تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 327 از 421 اولاول ... 227277317323324325326327328329330331337377 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,261 به 3,270 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

عزیز
    من میگم فست فود و شیرینی هر حفت ش مضر هست و نباید خورد و هیچ کدام ، اون یکی رو توجیه نمی کنه.
    عزیز مگر شما چند بار میری خانه اقوام؟ 1 دونه شیرینی میخوری.
    ولی وقتی برات 1-2 کیلو شیرینی بیارن. این 15 تا دونه داخلش هست.
    تا 2 روز نخوری . همش ترش میکنه.

نه، سلامت و اشپزخانه چک نمی کنم. اما مگر ما چند بار عروسی میریم؟! چند بار جشن تولد میریم؟
    فست فود رو نمی خورم. شیرینی هم به حداقل می رسونم. تا جایی که بشه براش جایگزین تعریف میکنم.
    ما که خوردیم اینها و کبدمون چرب شد. مردم نخورن که جز ضرر هیچی نداره.

تا دلت بخواد روغن پالم و شکر و چربی تو این شیرین هست. 1 درصد مواد مفید اگر میدونی ، اسم بیار برادر

این رو ببین
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    عزیزم تو اگر اینطور دیدی من پخش زنده اش را دیدم!!شاگرد قناد معتاد و سیگاری!!!ته سیگار همش میریخت روی شیرینی ها موقع زدن کلوچه مسقطی!!!بساط منقل و..زیر میزکارش قایم کرده بود!!!حداقل همون1%مواد مفید توش هست...ولی خوب مصرف زیادش هم مضره
    بحث من اینه،چطور موقع شادی مضر نیست و ملت میخورن،کسی چیزی نمیگه...بحث شما در صورتی درسته که اصلا به غذای بیرون لب نزنی!!!وگرنه از اینجور کارها توی سلفهای دانشگاه و محیط نظامی و...که یک چیز روتینه...با غذای آشغال پادگانها که منبع مواد غذایی و بهداشتشون معلوم نیست پس باید جطور ساخت؟؟؟؟؟با اینها میخای چطور کنار بیایی؟؟؟میوه ها هم که بواسطه مصرف این همه کود شیمیایی و آب آلوده و...که بازم نمیشه بهش اعتماد کرد....
    در کل برای یک کادوی بدون هرگونه عوارض بد،بهترین گزینه صنایع دستی یا کتاب هست که اونم حسابی گرونه یا هرکسی خوشش نمیاد
    ما توی خونه غذا کم نمک و کم روغن مصرف میکنیم،که خیلی ها بخاطر این طرز مصرف،توی مهمانی از نوع غذای سروشده راضی نیستتن!!!با این چی کار کنیم؟؟؟؟
    Last edited by aminkhan2014; 07-06-2015 at 12:03.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با کارمندهای خشک و بی تفاوت و سرد ادارات چطور باید برخورد کرد؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با کارمندهای خشک و بی تفاوت و سرد ادارات چطور باید برخورد کرد؟
    اگر کار انجام نمیدن و کار رو عقب می اندازن، برید پیش رئیس شون ..نشد تماس یا مراجعه حضوری با بازرسی. نشد کتبا با بازرسی مکاتبه کنید

4. 2 کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال elvish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من سالمی شیرینی را به مراتب بهتر از فست فود و غذای سلف میدونم،چون مایه اش نهایتا روغن و آرد و شکره و چند تارنگ(این بدترین قسمتشه)!!!!ولی غذای سلف معلوم نیست با کدام گوشت آلوده و فاسدی درست شده که ارزان دربیاد..فست فود که دیگه باید در موردش روزه سکوت بگیرم!!!مثلا خمیر مرغ بدتره یا روغن مورد استفاده در قنادی؟؟؟؟یا ضایعات گوشت مورد استفاده در سوسیس و کالباس...بهتره خودمون را یا گول نزنیم یا در مورد هرچیزی واقعیاتش را قبول کنیم...اگر شکر مضره،فست فود هم مضره

خوب برای شیرینی مگر چند بار در سال میخورین؟عروسی دعوت نباشین،خونه اقوام که دعوتین چی؟؟؟؟میری تست سلامت وبهداشت کادر آشپرخانه میزبان را چک میکنید؟؟

به نظر من دوتاشم بده مضر بودن غذا ضرر شیرینی رو نفی نمی کنه. (البته سوال بنده خدا در مورد شیرینی بود نه غذا)

من که از فست فود بدم میاد....

قبول دارم. فست فود که هیچ اما ما ایرانی ها از غذای سرخ کرده و پر چرب و پر گوشت و نمکدار و ترش فروان استفاده می کنیم. به خاطر همین عادت های غذایی بعدا پدر ملت درمیاد.(این فرهنگ غذا خوردن بی تاثیر در افزایش سرطان نیست)

در مورد میوه چاره نیست. برخلاف کشورهای توسعه یافته تو ایران هنوز شرکت و فروشگاه معتبر نیست که میوه و سبزیجات اورگانیک و یا GMO رو تولید/پخش کنه و اگر ایرادی داشت شرکت پاسخگو باشه. مجبوریم به همین میدان تره بار شهرمان اعتماد کنیم...

6. این کاربر از elvish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

عزیزم تو اگر اینطور دیدی من پخش زنده اش را دیدم!!شاگرد قناد معتاد و سیگاری!!!ته سیگار همش میریخت روی شیرینی ها موقع زدن کلوچه مسقطی!!!بساط منقل و..زیر میزکارش قایم کرده بود!!!حداقل همون1%مواد مفید توش هست...ولی خوب مصرف زیادش هم مضره
    بحث من اینه،چطور موقع شادی مضر نیست و ملت میخورن،کسی چیزی نمیگه...بحث شما در صورتی درسته که اصلا به غذای بیرون لب نزنی!!!وگرنه از اینجور کارها توی سلفهای دانشگاه و محیط نظامی و...که یک چیز روتینه...با غذای آشغال پادگانها که منبع مواد غذایی و بهداشتشون معلوم نیست پس باید جطور ساخت؟؟؟؟؟با اینها میخای چطور کنار بیایی؟؟؟میوه ها هم که بواسطه مصرف این همه کود شیمیایی و آب آلوده و...که بازم نمیشه بهش اعتماد کرد....
    در کل برای یک کادوی بدون هرگونه عوارض بد،بهترین گزینه صنایع دستی یا کتاب هست که اونم حسابی گرونه یا هرکسی خوشش نمیاد
    ما توی خونه غذا کم نمک و کم روغن مصرف میکنیم،که خیلی ها بخاطر این طرز مصرف،توی مهمانی از نوع غذای سروشده راضی نیستتن!!!با این چی کار کنیم؟؟؟؟
    له نظر من شما شیرینی فروشی دارید یا نفعی می برید. و گرنه چرا باید این قدر مهم باشه براتون که پای فست فود و ... بیارید وسط؟ ما میگیم همه اینها مضر هستند
    و تفاوتی بین شون قائل نیستیم و همه رو باید مصرف ش به حداقل رساند. با فرهنگ سازی و از خودمون شروع کنیم

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

باو این سوسول بازیا چیه النگوتون نشکنه یه موقع
    اینهمه دود میخورین مضر نیس سالی یه بار شیرینی مضره
    فرهنگ شیرینی خوردنو عوض کنیم ! اوج فرهنگسازی مفید
    ویرایش :
    آینده به شما افتخار خواهد کرد
    Last edited by Reza Azimy_RW; 07-06-2015 at 21:54.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

هر کسی نظری داره. و میتونه راه خودش رو ادامه بده. اجباری نیست.

10. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال elvish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

يه عده بچه خونگي از پشت كامپيوترهاشون ميخوان دنيا رو تغيير بدن

ویرایش :
    آینده به شما افتخار خواهد کرد

نیشخند و مسخره کردن عقیده دیگران تان جالبه.

اول اینکه کسی دنبال تغییر فرهنگ دنیا و ایران نیست آدم از خودش شروع کنه کافیه که هدف تاپیک هم اول همینه که ما بهتر رفتار کنیم.

دوم اینکه به مطالعات و تحقیقات پزشکی نگاهی بیاندازید سپس به سخره بگیرین. تغذیه ایرانیان یکی از مهمترین عوامل سرطان گوارش هست و سرطان گوارش شایع ترین نوع سرطان و بیشترین تعداد مرگ و میر رو در ایران داره.

علاوه بر تشویق و توجه تغذیه سالم احتمالا بحث بر مورد فرهنگ ورزش کردنم سوسول بازیه و باعث تهوع و نشان دهنده پشت کامپیوتر بودن چند تا بچه

من نمی دونم اصلا چه نیازی به مسخره کردن دیگران تو هر بحثی هست و فایده و نتیجه اش چیه....

12. 4 کاربر از elvish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

يه عده بچه خونگي از پشت كامپيوترهاشون ميخوان دنيا رو تغيير بدن

شما میتونید انواع فست فود و شیرینی جات و ... رو بخورید. والا اگر کسی بیاد بگه چرا شما این ها رو می خورید؟
    ما نظر میدیم . یک سری تمایل دارن قبول میکنن. کسی هم اجبار نکردیم به انجامش.

14. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

له نظر من شما شیرینی فروشی دارید یا نفعی می برید. و گرنه چرا باید این قدر مهم باشه براتون که پای فست فود و ... بیارید وسط؟ ما میگیم همه اینها مضر هستند
    و تفاوتی بین شون قائل نیستیم و همه رو باید مصرف ش به حداقل رساند. با فرهنگ سازی و از خودمون شروع کنیم
    فقط در یک کلام میتونم بگم!!!استدلال و ادله تون توی حلقم!!!!
    پس بنا به دلایل متقن و منطقی جنابعالی حتما شما هم باغدار و میوه فروش یا بار فروش و میدانی هستین!!!!من میگم وقتی عیب یک چیزی را میگین بقیه موارد هم کنارش بگین نه فقط بگین فلان چیز مضره...پستهای شما موجوده که گفتین فست فود هم بخورم ولی شیرینی نه!!!این واقعا یعنی چی؟؟؟یا درمورد عروسیها..درضمن مگه اینجا را چقدر نگاه میکنن و چه رسانه پر طرفداری هست که بخاد حرف من و شما روی نفع دیگری اثر بگذاره؟؟؟؟مثلا با صحبتای شما،میوه فروشا سود میبرن یا قنادها ضرر میکنن؟؟؟؟بهتره یکم منطقی برخورد کنیم...اینم از اصول آداب معاشرته که الکی برچسب روی بقیه نزنیم
    اگر مایل هستین گل فروش هم بهم بگید،چون تبلیغ هدیه گل هم کردم...

16. 2 کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •