تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 327 از 3017 اولاول ... 2272773173233243253263273283293303313373774278271327 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,261 به 3,270 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

پارس ماناماد نماینده مخابرات رو فیبر نوریه شما که خطت فیبر نیست پس ماناماد هیچی
    زنگ بزن مرکز اهواز ببین خطت رانژه شده ؟
    چون منم چند وقت پیش یه روز چراغ لینکم خود به خود خاموش شد و دیگه هم روشن نشد هر چی هم زنگ میزدم پشتیبانی میگفتن شما خطت مشکلی نداره خلاصه بعد از حدود یک هفته و چندین بار حضوری رفتن به دفترشون و تعداد نامحدودی تلفن درست شد
    اگر مطمئن شدی خطت رانژه شده و مشکل داری بگو چندتا شماره بهت بدم شاید فرجی شد
    من اهواز نيستم ، دزفولم.
    نماينده ميگه رانژه شده ولي مطمئن نيستم چون اصلا روشن نشده حتي مودم تلاشي هم براي وصل شدن نمي كنه!
    اگه شماره داشته باشيد هم با كمال ميل استقبال ميكنم!
    ولي هنوز تو شوك اون اپراتوره هستم كه نقل به مضمون ميگه: ببين تو اصلا خداي كامپيوتري وقتي نذاشتي نصاب بياد همينه

به نظرم بي خيالش بشم تا فعالش كنند بهتره، بهتر نيست؟ زماني كه از ثبت نام نگذشته تازه فردا ميشه 7 روز. اينا هم گرفتارن سرشون شلوغه بايد بهشون حق داد. يه چراغ روشن نميشه كه چيز مهمي نيست .چراغ كيس و مونيتور كه روشن ميشه.

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

ايمان جان ديدم اينو گفتي منم جو گير شدم يه چيزي بگم!
    يعني مثل .... پشيمونم كه اومدم هنوز فعال نشده ببين چقدر مشكل خوردم وصل بشه ديگه چطور ميشه!

رفتم 51 تومن دادم براي سه ماه 256 نامحدود و يكماه رايگان روش!
    سه شنبه فرم پر كردم شنبه زنگ زده ميگه فعال شده گفتم خودم كانفيگ مي كنم يوزر و پسورد داد تا بعد از ظهر منتظر چراغ لينك مودم بودم روشن نشد كه نشد!
    زنگ زدم ميگم چراغ adsl روشن نميشه ميگه تلفنها رو جدا كن ... ببر دم در خونه به سيم اصلي وصل كن.... ميگم بابا من خودم ختم اين كارا هستم سه ساله پارس آنلاين داشتم تا قبل از اينكه سرويس قبلي جمع بشه اين چراغه روشن بود.
    گفت باشه تا حداكثر فردا بعد از ظهر كارشناس مي فرستم بياد اگه مشكل داشت بايد بگيم از مخابرات پورت رو عوض كنن كه دو سه روز طول ميكشه.
    گفتم باشه بفرست.
    آقا از اين به اصطلاح كارشناس خبري نشد كه نشد.
    زنگ زدم دفتر كه پول داده بودم گوشي رو بر نمي داشتن.
    زنگ زدم 2020 بعد از اينكه شونصد نفر جلوم بودن وصل شده اپراتور يه پسره بود مشكل رو گفتم كه روشن نميشه با يه لحن بسيار بدي اولين چيزي كه گفت: مشكل از خودتونه جناب! وقتي نذاشتي نصاب بياد همينه روشن نميشه!
    ميگم بابا من خودم سه سال adsl داشتم مي دونم چي به چيه.
    بازم با اون لحن بدش ميگه: اصلا تو فوق مهندس كامپيوتر و ... هستي وقتي نذاشتي نصاب بياد(انگار چيزه هي ميگه نصاب بياد!) همينه. آخرش هم گفت شماره ات رو بگو گفت همينه كه افتاده گفتم آره گفت شما اصلا مشترك ما نيستي بعد شماره اهواز داد 2227007 گفت اينجا زنگ بزن بگو 2020 گفته مشترك ما نيستي اونم كه سر كاري بود كسي بر نداشت.

كلا پشيمونم كه ازشون سرويس گرفتم سه سال پارس آنلاين بودم اپراتورش ساعت 2 شب زنگ ميزدي اصلا يه ذره هم بي احترامي نمي كرد.
    الانم فعال كردن كه كردن فعال نشد هم اصلا قيد پولم رو مي زنم.
    احتمالا وصل بشه هم با سرعتش بايد اعصابمون خورد بشه.
    بدون کوچکترین تخفیفی بعضی از اپراتوراشون ته بیشعورن.کدشون رو که میگه یادداشت کن همیشه.

3. این کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من اهواز نيستم ، دزفولم.
    نماينده ميگه رانژه شده ولي مطمئن نيستم چون اصلا روشن نشده حتي مودم تلاشي هم براي وصل شدن نمي كنه!
    ولي هنوز تو شوك اون اپراتوره هستم كه نقل به مضمون ميگه: ببين تو اصلا خداي كامپيوتري وقتي نذاشتي نصاب بياد همينه

به نظرم بي خيالش بشم تا فعالش كنند بهتره، بهتر نيست؟ زماني كه از ثبت نام نگذشته تازه فردا ميشه 7 روز. اينا هم گرفتارن سرشون شلوغه بايد بهشون حق داد. يه چراغ روشن نميشه كه چيز مهمي نيست .چراغ كيس و مونيتور كه روشن ميشه.
    نمایدگی کجا زنگ زدی ؟
    مهم 2020 هست ببین اون چی میگه ؟
    راستی تا حالا من ندیده بودم خود پشتیبانی زنگ بزنه پسوردو بده ! بچه ها 1000 تا حیله و ترفند میزنن تا بتونن پسوردو بگیرن , ولی به نظر من شما خطت هنوز رانژه نشده

5. این کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

نمایدگی کجا زنگ زدی ؟
    مهم 2020 هست ببین اون چی میگه ؟
    راستی تا حالا من ندیده بودم خود پشتیبانی زنگ بزنه پسوردو بده ! بچه ها 1000 تا حیله و ترفند میزنن تا بتونن پسوردو بگیرن , ولی به نظر من شما خطت هنوز رانژه نشده

همين دفتري كه رفتم ثبت نام كردم.
    2020 هم كه بالاتر گفتم گفت نصاب نذاشتي بياد روشن نميشه ، اصلا مشترك ما نيستي بعد شماره پارس ماناماد رو داد.
    چرا حيله و ترفند؟ پسورد خود مخابرات رو عرض نكردم پسورد خودم رو ميگم ها
    خودشون زنگ زدن گفتن سرويست از طرف مخابرات فعال شده خودت مودم رو كانفيگ مي كني يا كارشناس بفرستم گفتم خودم مي تونم مشخصات بده گفت اين يوزر اينم پسورد vpi و vci هم 0 و 35 .
    بعد هم زنگ زدم با اطمينان گفت رانژه شده بايد كارشناس بفرستم بررسي كنه.
    ----------------------------------
    پ.ن: شاهد از غيب رسيد!
    توي سايت sitra شماره رو كه مي زنم ميگه متاسفانه شماره مورد نظر شما به دليل اينكه adsl دارد قابليت برقراري سرويس اينترنت پرسرعت را ندارد.
    Last edited by mohammad.t; 21-04-2013 at 23:17.

7. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

همين دفتري كه رفتم ثبت نام كردم.
    2020 هم كه بالاتر گفتم گفت نصاب نذاشتي بياد روشن نميشه ، اصلا مشترك ما نيستي بعد شماره پارس ماناماد رو داد.
    چرا حيله و ترفند؟ پسورد خود مخابرات رو عرض نكردم پسورد خودم رو ميگم ها
    خودشون زنگ زدن گفتن سرويست از طرف مخابرات فعال شده خودت مودم رو كانفيگ مي كني يا كارشناس بفرستم گفتم خودم مي تونم مشخصات بده گفت اين يوزر اينم پسورد vpi و vci هم 0 و 35 .
    بعد هم زنگ زدم با اطمينان گفت رانژه شده بايد كارشناس بفرستم بررسي كنه.
    ----------------------------------
    پ.ن: شاهد از غيب رسيد!
    توي سايت sitra شماره رو كه مي زنم ميگه متاسفانه شماره مورد نظر شما به دليل اينكه adsl دارد قابليت برقراري سرويس اينترنت پرسرعت را ندارد.
    همون پسوردو میگم دیگه به این راحتی ها پسوردو لو نمیدن
    خوب یوزر پسوردتو تو سیترا بزن ببین وارد میشه یا نه ؟
    پس به احتمال زیاد خطت رانژه شده

9. این کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

همون پسوردو میگم دیگه به این راحتی ها پسوردو لو نمیدن
    خوب یوزر پسوردتو تو سیترا بزن ببین وارد میشه یا نه ؟
    پس به احتمال زیاد خطت رانژه شده
    نه وارد نميشه.
    خارج از اين قضيه پسورد رو كه راحت ميشه گير اورد از توي تنظيمات مودم.
    بايد مودمم رو ببرم جايي ديگه آزمايش كنم اينقدر پشت سرشون حرف زدم نكنه مودمم خراب باشه شرمندشون بشم!

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نه وارد نميشه.
    خارج از اين قضيه پسورد رو كه راحت ميشه گير اورد از توي تنظيمات مودم.
    بايد مودمم رو ببرم جايي ديگه آزمايش كنم اينقدر پشت سرشون حرف زدم نكنه مودمم خراب باشه شرمندشون بشم!
    نه , از مودم نمیشه
    باید پسوردو خودت وارد کنی

داره خودمونی میشه !fashist!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

من اهواز نيستم ، دزفولم.

منم دزفولم
    50 روز طول کشید تا خط رو رانژه کردن
    اگه از پست بانک ثبت نام میکردی بهتر بود،حداقل میرفتی خره پست بانکو میگرفتی

13. این کاربر از !fashist! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه kahkeshane_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

نه , از مودم نمیشه
    باید پسوردو خودت وارد کنی
    دوست عزیز این اشتراک اینترنتی که گرفتی اصلا ربطی به 2020 نداره زیر نظر مخابراته ولی به 2020 ربطی نداره یه شرکت دیگس که زیر نظر مخابراته سایت سیترا یکی از زیر مجموعه های 2020 شما نباید به 2020 زنگ بزنی چون هیچ کاری نمیتونن برات بکنن چون شمارت تو سیستمشون ثبت نشده اگه چراغ adsl روشن نمیشه فردا برو نمایندگی که ازش خریدی وخودش بزار پیگیری کنه که شماره تلفنتو وخطتو هر چه زودتر تو مخابرات ثبت کنن بعد چند ساعت درست میشه 100%درست میشه یا ادرس مخابراتی که ازشون پشتیبانی میکنه رو بگیر و برو اونجا پیگیری کن میگم حتما درست میشه .

15. این کاربر از kahkeshane_2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Berlin

پيش فرض

من اهواز نيستم ، دزفولم.

دوست عزیز پسر خاله ودم 2هفته پیش ثبت نام کرد همین مشکل براش پیش اومد . همه حتی مخابرات میگفتن آقا پورت شما وصله و رانژه شده .
    اما چراغ دی اس ال روی مودم خاموش بود(اونی که مربوطه به پورته)
    خودم رفتم مخابرات مرکز (صبح زود رفتم) بهشون مشکل رو گفتم . تیمشون ساعت 8صبح درستش کردن .

شما فقط برو مخابرات مرکز محل سکونتتون .
    اگر سیم مسی باشید برید قسمت (ام دی اف) همه پورت های ای دی اس ال اونجا هستن سریع درستش میکنن

17. 2 کاربر از imanparsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •