تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 327 از 328 اولاول ... 227277317323324325326327328 آخرآخر
نمايش نتايج 3,261 به 3,270 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

رونالدو: از بودن در رئال راضي هستم

کريستيانو رونالدو با اعلام اين که منچستريونايتد هميشه در قلب اوست، از حضور در رئال‌مادريد ابراز رضايت کرد.

رونالدو که در شهر موناکو به سر مي‌برد، بار ديگر تاکيد کرد از حضور در رئال‌مادريد خوشحال است و قصد ترک اين تيم را ندارد.

به گزارش ايسنا،او درباره آينده خود در رئال‌مادريد گفت: اکنون زمان مناسبي براي صحبت درباره آينده من نيست. دوست دارم از تعطيلات خود لذت ببرم. مي‌خواهم اين فصل بهترين عملکردم را در رئال‌مادريد به نمايش بگذارم. بايد براي کسب ليگا و ليگ قهرمانان اروپا همه کار کنيم. همچنين اميدوارم بتوانم با پرتغال به جام‌جهاني 2014 صعود کنيم.

کريستيانو رونالدو درباره تيم سابقش منچستريونايتد هم گفت: منچستريونايتد باشگاهي است که هميشه در قلب اوست. همه مي‌دانند که منچستريونايتد چقدر برايم مهم است اما آينده‌ام در رئال‌مادريد رقم مي‌خورد. چهار فصل در رئال‌مادريد بودم و دوست دارم که به بازي خود در اين تيم ادامه دهم.

مهاجم پرتغالي رئال‌مادريد در پايان درباره تيم موناکو گفت: موناکو تيمي خوب با مالک بزرگي است. اميدوارم که موناکو در بازگشت به لاشامپيونه بتواند عملکرد خوبي داشته است؛ زيرا دوستم فالکائو در اين تيم است. براي او آرزوي موفقيت مي‌کنم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رونالدو: آينده من در رئال رقم مي خورد

کريس رونالدو، ستاره رئال، از بودن در مادريد کاملا راضي است و قصد ندارد اين باشگاه را ترک کند.

اين ستاره پرتغالي هنوز قراردادش را با رئال تمديد نکرده و به تازگي اعلام کرد که براي منچستريونايتد، باشگاه سابقش، دلتنگ است تا شايعات در مورد بازگشت او به الدترافورد قوت بگيرد اما امروز تاکيد کرد که در حال حاضر به بازگشت به منچستريونايتد فکر نمي کند.

به گزارش گل، رونالدو به خبرنگاران گفت:" منچستريونايتد باشگاهي است که از زمان حضور در آن، در قلب من جاي دارد و همه مي دانند که من چه احساسي نسبت به اين باشگاه دارم. اما آينده من در رئال رقم خواهد خورد و مي خواهم اينجا بمانم.

اکنون زمان صحبت کردن در مورد آينده من نيست. فکر مي کنم پيش از شروع تمرينات پيش فصل براي صحبت کردن در اين مورد وقت داشته باشيم. اساسا بعد از يک فصل طولاني، اکنون زمان استراحت است.

من از بازي کردن در رئال لذت مي برم. من چهار سال است که در اسپانيا بازي مي کنم و مي خواهم در اينجا به کارم ادامه بدهم.

اميدوارم بتوانم با تيم ملي پرتغال به جام جهاني برسم؛ اين يک هدف بزرگ براي همه ماست. ما روي اين هدف تمرکز کرده ايم و منتظر حضور در جام جهاني هستيم.

البته من هميشه به دنبال بهتر و بهتر شدن هستم و فصل آينده هم همين طور خواهد بود. تلاش مي کنم تا هميشه تمرکزم را حفظ کنم و مانند همشه، براي قهرماني در لاليگا و چمپيونزليگ بجنگيم."

اين ستاره پرتغالي در 199 ديداري که در همه رقابت ها براي رئال به ميدان رفت، 201 گل به ثمر رساند و تا سال 2015 با رئال قرارداد دارد.

2. 5 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

کارواخال: روياي يازده ساله‌ام به حقيقت پيوست

خريد تازه رئال مادريد اعلام کرد روياي 11 ساله‌اش اکنون به حقيقت پيوسته است.

دني کارواخال به عنوان بازيکن جديد رئال مادريد معرفي شد و در اين باره اظهار داشت: مي‌خواهم از رئيس، باشگاه و همه هواداران به خاطر اعتمادي که به من داشتند، تشکر کنم. در سال 2002 براي اولين بار پيراهن رئال را بر تن کردم و از آن پس رويايي را دنبال مي‌کردم که امروز به حقيقت پيوست. شادترين انسان روي زمينم. تمام تلاشم را براي اين تيم و اين باشگاه انجام مي‌دهم.

به نقل از فارس،وي ادامه داد: تيم جوانان هرگز فراموش نشده است. از زماني که بچه بودم براي پيشرفت در اين باشگاه به من کمک کردند و با کمک آن تلاش‌ها امروز اينجا هستم. نمي‌خواهم الگوي چيزي براي کسي باشم اما مي‌خواهم تيم‌هاي جوانان را تشويق کنم تا براي تحقق روياهاي‌شان تلاش کنند.

کارواخال خاطرنشان کرد: اسپانيايي بودن يا نبودن نامربوط است ما به بهترين بازيکنان دنيا براي رسيدن به قهرماني نياز داريم.

############################

4. 3 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

کاسیاس و سارا کاربونرو در انتظار تولد اولین فرزندشان دروازه بان رئال مادرید و خبرنگار تله سینکو در ماه دسامبر ، پدر و مادر شدن را تجربه می کنند
    سایت گل- ایکر کاسیاس دروازه بان رئال مادرید و کاپیتان تیم ملی اسپانیا و سارا کاربونرو خبرنگار تله سینکو درانتظار تولد اولین فرزندشان هستند.این خود ایکر کاسیاس بود که بعد از چندین روز گمانه زنی این خبر را به صورت رسمی اعلام کرد و دراین باره گفت:« ما واقعا خوشحالیم.»روزنامه آ.اس در بازتاب این خبر به این نکته اشاره کرد که کاسیاس و کاربونرو که این هفته و بعد از کمی استراحت در برزیل به اسپانیا بازگشته اند، در ماه دسامبر منتظر تولد فرزندشان خواهند بود.
    یه عکس از این زوج
    Last edited by Abdolreza2012; 07-07-2013 at 14:29.

6. 3 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

کاسیاس و سارا کاربونرو در انتظار تولید اولین فرزندشان
    تولیدی زدن ؟ :دي

ممکنه یه مقداری توضیح در مورد ايارامندی بدین ؟ چند سالشه اصلا ؟

8. 5 کاربر از SAMCRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض به مناسبت چهارمین سال حضور رونالدو در رئال / پیتزای کریستیانویی!

رونالدو برای چهارمین سال است که در رئال مادرید بازی خواهد کرد. به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛کریستیانو رونالدو بازیکن محبوبی است. حالا در چهارمین سالروز معارفه اش به عنوان بازیکن رئال ، یک پیتزاپز اسکاتلندی - ایتالیایی یک پیتزای خاص با شمایل کریستیانو را درست کرد و به او هدیه داد.

منبع: khabaronline.ir

10. 2 کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

ممکنه یه مقداری توضیح در مورد ايارامندی بدین ؟ چند سالشه اصلا ؟
    توی پست های قبل توضیح داده بودم:

توضیح در مورد Illarra : بیست و سه ساله و پست اصلی این بازیکن هافبک وسط (تدافعی) هست، از نظر خصوصیات بازی به خاطر توانایی بالایی که در پست هافبک تدافعی با قابلیت بازی سازی از عقب زمین رو داره، بهش لقب آلونسوی ثانی داده میشه، از نظر تدافعی در بازی خوانی، قطع مسیر توپ و تکل های به موقع توانایی بسیار بالایی داره اما تخصص اصلی Illarra در پخش توپ و فرستادن پاس های بلند و کوتاه به مناطق مختلف زمین با هر دو پا هست، جالب تر اینکه درست مثل آلونسو یک باسکی اصیل و محصولی از آکادمی سوسیداد هست. Illarra در بازی های قهرمانی اروپا U21 که مدتی پیش برگزار شد نمایش های درخشانی داشت و در کنار تیاگو و ایسکو در خط هافبک اسپانیا تونستند اسپانیا رو به مقام قهرمانی این مسابقات برسونند و به نظر میاد نمایش خوبش در مقابل ایتالیا و Veratti( هافبک و به نوعی شاگرد کارلتو در پی اس جی و یکی دیگز از گزینه های باشگاه)، در فینال U21 نظر کارلتو رو به خودش جذب کرده، هر چند که باشگاه مدت هاست(در حدود 1-2 سال) که بازی های Illarra رو زیر نظر داره و با توجه به جدایی اسین بعد از اتمام قرارداد قرضی یک ساله ای که داشت و به پایان رسیدن قرارداد آلونسو در انتهای این فصل و از طرف دیگه بالا رفتن سن و سال آلونسو و مصدومیتی که در حال حاضر با اون دست و پنجه نرم می کنه و احتمالا بازی های ابتدایی فصل رو از دست میده، باشگاه به دنبال جایگزینی طولانی مدت برای آلونسو هست و به نظر میاد Illarra از هر نظر گزینه مناسبیه.

12. 3 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

کايخون اين هفته به ناپولي مي‌پيوندد

بازيکن رئال مادريد اين هفته با توافق دو باشگاه راهي ناپولي در سري آ ايتاليا خواهد شد.

خوزه ماريا کايخون در راه پيوستن به ناپولي است. رئال مادريد پس از چندين روز مذاکره براي انتقال هافبک 26 ساله که به مبلغي نزديک به 10 ميليون يورو فروخته خواهد شد، به توافق رسيد. اين انتقال به معناي آن است که مادريد سود کمي از انتقال اين بازيکن که در سال 2011 به مبلغ 5.5 ميليون يورو از اسپانيول به رئال آمد، به دست خواهد آورد.

به گزارش فارس، ارزش کايخون در بازار نقل و انتقالات به اين دليل افزايش يافت که در زمان مورينيو به خصوص در اولين فصل حضورش در اين تيم، بيشترين استفاده را از زمان بازي‌اش مي‌برد. وي در 1386 دقيقه حضور در زمين 13 گل به ثمر رساند در حالي که در فصل دوم در 2017 دقيقه توانست 7 گل بزند.

کايخون در حال حاضر 2.1 ميليون يورو در سال دريافت مي‌کند؛ در حالي که دستمزد ساليانه وي در ناپولي به 3.5 ميليون يورو در سال افزايش خواهد يافت. رافا بنيتس بود که خواهان جذب کايخون شد و اين بازيکن آخرين اسپانيايي است که به سري آ ملحق مي‌شود. پيش از وي والرو، خواکين، مارکوس آلونسو (فيورنتينا)، يورنته (يوونتوس) و پدرو اوبيانگ (سمپدوريا) نيز راهي ايتاليا شده‌اند.

************************************************** *****************************************

ديلي‌ميل: ليورپول آماده پيشنهاد به ژابي آلونسو

روزنامه «ديلي‌ميل» مدعي شد که ليورپول قصد دارد به هافبک رئال مادريد براي پيوستن به اين تيم در فصل آينده پيشنهاد دهد.

حضور آسير ايارامندي در رئال مادريد شايعاتي در خصوص انتقال احتمالي ژابي آلونسو به ليگ برتر انگليس را مطرح ساخته است. گزارش‌هاي روز گذشته «ديلي استار» نشان مي‌دهد که بازيکن 31 ساله مي‌تواند راهي چلسي شود، تيمي که سرمربي سابق رئال مادريد يعني ژوزه مورينيو هدايت آن را در دست دارد. روزنامه «ديلي ميل» نيز به اين مطلب اشاره دارد که ليورپول، باشگاه سابق آلونسو مقصد احتمالي وي خواهد بود.

به گزارش فارس، برندن راجرز، سرمربي ليورپول مشتاق است اين بازيکن که 5 سال از 2004 تا 2009 در آنفيلد به ميدان رفته را به خدمت بگيرد. باشگاه ليگ برتري مي‌تواند پيشنهادي به مبلغ 12 ميليون يورو براي جذب اين بازيکن که قراردادش در سانتياگو برنابئو ژوئن 2014 به پايان مي‌رسد، مطرح کند.

آلونسو که ورود ايارامندي به عنوان بازيکن جديد را به رئال خوشامد گفت، به دليل عمل جراحي روي کشاله رانش، رقابت‌هاي جام کنفدراسيون‌ها را از دست داد. بازيکن سابق رئال سوسيه داد به منظور تسريع روند بهبودي‌اش هفته گذشته را به تمرين کردن پرداخت.

************************************************** ***********************************************

14. 3 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

زیدان موفق شد یه امتحان دیگه رو هم پاس کنه و الان با توجه مدرکی که از فدراسیون فرانسه گرفته، هیچ مشکلی برای نشستن در کنار آنجلوتی و کسب تجربه نداره. منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    .
    از طرف دیگه تاتنهام گویا خسه رو میخواد و به گفته Sky Sport یه پیشنهاد ۱۱.۵ میلیون یورویی هم داده. مشخصا رئال هم به همچین تیمی بازیکنی رو نمیفروشه مگر اینکه اونا هم سر فروش بیل با ما کنار بیان. منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 10 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان تاپیک بقیه ی تیم ها بسته شده و یه تاپیک برای فصل جدید ایجاد کردن
    تاپیک رئال کی قراره ببندن؟

18. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

حریف رئال در بازی امسال جام برنابئو، السد قطر خواهد بود!!
    مسلما رقیب نا امید کنندست اما از اونور رائول عزیزمون رو میتونیم بعد از سالها در لباس رئال ببینیم!
    بله درسته...!
    قرار هست که رائول یک نیمه رو در لباس رئال بازی کنه...
    بی نظیره...

+
    پرز در مصاحبه اخیرش اعلام کرده که یه بیل هیچ پیشنهادی نداده!
    همینطور به سوارز یا کاوانی هم هیچ پیشنهادی داده نشده!!

20. 7 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •