سلام
دوستانی که نسخه KIS 2014 رو نصب کردند ، مشکل فایروال (بلاک نکردن برنامه ها) هنوز هم هست؟
(خوشبختانه نسخه Pure 3 این مشکل رو نداره )
سلام
دوستانی که نسخه KIS 2014 رو نصب کردند ، مشکل فایروال (بلاک نکردن برنامه ها) هنوز هم هست؟
(خوشبختانه نسخه Pure 3 این مشکل رو نداره )
سلام
سر تست با clt اینجا گیر کرده ، به نظرتون گیرش کجاست و چه بلایی سرش بیارم؟
من لیسانس را از نمایندگی اصلی کاسپرسکی تو ایران گرفتم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) در ضمن شما اول مطلب من را بخوان من گفتم از 3 روز پیش کسپرسکی 2013 آپدیت نمیشه. این هم تصویر قسمت پشتیبانی سایت که هنوز به درخواست من جوابی ندادند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ahmadpnu; 26-12-2013 at 14:11.
سلام دوستان
من 2013 رو انیستال کردم الان وقتkis 2014 رو میخوام نصب کنم ارور digital cerificate is mising رو میده
راه حل چیه؟2013 هم دیگه نصن نمیشه
سلام حمیدرضا جان
من وقتی تست میکردم،در زمانیکه در حالت اتوماتیک بود،اینجا از کاربر سوال میکرد
اگر بلاک میکردم کلا clt رو می بست،من allow once میزدم
در حالت کاربر سوال نمیکرد،چند ثانیه در حالت testing بود بعد خودش ادامه میداد بدون سوال
شما میگی من مشکل دارم من کلی گفتم مشکلات دیگران تا حالا برای من پیش نیومده
اون لایسنس رو هم خود اونها باید جوابگو باشن(البته بحث گارانتی در ایران همیشه پیچیده میشه متاسفانه)
-----------------------
----------------------
----------------------
از این پس دوستانی که مشکل اکتیو کردن دارند،با ذکر کامل پیغام کسپر یا یک عکس + سیستم عامل + isp اینترنت خود رو با هم بگید،شاید یک نتیجه ای گرفتیم
شما تاریخ سستم رو به قبل از 8 مارچ(ماه سوم میلادی) 2013 تغییر بده و بعد اقدام به نصب کن.مثلا 2/2/2013
بهتره اینترنت رو هم قطع کنی.
اگر نشد مجددا از این صفحه دانلود کرده و تست کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام عزیزم
آره دقیقا
مال من حالت کاربر هست ، برای اینکه ازم سئوال بپرسه
ولی توی این گزینه گیر میکنه و جلو نمیره.ولی توی لپ تاپم مشکل نداره ، فقط سر این دو تا گزینه امتیاز نمیده ( 2 تا به جز اون یکی که گفتی )
سلام
از یه هفته پیش یهو کسپر آپدیت نمیکنه. لایسنس هم اورجینال از سایتش خریدم.
جالب اینه که آپدیت خود ویندوز هم از کار افتاده.
مشکل با آپدیت نسخه 2013 : روی دو کامپیوتر با ویندوز های ایکس پی (32 و 64 بیتی) و سون (64 بیتی) تصویر خطا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنت ADSL صبانت و دیال آپ
مشکل با اکتیو کردن نسخه 2014: روی دو کامپیوتر با ویندوز سون (64 بیتی) تصویر خطا :
/][/URL]
اینترنت ADSL صبانت
مال فیال ست آپ که نیست چون تو یه ویندوز دیگه راحت نصب میشه
ویندوز الانم 8.1...
چند روزیه هر فایلی که digital signatures داشته باشه نصب نمیشه؟؟؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)