سلام
همینطور که خدمتتون عرض شده بود رایتل شیلنگ سرعتشو از ۳ روز پیش باز کرده من شبها تا ۱۰ مگابیت هم سرعت دارم.
سلام
همینطور که خدمتتون عرض شده بود رایتل شیلنگ سرعتشو از ۳ روز پیش باز کرده من شبها تا ۱۰ مگابیت هم سرعت دارم.
سلام
۱- شما مطمينید رومینگ نیستید ؟
۲- مدل گوشی؟
نه اگه رومینگ باشم آرم R میزنه من سونی اس پی دارم.کلن رایتل اینجا مشکل داره همه جا تست کردم اینجوری بود
سلام
اگه تنها دکل اون منطقه باشه میتونه به خاطر ترافیکش باشه
+
شما با گوشی های دیگه هم یه امتحان کن
برای من هنوز همون 2 مگ سرعته ..فکر کنم فقط تهران اینطوری شده ...دوستان شهر های خودتون هم اعلام کنید
الان در محدوده مطهری تست گرفتم
اینجا هم سرعت عالیه
Sent from my Sony Z3 Dual
سلام
ماموریت های کاری که طی ۴۸ ساعت اخیر داشتم اکثر نقاط کشور سرعت بسیار بالا بوده و حدود ۱۰ مگابیت الی ۷ مگابیت سرعت داشتم
من تهرانم اما تغییری نکرده بود گوشی عوض کردم با سرور خود رایتل بزور ۳/۵ مگ داد. جاهایی که پوشش خوب و پهنای باند خوبی داره فکر کنم بیشتر محسوسه.
در مجموع در تهران از نظر ثبات و پوشش نت و تعرفه ازاد رایتل بهتره اما از نظر سرعت و قیمت بسته ها و تنوع بسته ها جالب نیست.
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان , در مناطق جنوبی اصفهان سرعت بسته حرفه ای رایتل طی روزهای اخیر افزایش خوبی داشته و دانلود به حدود 6 مگابیت در ثانیه می رسد.
لطفا موقع اعلام وضعیت بفرمایید که از کدام شهر هستید؟
دیشب چندتا مسیر تست کردم از جمله همت یادگار حکیم چمران و شهر ری سرعت تا ۶ مگ اومد . اما داخل منزل تا دیشب ۳.۵ بود اما امروز تا 6 مگ هم شد. اگر رایتل سرعت همینطور باز بزاره و یکم قیمت ها پایین تر بیاره و بسته ها تنوع بیشتری بکنه با توجه به پوشش خوب در تهران و ثبات خوب گرینه خوبیه نسبت به ایرانسل و همراه اول. ضمن اینکه نسل چهار رایتل اگر راه اندازی بشه رسما به نظرم کیفیت بهتری داره چون تجهیزاتش بروز تر هستش و پوشش خوبی داره در تهران.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by amirbrad; 27-04-2015 at 11:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)