تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 327 از 427 اولاول ... 227277317323324325326327328329330331337377 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,261 به 3,270 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

آخر فروم باز D E V I L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

اینو شما دارید میگید نه من !

من اینجوری نوشته بودم :
    مهدی موسوی گوشیش رو آپدیت کرده و به مشکل بر نخورده ( هم فریمور گوشیش آپدیت شده و هم سریالش اصلی شده )

مگه موقع فلش کردن سوالی میپرسه ؟ که موقع آپدیت بپرسه ؟؟؟؟
    درضمن شما مطمئن هستید که رفتید پیش دوستتون ؟
    چرا اول باهاش مشورت نکردید ؟ اون که دیگه ستاره ای نداره ...

داداش ما و بچه هایی که این کارها رو کردن همه فولیم شما باید اطلاعاتتون رو کامل می کردید ( حداقل یه زنگ به دوستتون تو علا الدین می زدید )
    در ضمن تاپیکم من نزدم ! من تو این تاپیک پست دادم !

منم با شما دشمنی ندارم ! نصیحت من به شما اینه که قبل از هر کاری اول فول شو بعد انجامش بده ما که چاقو رو گلوت نذاشتیم که گوشیتو آپدیت کن !
    من گوشیه خودم رو با باکس فلش کردم ، گوشیه دو تا از رفیقام رو که W810 داشتن رو با آپدیت اصلی کردم ...
    حالا از کجا میدونستم که یکی پیدا میشه و میگه که حرفات درست نیست و ...
    ما اول رو گوشی های خودمون یه تست می زنیم بعد نتایجش رو میذاریم تو فروم و کسی رو مجبور نمی کنیم که انجامش بده فقط تجربه های خودمون رو در اختیارشون قرار میدیم نه دستور !
    كاملا با كريمي جان موافقم
    هركي خواست يه كاري رو انجام بده اول خوب فول بشه و هر سوالي هم داشت همون اول بپرسه.بهتر از اينه كه آخرش بياد بي جنبه بازي دربياره
    در ضمن هيچكس مجبور نيست اينكارارو انجام بده
    مثلا خود من گوشيم خيلي خوب كار ميكرد و هيچ مشكلي نداشت اما يكي از دوستان يه تاپيك در مورد آزاد شدن رجيستر زده بود ولي مطمئن نبود كه خبرش درسته يا نه.
    بچه هايي مثل من و آقا محمد(k A R I Mi) رفتيم امتحانش كرديم و يه هزينه اي هم پرداخت كرديم و اومديم نتيجشو اينجا گفتيم حالا بجاي اينكه تشكر كنند ميخان همه چيرو سر ما خراب كنند.

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

کریمی جان چجوری اپدیت کردی؟با seus همین اموزشی که تو سایت هست؟
    به غير از seus راه ديگه اي واسه آپديت نيست

آخر فروم باز K A R I M I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

کریمی جان چجوری اپدیت کردی؟با seus همین اموزشی که تو سایت هست؟
    به گفته توحید عزیز از همون راه میشه این کار رو انجام داد ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

به غير از seus راه ديگه اي واسه آپديت نيست
    واسم ارور میده:
    incompatibale macromedia version reguire version available from [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] application will terminate
    خوب من خیلی زبانم جالب نیست...اما این ارور داره به ورزن فلش پلیر اشاره می کنه و اینکه ورزن جدید مثلا تو سایت ماکرومدیا هست...مشکل من اینه که الان سایت ماکرومدیا رو که می زنم یه سایت دیگه میاد...بعدشم تو سایتی که میاد(انگار خودشه فقط اسمش عوض شده)دقیقا نمی دونم دنبال چی باید بگردم...من خواستم فایلی بنام falsh media... که نتونستم دانلودش کنم...اکانت می خواد انگار....دوستان یه کاری کنید دیگه
    من یه فایل seus رو 2 ساعت با دایل اپ نگرفتم که بعد اینجوری ضایع شم
    اگه می تونید کمکم کنید و لینکی یا سایتی بگذارید که بتونم فلش پلیر دانلود کنم
    شاد باشید

آخر فروم باز K A R I M I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

مصطفی عزیز نمی دونم اشکال کار از کجاست !
    چرا گوشیتونو با باکس فلش نمی کنید ( شما که دایل آپ دارید ) ؟
    درد سرش کمتر نیست ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

واسم ارور میده:
    incompatibale macromedia version reguire version available from [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] application will terminate
    خوب من خیلی زبانم جالب نیست...اما این ارور داره به ورزن فلش پلیر اشاره می کنه و اینکه ورزن جدید مثلا تو سایت ماکرومدیا هست...مشکل من اینه که الان سایت ماکرومدیا رو که می زنم یه سایت دیگه میاد...بعدشم تو سایتی که میاد(انگار خودشه فقط اسمش عوض شده)دقیقا نمی دونم دنبال چی باید بگردم...من خواستم فایلی بنام falsh media... که نتونستم دانلودش کنم...اکانت می خواد انگار....دوستان یه کاری کنید دیگه
    شاد باشید
    سلام مگه گوشی شما هم سریال چنجیه
    ببینید نرم افزار سایت سونی طوری طراحی شده که با برنامه فلش کار میکنه شما هم باید فلش پلیر رو سیستمتون نصب باشه حالا ورژن چندش رو نمیدونم تا الان ورژن 9 رو دیدم که اومده تو این سی دی های utility معمولا هست سی دی جدا گونه هم می فروشن ولی انصافا وقت زیادی میگیره با دایال آپ بخوای کار کنی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

واسم ارور میده:
    شاد باشید
    یه جا پیدا کردم آقا مصطفی امیدوارم مشکلتون حل بشه

Macromedia Flash Player v9.0.0.296 beta

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by aloalexa; 06-07-2007 at 08:34.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

مصطفی عزیز نمی دونم اشکال کار از کجاست !
    چرا گوشیتونو با باکس فلش نمی کنید ( شما که دایل آپ دارید ) ؟
    درد سرش کمتر نیست ؟
    یه جا پیدا کردم آقا مصطفی امیدوارم مشکلتون حل بشه

Macromedia Flash Player v9.0.0.296 beta

کد:

سلام کریمی جون...راستش واسم کمتر دردسر داشتن یا بیشتر دردسر داشتنش مهم نیست
    واقعیت اینه که هدفم اینه اگه میتونم خودم گوشیمو اپدیت کنم...با هر سختی که شده.اما یادگیریش ارزشش خیلی بالاتر از این حرفهاست ....همیشه واسه یادگیری ادم باید سمج باشه..حالا تلاشت رو میکنی اگه شد که فه بها...اگه نشدم افسوس نداره. .اونوقت میبرم با باکس فلش میکنم
    من میخواستم یاد بگیرم که اگه شد دیگه دفعه های بعدم با خیال راحت هر بار که فریمور جدید امد راحت اپدیتش کنم
    اما فعلا که نشده ...باز هم همون ارور قبلی ر. میده....حق داری ندونی مشکل از کجاست...این سوالی هست که واسه خیلی ها بی جواب مونده...بعضی ها میگن از ورزن فلش پلیره که خوب الان از جدید ترین ورزن هاشو به همت دوستمونaloalexa دانلود کردم اما بازم این ارور پا بر جاست...
    بعضی ها از ویندوز میگن. اینکه ممکنه از اون باشه..تو فرومهای دیگه هم حرفهای دیگه ایی میزنن...بعضی ها اشکال رو از سخت افزار میدونن..نمیدونم دیگه...من فقط فردا واسه اخرین شانس میرم رو سیستم دوستم امتحانش کنم..واقعا این کار خیلی مسخرست که نرم افزار رو متکی به یک فلش پلیر کردن که اینجوری دست همه رو میذاره تو حنا. ..
    به هر حال کریمی جون و aloalexa جون ممنون
    اها اقایون بی زحمت اسم کوچیکتون رو بگین...دوستان قدیمی می دونن من تو بکار بردن اسم کاربری چقدر تنبلم ...اسمتون رو بگید تا راحت تر با هم باشیم منم که مصطفی خان هستم...داداش کوچیک امیر خان و سلمان خان...تو خونه هم صدام میکنن:مصطفی جان!!!!
    شاد باشید
    Last edited by mostafa_khan; 06-07-2007 at 12:06.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اقا کسی اخرین فریمور رو داره؟این جدیده رو می گما...چون خواستم از تاپ سونی بگیرم که تو رجیسترش مشکل پیدا کردم...بدون رجیسترم که نمیزاره دان کنی...یعنی مشکل از خودشه...اون میل اکتیو سازی رو که باید بفرسته برام تا رجیستر شم رو نمی فرسته اگه دارین بگذارین...دوست دارم همین جا اگه کسی داره لطف کنه...مجبور نشم واسه یه خواسته از این تاپیکای الکی بزنم
    شادباشید

تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

اقا کسی اخرین فریمور رو داره؟این جدیده رو می گما...چون خواستم از تاپ سونی بگیرم که تو رجیسترش مشکل پیدا کردم...بدون رجیسترم که نمیزاره دان کنی...یعنی مشکل از خودشه...اون میل اکتیو سازی رو که باید بفرسته برام تا رجیستر شم رو نمی فرسته اگه دارین بگذارین...دوست دارم همین جا اگه کسی داره لطف کنه...مجبور نشم واسه یه خواسته از این تاپیکای الکی بزنم
    شادباشید
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •