 327 از 752 اولاول ... 227277317323324325326327328329330331337377427 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,261 به 3,270 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

داره خودمونی میشه leopard7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام. در مورد AKG توضیح بدید. به درد چه سبکی میخوره. تو ایران قیمتهاش به چه صورته (هم هدفونهای بزرگ هم هدفونهای کوچیک). مرسی.

در آغاز فعالیت aida-anathema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من تازه گوشی HTC Desire HD رو خریدم.صداش دالبی surround هست.
    هدفونی که توی خود جعبه اش هست افتضاحه.می خواستم یه هدفون عالی براش بخرم که واقعا باهاش برم تو یه دنیای دیگه.قیمت هم تا 100 تومن اگه واقعا ارزششو داره.
    لطفا راهنماییم کنین.
    من در طول روز خیلی موسیقی گوش میدم.تقریبا 20 ساعت از 24 ساعت.واسه همین سبک و راحت باشه و پس از 2-3 ساعت گوش دادن سردرد نگیرم.کیفیت صدا بالا.نمیدونم با سیم خوبه یا بلوتوث؟
    in ear باشه خوبه؟اذیت نمیکنه گوشمو؟
    اصلا Earphone بگیرم یا Handsfree؟
    Philips,Creative یا Sony؟
    خلاصه دیگه خودتون لطف کنین توضیحات کاملو بدین PLZ...

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام و تشکر

سورس فایل من flac هست و کارت صدای کریتیو xtreme music بدون تنظیمات یا افکت خاصی

خواننده وقتی آروم ومعمولی می خونه مشکلی نیست ولی وقتی صداش بلند و زیر میشه حالت جیغ کشیدن میگیره
    در مورد گیتار الکتریک هم دقیقا همین مساله جیغ کشیدن پیش میاد

ولی با هدفون HD650 این مشکل را ندارم
    دوست عزیز
    صدای IE7 رو تست نکردم اما کسانی که این هدفون رو داشتن هیچکدام مسئله ای شما عنوان کردید را نداشتن البته مسئله پیش پا افتاده ای هم نیست که از طرف کاربران هر چند آماتور نادیده گرفته بشه
    به هر حال این هدفون یکی از هدفون های مید کلاس سنهایزر هست و از نظر نوع کاربرد فرست کلاس و احتمال اینکه همچنین مشکلی همه داشته باشند خیلی کم هست.

از اول که خریدید اینطوری بوده یا جدیدآ این اتفاق افتاده؟
    پیشنهاد میکنم با یک سورس پلیر دیگه تست کنید.

و در آخر صدای هدفونهای هم کلاس را باهم میشه مقایسه کرد نه دو هدفونی که کاملآ از هر نظر متفاوت هستند و اختلاف قیمت 650 با IE7 بیش از دو برابر قیمت 650 هست و مطمئنن کیفیت صدای این دو نباید مثل هم باشه.

شما هم موفق باشید.

سلام. در مورد AKG توضیح بدید. به درد چه سبکی میخوره. تو ایران قیمتهاش به چه صورته (هم هدفونهای بزرگ هم هدفونهای کوچیک). مرسی.
    دوست عزیز نمی شه جواب قطعی به سوال شما داد
    اما در کل برندی هست که میانه رو هست و صدای خوبی و در حد کارهای نیمه حرفه ای تا سطح حرفه ای داره.
    بیشتر در تلاش هست که تولیدات مناسب استدیو داشته باشه و سالهاست نظر اکثریت هم در این زمینه جلب کرده
    برای آماتورها محصولات مورد پسندی تولید نکرده و اغلب به نظر آماتورها صدای بدون طنین دارند.
    اما به نظر کاربرهای حرفه ای اغلب صدای یک دست و خوبی دارند و در محصولات حرفه ای بسیار با ارزش و چشمگیر هستند.

بیشتر مناسب سبکهای حرفه ای موسیقی مثل کلاسیک و جاز هستند ولی به راحتی قابل استفاده برای سبکهای راک و پاپ و متال و . . . هستند. اما برای سبکهای الکترونیک و سبکهایی که بیس قوی نیاز دارند اغلب مناسب نبوده و این مسئله کاملآ به حساسیت شنوایی شما بستگی داره و یا سلیقه شنوایی شما.

بهتر بود شما مدل خاصی را برای ارزیابی یا نظر سنجی اینجا مطرح میکردید تا شما بهتر جواب بگیرید.

متاسفانه قیمت این برند تقریبآ بیش از دو برابر الی سه یا چهار برابر برای بعضی مدلهای خاص هست و به هیچ عنوان قیمت گذاری منسفانه ای ندارند.

البته بعضی مدلهای خاص و پرفروش به قیمت 1.5 برابر موجوده

شمه هم موفق باشید.

سلام
    من تازه گوشی HTC Desire HD رو خریدم.صداش دالبی surround هست.
    هدفونی که توی خود جعبه اش هست افتضاحه.می خواستم یه هدفون عالی براش بخرم که واقعا باهاش برم تو یه دنیای دیگه.قیمت هم تا 100 تومن اگه واقعا ارزششو داره.
    لطفا راهنماییم کنین.
    من در طول روز خیلی موسیقی گوش میدم.تقریبا 20 ساعت از 24 ساعت.واسه همین سبک و راحت باشه و پس از 2-3 ساعت گوش دادن سردرد نگیرم.کیفیت صدا بالا.نمیدونم با سیم خوبه یا بلوتوث؟
    in ear باشه خوبه؟اذیت نمیکنه گوشمو؟
    اصلا Earphone بگیرم یا Handsfree؟
    Philips,Creative یا Sony؟
    خلاصه دیگه خودتون لطف کنین توضیحات کاملو بدین PLZ...
    سلام به شما
    گوشی جدیتون مبارک باشه.
    زمان طولانی استفاده از هدفون کیفیت شنوایی شما را کاهش خواهد لطفآ تجدید نظر بفرمایید تا همیشه از گوش دادن لذت ببرید نه یک محدود زمان خاص چند ماهه یا چند ساله

برای کیفیت صدای بالا استفاده از هدفون با سیم توصیه میشه و اولویت هم همین باید باشه مگر اینکه کاربرد و یا شرایط استفاده شما راه حل بی سیم را نیاز داشته باشه.

هدفونهای توگوشی یا Inear معمولآ برای دو یا نهایتآ در بهترین شرایط سه ساعت استفاده و نه آن هم یکسره مناسب هستند و شما با هدفون توگوشی کس دیگری که سه ساعت با آن راحت بوده ممکنه نتونید 10 دقیقه هم راحت باشید دیگه چه برسه به اینکه بخواهید با آن چند ساعت از گوش دادن لذت ببرید.

هندزفری ها هیچ کدام برای گوش دادن به موسیقی ساخته نشده اند و اگر قصد دریافت کیفیت بهتر دارید ، بهتر هست که از هدفونی استفاده کنید که برای این کاربرد ساخته شده باشه نه هندزفری که هم برای گوش دادن و هم مکالمه هست
    1. Creative: مناسب سبکهای الکترونیک هست و بهترین انتخاب از نظر قیمت به کیفیت هست.
    2. Sony: مناسب برای اکثر سبکهای موسیقی هست و صدای آن شفاف تر از کریتیو بوده و پشتوانه این صدا هم تجربه سالیان سونی وجود دارشته که بابت به دست آوردن این تجربه شما هزینه بیشتری باید پرداخت کنید.
    3.Philips: برند هدفون ساز نیست اما تا دلتون بخواد هدفون تولید کرده ولی نه برای کاربرد های حرفه ای بلکه برای آماتورها و کسانی که بیشتر جنبه فشن برای آنها مهم هست اگه اشتباه نکنم قیمت ارزانترین و گرانترین مدلهای متوسط این برند کمتر از 5 هزار تومن اختلاف قیمت دارند و اغلب فقط چند مدل خاص از این برند مورد توجه بوده و آن هم ظاهرآ از روی ناچاری هست.

کامل تر از این می خواستین؟

پیشنهاد می کنم قبل از انتخاب یک سری به اینجا بزنید تا با جزییات بیشتر انواع هدفون آشنا بشید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما هم موفق باشید
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 00:50. دليل: پست متوالی

در آغاز فعالیت aida-anathema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مرسی از راهنماییتون
    فقط چند تا سوال دیگه دارم اگه لطف کنین اونارم جواب بدید ممنون میشم:
    1- چند نفر شدیدا به من توصیه کردن که فیلیپس بگیرم.میگن خیلی خوب صدا رو ریلیز میکنه و تمام صداهای زیر و بم آهنگو میکشه بیرون!! پس این حرفشون غلطه؟یعنی بیخیال فیلیپس بشم؟
    2- شما چه گزینه ای پیشنهاد میکنین؟
    3-(سوال نیست) ترک عادت موجب مرض است !!!
    پیشاپیش ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

مرسی از راهنماییتون
    فقط چند تا سوال دیگه دارم اگه لطف کنین اونارم جواب بدید ممنون میشم:
    1- چند نفر شدیدا به من توصیه کردن که فیلیپس بگیرم.میگن خیلی خوب صدا رو ریلیز میکنه و تمام صداهای زیر و بم آهنگو میکشه بیرون!! پس این حرفشون غلطه؟یعنی بیخیال فیلیپس بشم؟
    2- شما چه گزینه ای پیشنهاد میکنین؟
    3-(سوال نیست) ترک عادت موجب مرض است !!!
    پیشاپیش ممنون
    خواهش می کنم دوست عزیز
    1. اگه جای شما بودم اولویت انتخابم می شد تعداد نظرات موافق اما آیا از نظر دوستانتون و تجربه صوتی آنها درباره هدفونهای فلیپس مطمئن هستید؟
    معمولآ وظیفه اصلی هدفونها این هست که صدایی که به آنها انتقال داده می شه پخش کنند و بعید می دونم چیزی اضافه تر از صدای اصلی برای شما پخش کنند یا به طور ساده تر هدفون خیلی زحمت خواهد کشید همون صدایی که بهش اعمال شده را با همون کیفیت پخش کنه بدون کم و زیاد. این مسئله اغلب برای هدفونهای ارزان قیمت و برندهایی که تجربه تولید هدفون حرفه ای را ندارند همیشه اتفاق نخواهد افتاد.
    به هر حال نمی تونم در یک جواب کلی غلط یا صحیح بودن نظر دوستان شما رو تایید کنم.
    پیشنهاد می کنم سرمایه گذاری بهتری برای خرید هدفون از یک برند بهتری بکنید تا بعدها از این تجربه بتونید استفاده کنید در این صورت هست که حداقل با جنس صدای یک برند خوب سازنده هدفون آشنا خواهید شد هر چند مورد پسند شما نباشه.

2. دوست عزیز مشخص نکردید که چه نوع هدفونی از نظر ظاهر نیاز شما رو برطرف میکنه تا بتونیم شما رو راهنمایی کنیم.

3. دور از جون شما ، اتفاقآ سوال پرسیدن خیلی خوب هست به شرط اینکه به جواب دریافتی با دقت توجه کنید و به خاطر بسپارید تا مجبور به پرسیدن دوباره نشید و وقت شما هدر نره دوست من.

شمه هم موفق باشید.

6. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

اگه ممکنه به من هدفون خوب، از نوع کوچک، تا 100 تومن معرفی کنید.
    سبک: بیشتر پاپ. مایل به الکترونیک و کمتر راک. اما در نهایت سبک به خصوصی نیستم واسه همین شاید بهتر باشه چیزی بگیرم که کلا خوب باشه و بدرد همه چی بخوره.

راستی میشه یک تعریف از باس (یا بیس؟!) بگید؟
    میدونم منظور از باس چیه ولی تعریفش رو نمیدونم.
    Last edited by leopard7; 08-06-2011 at 13:09.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اگه ممکنه به من هدفون خوب، از نوع کوچک، تا 100 تومن معرفی کنید.
    سبک: بیشتر پاپ. مایل به الکترونیک و کمتر راک. اما در نهایت سبک به خصوصی نیستم واسه همین شاید بهتر باشه چیزی بگیرم که کلا خوب باشه و بدرد همه چی بخوره.
    ضمناً باس خیلی زیاد نمیخوام گوش رو خسته میکنه.

راستی میشه یک تعریف از باس (یا بیس؟!) بگید؟
    میدونم منظور از باس چیه ولی تعریفش رو نمیدونم.
    دوست عزیز
    بهتر است برای آشنایی بیشتر و دقیقتر برای انتخاب نوع هدفون به اینجا نگاه کنید چون متوجه منظور شما از هدفون "نوع کوچک" نشدم:
    کد:
    Bass sound یا به فارسی صدای بم که اشتباهآ باس تلفظ شده که در حقیقت تلفظ صحیح آن بیس بوده:
    صدا به غیر از شدت یا سطح بلندی آن دارای یک مشخصه دیگه ای به نام فرکانس هست که واحد اندازه گیری آن هرتز هست تمام فرکانسهای قابل شنیدن یک انسان بالغ ، چیزی در حدود 20 هرتز الی 20000 هزتز هست.
    برای راحتی گفتگو درباره یه محدوده خاص از این فرکانسها معمولآ اسامی خاصی انتخاب شده فرضآ اگر گفته شود بیس قوی منظور این هست که فرکانسهای زیر 200 هرتز با شدت بالایی شنیده خواهند شد البته لفظ کلمه هم به نوعی بیانگر همین محدوده هست مثلآ فرکانسهای میانی Mid یا مید خوانده می شوند که منظور فرکانسهای میانی از تمام فرکانسهای قابل شنیدن یک انسان هست و همینطور High که محدوده فرکانسهای بالا را تعریف میکند که البته در بحثهای آماتوری اغلب شما فقط دو اصطلاح عامیانه بیس و تریبل را خواهید شنید که بیس توضیح داده شد اما تریبل در واقع توضیح عامیانه فرکانسهای بالا در بین عوام هست چون افراد عادی قادر به تجسم و درک صحیح از فرکانسهای مختلف نیستند اغلب فقط همین دو محدوده بالا و پایین برای آنها قابل تمایز بوده و به راحتی درباره آن نظر داده ولی در بحثهای حرفه ای تر بیش از 9 دسته بندی مجزا و 3 دسته بندی مشترک و یک دسته کلی وجود داره که به اینصورت می توان نظر دقیقتری درباره تمام محدوده فرکانسهای صوتی داد.

دوست عزیز تا ما تعریف یک موضوع یا مسئله رو ندونیم قادر به درک درست از آن نخواهیم بود.

سعی شد خیلی ساده و جامع توضیح داده بشه و امیدوارم جواب خودتون رو گرفته باشید. و هم اینکه دیگران هم از جواب سوال شما استفاده کنند.

شما هم موفق باشید.
    Last edited by rezaomido; 08-06-2011 at 22:27.

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

بهتر است برای آشنایی بیشتر و دقیقتر برای انتخاب نوع هدفون به اینجا نگاه کنید چون متوجه منظور شما از هدفون "نوع کوچک" نشدم:
    منظورم همون in-ear بود

Base sound یا به فارسی صدای بم که اشتباهآ باس تلفظ شده که در حقیقت تلفظ صحیح آن بیس بوده:
    ممنون. از ویکی پدیا تعریفش رو یافتم. ضمنا bass هست. نه base.
    کد:
    با سرچ "base sound" در ویکی پدیا عبارت "Did you mean: bass sound" درج میشه..

دوست عزیز تا ما تعریف یک موضوع یا مسئله رو ندونیم قادر به درک درست از آن نخواهیم بود.
    خیر! چنین نیست... (چون ممکنه از بحث تاپیک خارج شه توضیح نمیدم)
    Last edited by leopard7; 08-06-2011 at 18:59.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوست عزیز بهترین پیشنهاد موجود اینه که شما یک نگاهی به مشخصات Sony MDR-EX500 بکنید ببینید مناسب کاربرد شما هست.

ممنون. از ویکی پدیا تعریفش رو یافتم. ضمنا bass هست. نه base.
    کد:
    با سرچ "base sound" در ویکی پدیا عبارت "Did you mean: bass sound" درج میشه..

[/QUOTE]
    شما اشتباه تایپی ما رو ببخشید. یک تایپیست آماتور هستم و این مسائل پیش میاد و مرسی از تذکر شما و اون پست تصحیح شد تا دیگران رو به اشتباه راهنمایی نکرده باشم.

خیر! چنین نیست... (چون ممکنه از بحث تاپیک خارج شه توضیح نمیدم)
    دوست عزیز میشه گفت 2 + 2 = 4 رو بلدم اما تعریف به دست آوردن یا محاسبه اون رو بلد نیستم یا نمی دونم چطوریه؟

شما هم موفق باشید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام دو.ستان ..
    خسته نباشید ...
    میخواستم برای مصرف خانگی ( tv ) گاهی هم xbox هدفون بی سیم بگیرم ...کل پاساژ پایتخت رو زیرو رو کردم ...بهترین برند رو AKG مدل k 912 رو بهم معرفی شد ...
    قیمت ها هم پراکنده بود...از ۱۴۰ میگفتن تا ۱۶۰ ...یه جا تو طبقه ۴ یا ۵ بود که با گارانتی شرکتی معروف ( که اسمشو یادم نیست ) میداد ۱۱۵ که میگفت شرکت گارانتی کننده بهش offer داده ...
    حالا بنده چه کنم دوستان ...
    جرا بی سیم میخوام بگیرم ...چون بیشترین کاربردش برای پدرمه..چون سیم دار اذیتش میکنه ...خودمونم کمو بیش خیلی کم استفاده میکنیم ..در ساعات دیر وقته شب ...
    حالا دوستان چه پیشنهادی میکنند ؟؟؟ غیر از این مدل هم میتونم گیر بیارم ...
    میگفتن فیلیپس خیلی سنگینه ...به دل خودمم نچسبید ...هدفونی باشه که صدای بیخودی نده ...زق زقم نکنه ...راحت باشه و لذت اهنگ هم بده ...
    ---
    پاورقی : چند کاناله پیدا میشه یا نه ؟؟
    یه زمانی مجله تخصصی صدا A4TECH رو خوب معرفی کرد که رده ۲۰۰ تومون بود ...تو پاساژ که اصلا میگفتن چی هست این ؟؟؟

ممنون از راهنماییتون ...فقط اگه بتونید تا فردا بهم بگید چون تا فردا باید تهیه کنم ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •