تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 327 از 602 اولاول ... 227277317323324325326327328329330331337377427 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,261 به 3,270 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان یه هدفون توپ in ear میخام واسه ایفون ۵ چون شکل ایرپاد فابریکی بعد از گوش دادن طولانی به موزیک لاله گوشمو درد میاره
    خاهشا بهترین مدل سنهایزر رو معرفی کنید .
    با اینکه قیمتش اصلا برام مهم نیس ولی میخام به قیمتش بیارزه.خودم mm70i رو دیدم ظاهرا واسه ایفونه ولی انگار یخورده ضخیم بود کلا یه جوری بود.البته صداشو تست نکردم
    در کل میخام بیسش نرم و خوب باشه و یکم بیشتر از ایرپاد فایو
    صداش بلدیش کمی از ایرپاد بیشتر باشه
    وضوح و تریبل و تفکیک ایرپاد خیلی خوبه ولی میخام ازینم بهتر باشه یا در همین حد باشه
    خلاصه اخرش باشه دیگه که چن سال کارمو راه بندازه
    اگه سیمش هم ازینا باشه گره نمیخورن که دیگه چه بهتر
    با تشکر
    سلام.
    شما چندین گزینه دارید چون قیمت را اعلام نکرده اید مدلهای پیشنهادی زیاد خوهند بود:
    Creative EP-630
    Creative EP-660
    Sony XBA-1
    Sony XBA-S65
    Sennheiser CX300-II
    T-Jays One, Two, Three, Four
    Klipsch S3
    این مدلها می توانند مناسب باشند. MM70i هم مناسب است. در کل شما بهتر است چند مدل را تست کنید (چون ظاهرا" قرار است چند سال استفاده کنید) تا بهترین خرید را انجام دهید.
    منظور شما از بهترین مدل سنهایزر را کامل متوجه نشدم چون شما قیمت تعیین نکرده اید. اما بهترین های سنهایزر اینها هستند:

IE7
    IE8
    IE80
    IE800
    موفق باشید.
    Last edited by kavehj4488; 14-08-2013 at 10:41.

2. 5 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

سلام ممنون میشم یه ایر فون خوب معرفی کنید ( قیمت تا 200 تومن ) بیشتر کیفیت و شفافیت صدا مهمه نه حجم صدا . و نمیخوام نویز محیط شنیده بشه .

بیشتر آهنگ قدیمی و کلاسیک و راک گوش میدم .

ایر فون مناسب برای پلیر b173 باشه .

با تشکر .
    این سوال من بی جواب موند دوستان یه نگاهی بندازن .

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان یه هدفون توپ in ear میخام واسه ایفون ۵ چون شکل ایرپاد فابریکی بعد از گوش دادن طولانی به موزیک لاله گوشمو درد میاره
    خاهشا بهترین مدل سنهایزر رو معرفی کنید .
    با اینکه قیمتش اصلا برام مهم نیس ولی میخام به قیمتش بیارزه.خودم mm70i رو دیدم ظاهرا واسه ایفونه ولی انگار یخورده ضخیم بود کلا یه جوری بود.البته صداشو تست نکردم
    در کل میخام بیسش نرم و خوب باشه و یکم بیشتر از ایرپاد فایو
    صداش بلدیش کمی از ایرپاد بیشتر باشه
    وضوح و تریبل و تفکیک ایرپاد خیلی خوبه ولی میخام ازینم بهتر باشه یا در همین حد باشه
    خلاصه اخرش باشه دیگه که چن سال کارمو راه بندازه
    اگه سیمش هم ازینا باشه گره نمیخورن که دیگه چه بهتر
    با تشکر
    سلام
    Sennheiser ie800
    بهترين مدلش فعلا اينه

5. 4 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Dr.B.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ضمن تشکر از شما همونطور که گفتم بودجه نامحدود ولی میخام به قیمتش بیارزه
    e630 رو بیش از دو ساله که دارم ! و نسبت به قیمت کاملا ازش راضیم اما قصد اپدیت دارم ضمن اینکه وضوح e630 رو نمیپسندم و سیمش هم که همش در حال گره خوردن .در کل به قیمتش میارزه ولی میخام ایندفه دیکه اخرت هدفون رو بخرم
    ظاهرا این ie800 بهترینهنمایندگی نامداران نداره دیشب ایتیمال اکباتان رفتم اینو نداشت!یه زنگ بزنم نامداران بازار موبایل ولی بعیده داشته باشه.
    از کجا میشه خریدش.من غرب تهرانم.اینم اصل و فیک و های کپی و از این چیزا داره؟!!
    ................
    اقا خعلی گرونه بابا .یه صفرشو ندیدم .عمرا ۳.۵ میلیون بدم به یه جقه له هدفون!!چه خبره بابا!!
    Last edited by Dr.B.M; 14-08-2013 at 17:43.

7. این کاربر از Dr.B.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

e630 رو بیش از دو ساله که دارم ! و نسبت به قیمت کاملا ازش راضیم اما قصد اپدیت دارم ضمن اینکه وضوح e630 رو نمیپسندم و سیمش هم که همش در حال گره خوردن .در کل به قیمتش میارزه ولی میخام ایندفه دیکه اخرت هدفون رو بخرم
    ظاهرا این ie800 بهترینهنمایندگی نامداران نداره دیشب ایتیمال اکباتان رفتم اینو نداشت!یه زنگ بزنم نامداران بازار موبایل ولی بعیده داشته باشه.
    ................
    اقا خعلی گرونه بابا .یه صفرشو ندیدم .عمرا ۳.۵ میلیون بدم به یه جقه له هدفون!!چه خبره بابا!!
    سلام.
    در ضمن سنهایزر همیشه مدل های فیک و های کپی در بازار موجود داشته است بنابراین فقط از نامداران خرید کنید. در ضمن اگر بودجه شما نامحدود است و تعصبی نسبت به سنهایزر ندارید و به خارج از کشور هم دسترسی دارید انتخاب های بهتری خواهید داشت. مثلا" Unique Melody Miracle و AKG K3003 و Shure SE-846. اما اگر از ایران خرید می کنید از برند سونی EX1000 و از برند سنهایزر هم IE800 مناسب هستند.
    ممکن است نامداران این مدل را موجود نداشته باشد اما اگر سفارش دهید موجود می شود. آخرین قیمت این مدل هم 3.600.000 بود!!!!
     [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 
    ----------------------------------------------------------------------------------------
    اما پاسخ به پست شما بعد از ویرایش: مدلهایی را که در پست قبل معرفی کردم بررسی نمایید!
    تا 1 میلیون هم بهترین مدل Sony EX1000 است اگر اصرار دارید مدل حرفه ای تهیه نمایید.
    موفق باشید.

Last edited by kavehj4488; 14-08-2013 at 18:10.

9. 3 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

بهترین که نه ولی جزو برتر هاست فعلا.البته شاید بین هدفونهای هم سبک صدای خودش هم بهترین نباشه و بستگی به سلیقه فردی داره.فکر نکنم ارتقا از ep630 به ie800 درست باشه.یکم بیشتر تحقیق کنین و سعی کنین انتظارتون از صدای مورد علاقتون رو کامل بشناسین تا بعد .خرید هدفون سه میلیونی بلافاصله بعد از یه هدفون زیر 100 هزار تومانی بدونه هیچ گونه تحقیق و تست و ازمایش اصلا معقولانه نیست.قبل از هر اقدامی با اساتید مشورت کنین.موفق باشین

11. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بهترین که نه ولی جزو برتر هاست فعلا.البته شاید بین هدفونهای هم سبک صدای خودش هم بهترین نباشه و بستگی به سلیقه فردی داره.فکر نکنم ارتقا از ep630 به ie800 درست باشه.یکم بیشتر تحقیق کنین و سعی کنین انتظارتون از صدای مورد علاقتون رو کامل بشناسین تا بعد .خرید هدفون سه میلیونی بلافاصله بعد از یه هدفون زیر 100 هزار تومانی بدونه هیچ گونه تحقیق و تست و ازمایش اصلا معقولانه نیست.قبل از هر اقدامی با اساتید مشورت کنین.موفق باشین

اقا بخدا منم نفهمیدم ۳ میلیونه!فک کردم ۳۰۰ ایناس .اصن فک نمیکردم یه هدفون in ear بتونه اینقدر گرون باشه....درسته بودجه اشو دارم و مشکلی نیس ولی خو دیگه هر چیزی برای هر کسی تا حدی قابل قبوله .نه اقا هدفون ۳ تومانی بدرد من نمیخوره حالا هر چی هم عالی باشه
    اصلا اون ایتم سنهایزر بودن رو بر میدارم و بجاش مشاوره ی هدفون in ear خوب میخام دیگه تا ۱ تومان حداکثر.حالا هر چی ارزونتر بهتر
    والا من فقط میخام شبی یکی دو ساعت موسیقی باکیفیت خوب با ایفونم گوش بدم.نمیخام برم فضا که
    Last edited by Dr.B.M; 14-08-2013 at 18:10.

13. این کاربر از Dr.B.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

................

IE800 رو میتونم بهتون 3،270،000 تومان تقدیم کنم در صورت نیاز روی مدل دیگه ای هم اگه نظرتون بود اگر موجود داشته باشم زیر قیمت بازار میتونم بدم بهتون حدود 10%

15. این کاربر از flipp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

اساتید کسی ما رو یه راهنمایی نمیکنه؟؟؟
    دادا تا 500 تومن چه هدفون Inear رو سلاح میدونید؟؟؟
    صدایی هم که کد نظرمه میدرنج شفاف و باس نرم و مخملی هستش

خودم چند تا مدل تو نظرم هست که میگم :

1 : Sony MDR-EX600
    2 : JVC HA-FXT90
    3 : Creative Aurvana 3
    4 : Rock-It Sounds R-50
    5 : Shure se215
    6 : westone Um1
    7 : westone 1tre-fit

توی این مدل ها به نظرتون کدوم ها خوبن؟؟؟
    دادا اگه مدله دیگه ای مد نظرتون بفرمایید؟؟
    --
    پ.ن : والا من الان نزدیک 4 روزه این سوال و میپرسم هیچ کس حتی یه سلامم نزده دلم خوش باشه کسی خونده پست مارو
    Last edited by Hamid-_; 14-08-2013 at 19:03.

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

اقا بخدا منم نفهمیدم ۳ میلیونه!فک کردم ۳۰۰ ایناس .اصن فک نمیکردم یه هدفون in ear بتونه اینقدر گرون باشه....درسته بودجه اشو دارم و مشکلی نیس ولی خو دیگه هر چیزی برای هر کسی تا حدی قابل قبوله .نه اقا هدفون ۳ تومانی بدرد من نمیخوره حالا هر چی هم عالی باشه
    اصلا اون ایتم سنهایزر بودن رو بر میدارم و بجاش مشاوره ی هدفون in ear خوب میخام دیگه تا ۱ تومان حداکثر.حالا هر چی ارزونتر بهتر
    والا من فقط میخام شبی یکی دو ساعت موسیقی باکیفیت خوب با ایفونم گوش بدم.نمیخام برم فضا که
    اساتيد فردا ميخام حتما تهيه كنم چو در طول هفته وقت نميشه. يكبار ديگه انتظارات اصلاح شده ام رو مينويسم. ممنون از كمكتون
    ١.حداكثر بودجه تا سقف يك تومن حالا هرچي ارزونتر و بصرفه تر بهتر
    ٢.هدفون in ear با حداكثر راحتي در گوش و ايزوليشن تا سقف پيشنهاد شده قيمت. دوست دارم وختي سرمو رو بالشت ميزارم مث ميخ فرو نره تو گوشم و كلا سبك و راحت باشه مثلا اين ex1000 رو كه ديدم خيلي شكل عجيب غريبي داشت و فك كنم بمرور استفاده اش ادم رو اذيت كنه
    ٣.بيس مناسب و نرم و تا حدي بالا و شفافيت و كيفيت بالا در فركانسهاي ميد و هاي
    ٤.سيم با حداقل ميزان گره خوردن و راحت بودن
    ٥.برند اصلا مهم نيست ولي اصل بودن هدفون برام مهمه ضمن اينكه براحتي در تهران در دستوس و قابل خريداري باشه
    ٦.نوع استفاده ام هم كه گفتم ،واسه موسيقي پاپ و راك حداكثر شبي يكي دو ساعت و فقط با ايفون و محصولات اپل هستش

Sent from my Golden design iPhone 5 using Tapatalk 2
    Last edited by Dr.B.M; 14-08-2013 at 19:15.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •