تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 327 از 461 اولاول ... 227277317323324325326327328329330331337377427 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,261 به 3,270 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

تازگیا شنیدم که 1 سال بیشتر میشه پشت کنکور موند (درست شنیدم دیگه؟)من کنکور 90 (که اولین بار بود کنکور دادم) از دانشگاه قبول شدم ولی خوشم نیومد الان مرخصی گرفتم و میخوام امسال کنکور بدم حالا میشه یک سالم پشت کنکور بمونم؟(از دانشگاهم انصراف بدم یا بازم مرخصی بگیرم)
    در ضمن متولد 72 هستم

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

تازگیا شنیدم که 1 سال بیشتر میشه پشت کنکور موند (درست شنیدم دیگه؟)من کنکور 90 (که اولین بار بود کنکور دادم) از دانشگاه قبول شدم ولی خوشم نیومد الان مرخصی گرفتم و میخوام امسال کنکور بدم حالا میشه یک سالم پشت کنکور بمونم؟(از دانشگاهم انصراف بدم یا بازم مرخصی بگیرم)
    در ضمن متولد 72 هستم
    دانشگاه ثبت نام کردین ؟ اگه کرده باشین فکر نمیکنم بتونین این کار رو بکنین . من خودم میخوام همین کار رو بکنم ولی باید برای اینکار از اون یک سال مهلتی که بین انصراف از دانشگاه و شرکت مجدد در کنکور وقت هست استفاده کنم. اون هم فقط برای کسایی هست که حداکثر 2 ترم در دانشگاه درس خوندن .

تنها راه شما در صورت ثبت نام کردن؛ اینه که الان دانشجوی غیر روزانه باشین و تا الان حد اکثر دو ترم درس خونده باشین و تا ترم تابستانی و ترم سوم شروع نشده انصراف بدین و اونوقت یک سال فرصت شرکت مجدد در کنکور رو دارین . ( نظام وظیفه گفت که ترم مرخصی گرفتن هم جزء همین 2 ترم حساب میشه )

---------- Post added at 08:23 AM ---------- Previous post was at 08:19 AM ----------

کاش این آقای کارگروه ماده 4 هرچه سریعتر جلسه رو تشکیل بده و همه داوطلبای کنکور 92 رو از نگرانی دربیاره
    Last edited by Alireza SM; 18-05-2012 at 07:30.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان منم سوالم اینه من متولد 72 هستم و تا حالا کنکور ندادم...بعد الان پیش دانشگاهی روزانه میخونم ( در اصل شبانست ولی اسمم جزو لیست روزانه هاست) الان میخوام بدونم میتونم کنکور 92 هم شرکت کنم یعنی خدمت سربازی برام مشکل ساز نمیشه؟

راستی برای اینکه اسپم نشه من امسال اصلا اماده نیستم و کمتر از یک ماه فرصت دارم و قصد دارم کنکور زبان شرکت کنم به نظرتون با توجه به اینکه زبانم در حد خیلی خوبه و عمومی های پیش دانشگاهی رو هم خوندم ..میتونم تو یه ماه عمومی های دوم و سوم رو هم تموم کنم؟

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام دوستان ! یه سوال ! این خواهر ما آزمون دوم سنجش و داده و انسانی هستش !
    این درسهاش :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و رتبه معادلش رو مطابق کنکور 90 در سهمیه منطقه 2 زده : 4002
    اما وقتی همین نمره ها رو به تخمین رتبه گزینه 2 میدم رتبه 8000 رو میده

نمره کلش در این آزمون سنجش هم شده : 8314

میشه بگین کدوم دقیقتر هستش !
    ممنون

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چرا سنجش تراز کل در کارنامه ی نهاییش وجود نداره ؟

محاسبه ی تراز کل به چه صورته ؟
    ممنون میشم منو راهنمایی کنید دوستان

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

دوستان من به دلایلی نتونستم تحلیلی بخونم و به احتمال زیاد تو امتحان زیر 7 میشم . راهی داره قبول شم ؟

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان من به دلایلی نتونستم تحلیلی بخونم و به احتمال زیاد تو امتحان زیر 7 میشم . راهی داره قبول شم ؟
    هندسه تحلیلی که نهایی نیست . مدرسه میتونه بهت نمره بده !
    اگه نداد هم میتونی دوباره سعی کنی و جبرانی دوم ( آخرای خرداد یا اولای تیر ) امتحان بدی بازم اه نشد شهریور.
    تا شهریور 4 ماه وقت داری میتونی بخونیش دیگه.

درضمن یه درس رو اگه مستمر 20 بدن و امتحان 4.5 بگیری میتونه تبصره کنی

8. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed 1428's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان ! یه سوال ! این خواهر ما آزمون دوم سنجش و داده و انسانی هستش !
    این درسهاش :

و رتبه معادلش رو مطابق کنکور 90 در سهمیه منطقه 2 زده : 4002
    اما وقتی همین نمره ها رو به تخمین رتبه گزینه 2 میدم رتبه 8000 رو میده

نمره کلش در این آزمون سنجش هم شده : 8314

میشه بگین کدوم دقیقتر هستش !
    ممنون
    گزینه2 دقیق هست سنجش میاد 25% تاثیر معدل رو تو تخمین رتبش اعمال می کنه (البته با روش های خودش ) 4-5 هزار تایی تخمینش بهتر میشه!

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

فروم چرا اینطوری شده؟
    دانشگاه ثبت نام کردین ؟ اگه کرده باشین فکر نمیکنم بتونین این کار رو بکنین . من خودم میخوام همین کار رو بکنم ولی باید برای اینکار از اون یک سال مهلتی که بین انصراف از دانشگاه و شرکت مجدد در کنکور وقت هست استفاده کنم. اون هم فقط برای کسایی هست که حداکثر 2 ترم در دانشگاه درس خوندن .

تنها راه شما در صورت ثبت نام کردن؛ اینه که الان دانشجوی غیر روزانه باشین و تا الان حد اکثر دو ترم درس خونده باشین و تا ترم تابستانی و ترم سوم شروع نشده انصراف بدین و اونوقت یک سال فرصت شرکت مجدد در کنکور رو دارین . ( نظام وظیفه گفت که ترم مرخصی گرفتن هم جزء همین 2 ترم حساب میشه )

کاش این آقای کارگروه ماده 4 هرچه سریعتر جلسه رو تشکیل بده و همه داوطلبای کنکور 92 رو از نگرانی دربیاره
    پس با این حساب میتونم سال 92 هم کنکور بدم؟
    دوستان منم سوالم اینه من متولد 72 هستم و تا حالا کنکور ندادم...بعد الان پیش دانشگاهی روزانه میخونم ( در اصل شبانست ولی اسمم جزو لیست روزانه هاست) الان میخوام بدونم میتونم کنکور 92 هم شرکت کنم یعنی خدمت سربازی برام مشکل ساز نمیشه؟

راستی برای اینکه اسپم نشه من امسال اصلا اماده نیستم و کمتر از یک ماه فرصت دارم و قصد دارم کنکور زبان شرکت کنم به نظرتون با توجه به اینکه زبانم در حد خیلی خوبه و عمومی های پیش دانشگاهی رو هم خوندم ..میتونم تو یه ماه عمومی های دوم و سوم رو هم تموم کنم؟
    اگه زبانت رو بالای 80 درصد بتونی بزنی میتونی جای خوب قبول شی از عمومیا عربی رو نمیتونی خوب بخونی به نظر من برو رو ترجمه کار کن خودمم همین کارو میکنم

11. این کاربر از moh72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه myum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستانبا ميانگين 80 درصد زيست شناسي و شيميو 70 درصد بقيه دروس ( رياضي و عربي و فيزيك و... )و معدل كتبي 15كدوم يكي از اين رشته ها رو قبول ميشم1-پزشكي ( مشهد )2-داروسازي ( مشهد )3-دندان پزشكي ( مشهد )اگه امكان داره رتبه ي من رو هم حدس بزنيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •