تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 327 از 456 اولاول ... 227277317323324325326327328329330331337377427 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,261 به 3,270 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

پيش نمايش : ويارئال در مقابل بارسلونا

بعد از يك برد بسيار ارزشمند در كوپا دل ري بارسلونا بايد حداكثر امتياز را براي حفظ فاصله اش با رئال مادريد از بازي با ويارئال بدست اورد. تيمي بدون چند بازيكن اصلي كليديش.پپ و شاگردانش در اين بازي چه خواهند كرد؟
    با توجه به بازي چهارشنبه كوپادل ري ( والنسيا) موفق بيرون امدن از اين بازي ذكاوت و هوشياري زيادي مي خواهد.
    پيروزي و لذت برد در كوپا دل ري مقابل رئال مادريد با پرداخت هزينه سنگيني براي بارسا همراه بود.
    الكسيس و اينيستا در اين بازي مصدوم شدند. اخرين خبرها نشان مي دهد كه پدرو دچار مصدوميتي از ناحيه عضله شده و پپ به ناچار او را براي اين مسابقه در اختيار نخواهد داشت.
    و در حال حاضر تنها 13 بازيكن تيم اصلي براي دو بازي حساس در 5 روز اينده در اختيار پپ خواهند بود. بقيه بازيكنان جوانان بايد خود را با تيم هماهنگ كنند البته با كمي عجله
    ولي شرايط باشگاه ما از حريفمون وبارئال بهتر است گرچه نبايد انها را در ورزشگاه خودشان دست كم بگيريم
    ويارئال در جام حذفي توسط Segunda اولويت انها ماندن در لاليگا است. بعد از مشكلات مصدوميت طولاني براي بازيكن ارزشمند انها جوزپه روسي و زوجش در خط حمله نيلمار انها مجبور به استفاده از مهاجم ذخيرشون ماركو روبن شدند. شرايط براي انها خوب پيش نميرود
    باخت بعد از باخت انها را در رده 17 لاليگا قرار داد جايي كه انها 4 برد و مساوي و 8 باخت تا اينجا بدست اوردند
    اين رتبه واقعا دور از رتبه اصلي انها در رتبه تيم هاي در صدد صعود به ليگ قهرمانان بود و باعث بركنار شدن Garrido شد و هدايت انها را José Francisco Molina دروازه بان سابق اسپانيايي كه سابقه مربيگيري ويارئال c را داشت برعهده گرفت.

وقتي دو غول اسپانيايي با هم ميجنگند نبرد انها ديدني خواهد بود. ويارئال براي بارسا كنار نميكشد زير انها دستور كار خود را دارند و از طرفي ديگر بارسلونا چيزي جز 3 امتياز از ال مادريگال نميخواهد. گوارديولا و مردانش بايد بار ديگر قدرت و تاكتيك خود را نشان دهند.
    حفظ فشار بر صدرنشين لاليگا مهمتر از بردن كوپا است يا حداقل اين چيزي است كه من فكر ميكنم.چرا كه پپ تمام سعي خود را ميكند تا اتفاق دو بازي اخير نيوكمپ (بتيس و رئال) تكرار نشود.بارسا در خارج از خانه با احتياط بازي مي كند و اين بازي از اهميت بالايي برخوردار است زيرا پپ در كنفراس مطبوعاتي خود گفت : جايي براي اشتباه دوباره نيستژ
    خط حمله احتمالا مسي و آلوز و كوئنكا خواهند بود من انتظار اين را دارم كه ماسكرانو بازي كند او در 3-4-3 نمي درخشد ولي
    احتمال بسياري وجود دارد كه سيستم پپ 3-4-3 باشد و در اين حالت پويول و پيكه و ماسكرانو در خط دفاع رار ميگيرند و ابيدال استراحت خواهد كرد
    ژاوي و سسك و تياگو و بوسكتس احتمالا خط هافبك ما خواهند بود اين بهترين خط هافبك با توجه بازيكنان در اختيار خواهد بود
    و سسك را وادار به بازي كردن در نقطه ي جلوتري مي كند. آدريانو مي تواند در نيمه دوم به بازي بيايد و اوردن جاناتان دوس سانتوس بيشترين فشار ممكن براي قرار دادن ويارئال در تنگا را ايجاد خواهد كرد
    ويارئال به احتمال بسيار با سيستم هميشگي خود بازي مي كند دفاع 4 نفره و قرار دادن ماركوس سنا و برونو در جلوي اين مدافعان و بازي دادن به بورخا والرو و كاني در ميانه زمين و نيمار هم تك مهاجم انها خواهد بود پس انها احتمالا با سيستم 4-2-3-1. بازي خواهند كرد

اخبار تيمي

FC Barcelona

بارسلونا در حال حاضر 4 برد و 1 تساوي از 5 بازي اخر خودش به دست اورده است و نكته مهم وآن اين است كه نتايج خارج خانه در اين 5 بازي نسبت به بازي هاي خانگي با شيب خفيفي بهتر شده است . پس از گل نخوردن در خانه تا 4 ژانويه تيم در دو بازي اخرش در خانه در هر مسابقه 2 گل دريافت كرد

Osasuna
    1 – 2
    FC Barcelona
    FC Barcelona
    4 – 2
    Real Betis
    Real Madrid
    1 – 2
    FC Barcelona
    Malaga
    1 – 4
    FC Barcelona
    FC Barcelona
    2 – 2
    Real Madrid

پيكه فقط يك بازي تا 100 تايي شدن در ليگ فاصله دارد او در حل حاضر 99 بازي براي بارسا انجام داد و اين بازي مطمئنا نقطه عطف بزرگي براي او خواهد بود اگر چه او اخيرا فاقد تمركز كافي است ولي اين مسئله در فرم او طبيعي و بدون شك هنوز هم يكي از بهترين مدافعان جهان است

داويد ويا و آفلاي و فونتاس براي مدت طولاني در دسترس نيستند كيتا براي جام ملت هاي آفريقا رفته و الكسيس سانچز و آندرس اينيستا اخرين اضافه شدگان به ليست مصدومان هستند.و قادر به بازي براي 2 هفته نخواهد بود پدرو هم با يك اسيب ديدگي جزئي مواجه شده است و اين عوامل باعث شده تعداد بازيكنان بارسا به عدد 13 برسد هرچند الكسيس سانچز به ليست اضافه شده است

تركيب احتمالي :Valdes – Pique – Mascherano – Puyol – Xavi – Busquets – Thiago – Fabregas – Cuenca – Messi – Dani
    Alves

Villarreal CF

عملكرد ويارئال در 5 بازي اخرش باخت باخت مساوي باخت و برد بوده است تغيير در كادر مربي بعد از حذف توسط ميراندس اتفاق افتاد عملكرد انها در خانه نامنظم است و بارسا بايد از اين مزيت استفاده كند
    Osasuna
    2 – 1
    Villarreal
    Villarreal
    0 – 2
    Mirandes
    Villarreal
    2 – 2
    Valencia
    Atl Madrid
    3 – 0
    Villarreal
    Villarreal
    3 – 0
    Sp. Gijon

جوزپه روسي هنوز هم به علت اسيب ديدگي قادر به بازي نيست اما نيلمار تقريبا شرايط بازي را بدست اورده و من انتظار دارم تركيب مولينا همان تركيب برابر گيخون باشد

Predicted Starting XI: Diego Lopez – Musacchio – Gonzalo – Juan Oriol – Angel Lopez – Bruno – Marcos Senna – Cani – Borja Valero – Joselu – Ruben

پيش بيني

پپ ميتواند به بازيكنانش دستور يك بازي گسترده را دهد و ويارئال احتمالا ويارئال بازي را هجومي اغاز خواهد كرد كاري كه چند بار در اين فصل اتفاق افتاده است و اين ميتتواند به نفع بارسا تمام شود و در اخر پيش بيني من ( همون يارو نويسنده توتال بارسا)

Villarreal 0 – 2 FC Barcelona
    Image: David Ramos/Getty Image

ترجمه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منبع
    توتال بارسا به نقل از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 7 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

وای این چه بازی بود تیم هایی امسال ویارئال فقط جلو بارسلونا یاد دارن قد علم کنن و اینجوری بازی کنن از فابرگاس توقع بیشتر داشتم توپ رو کجا زد؟دربازه جلوش بود نه رو اسمون تی لو واقعا خوب بازی کرد کاش زودتر میومد تو زمین همه کار کردن حتی دیرک رو هم زدن جز گل زنی...!یه مساوی و اختلاف 7 امتیاز دیگه فکر نمیکنم بتونم لالیگا رو ببریم با این همه مصدوم و اینجوری بازی کردن اگه کوپا رو هم ببرین خیلیه!

4. 3 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سانچز که بازی کرد. میگفتن مصدومه.

بهترین بازیکن زمین هم فکر کنم دروازبان ویارئال بود.

6. این کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه wow barca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دو امتیاز دیگه هم از دست دادیم مشخص بود کل تیم خسته بود و بخصوص ژاوی اما خداییش چه تعویضهایی کرد گواردیولا چهره بازی رو به طور کلی عوض کرد و اگر کمی شانس داشتیم به گل میرسیدیم سانچز مشخص بود که مصدومیت اذیتش میکرد
    چیزی که خیلی من رو خوشحال کرد دیدن بازیکنایی مثل تللو بود واقعا این لاماسیا تمومی نداره خوشم اومد از این بازیکن فکر نمیکنم تا حالا زمانی بوده که تماشاگرا امیدشون به کسی غیر از مسی باشه اما واقعا در دقایق آخر همه امید من به فرارهای تللو بود من اصلا ناراحت نمیشم اگر لالیگای امسال رو از دست بدیم چون با این بازیکنای آینده دار موفقیت کلی در سالهای آینده مال بارسلوناست شاید یه فصل قهرمان نشیم اما دو فصل میشیم و مطمئنا این روند در سالهای آینده هم ادامه خواهد داشت واقعا هم باید کمی واقع بین بود نمیشه یه تیم اینقدر قهرمانی و افتخار در سه سال اخیر بیاره و توقع داشت که همچنان با انگیزه بازی کنن فکر میکنم همه فهمیدن که مشکل ما در لالیگا رئال نیست بلکه انگیزه خودمون در مقابل تیمهای دیگه هستش یه جورایی آرزوی همه ما اینه که همه تیمها رئال باشن و همه ورزشگاه ها برنابئو اون موقع بدون شک بارسا قهرمانیهاش رو دائما تکرار میکنه

8. 2 کاربر از wow barca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

ترکیب چرا اینقدر تدافعی بود؟

دنی آلوز
    پویول
    پیکه
    آبیدال
    بوسکتس
    ماسکرانو
    آدریانو

7 بازیکن تدافعی در تیم داشتیم! اون سه تای دیگه هم دو تاشون هافبک میانی بودن (فابرگاس و ژاوی) و فقط مسی بازیکن تهاجمیمون بود. با این ترکیب این نتیجه هم بعید نبود.. پدرو چرا اصلا روی نیمکت نبود؟ مصدوم شده؟ به نظرم بهتر بود به جای این همه بازیکن تدافعی کوئنکا یا الکسیس یا تیاگو از ابتدا بازی می کردن.

کلا چیزی که نگرانش بودیم (کم بودن تعداد بازیکن ها) امسال داره بهمون ضربه می زنه، پارسال خوش شانس بودیم که بازیکن هامون کمتر مصدوم شدن ولی امسال مصدوم هامون بیشتر بوده و حالا تیم واقعا داره اذیت میشه.. به خصوص کمی جلوتر که به خاطر CL و پایان فصل بازیها حساس تر و فشرده تر میشه.. امیدوارم از آکادمی چند بازیکن جدید بیان توی ترکیب مثل همین امروز.

10. 12 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

2 امتیاز دیگه رو از دست دادیم و فاصلمون با صدر جدول رسید به 7 امتیاز...

این فصل، تا جایی که من یادم میاد، حداقل 6 امتیازُ خیلی مفت دادیم؛ (جلوی سویا، اسپانیول و ویارئال...)

حالا موندیم و 7 امتیاز فاصله با رئالی که نشون داده تو این فصل به سختی امتیاز از دست میده؛ حتی اگه بازی رو در رو تو نوکمپُ هم ببریم بازم 4 امتیاز اختلاف زیاده...

امیدوارم که تیم یه تکونی به خودش بده که واقعا قهرمانی تو لیگ مهمه...

ترکیب چرا اینقدر تدافعی بود؟

دنی آلوز
    پویول
    پیکه
    آبیدال
    بوسکتس
    ماسکرانو
    آدریانو

7 بازیکن تدافعی در تیم داشتیم! اون سه تای دیگه هم دو تاشون هافبک میانی بودن (فابرگاس و ژاوی) و فقط مسی بازیکن تهاجمیمون بود. با این ترکیب این نتیجه هم بعید نبود.. پدرو چرا اصلا روی نیمکت نبود؟ مصدوم شده؟ به نظرم بهتر بود به جای این همه بازیکن تدافعی کوئنکا یا الکسیس یا تیاگو از ابتدا بازی می کردن.

کلا چیزی که نگرانش بودیم (کم بودن تعداد بازیکن ها) امسال داره بهمون ضربه می زنه، پارسال خوش شانس بودیم که بازیکن هامون کمتر مصدوم شدن ولی امسال مصدوم هامون بیشتر بوده و حالا تیم واقعا داره اذیت میشه.. به خصوص کمی جلوتر که به خاطر CL و پایان فصل بازیها حساس تر و فشرده تر میشه.. امیدوارم از آکادمی چند بازیکن جدید بیان توی ترکیب مثل همین امروز.
    منم وقتی ترکیبُ دیدم، موندم چرا اینطوریه...

باید از گواردیولا پرسید...

+

چیزی که مشخصه اینه که نیمکتمون بدجوری خالیه؛

از مصدومیت ها اگه بگذریم (آفلای و ویا، و گهگاهی اینیستا، پدرو، ...)، به نظر من اصلا تابستون خوبی نداشتیم و تو نقل و انتقالات خوب نبودیم...

یادمه من همون موقع هم، تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته بودم؛

که البته آرمان جان نظرشون اون موقع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود...

شایدم فکر نمی کرد که انقدر بد شانس باشیم و مصدوم بدیم...

12. 3 کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hitman908's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IZ

پيش فرض

دوستان يه صحبت منطقي به دور از كل كل اينكه ١٨ تا بازي تا پايان فصل مونده من نميگم بارسا ميتونه همشو ببره يا مادريد همشو ببازه ولي آيا إمكانش نيست مادريد ٣ تا فقط ٣ بازي مساوي كنه و تو بازي برگشت يه فينال ناب تماشا كنيم اتفاقا اينجوري لاليگا يك ليگ جذاب ميشه و أنقدم ليگ برتر و كالچيو تو سرش نزنن
    اين جمله رو دوست ندارم بگم ولي حقيقتا نيمكت بارسا از فقدان بازيكني در حد همون ١١ تا فيكس رنج ميبره . تو آخرين الكلاسيكو نيمكت ريال منو حيرت زده كرد چقد بازيكن داره اين تيم ولي در مقابل بارسا ديشب منو .... كرد
    راستي بچه ها بهترين اتفاق حضور كريستين تلو در جناح چپ بارسا بود جايي كه اكثرا بارسا به خاطر ضعف آبيدل در پا به توپ بودن نميتونه درست حسابي حمله كنه
    اين فصل ما بايد دور يكي از ٣ جام خط بكشيم كاش زودتر تو جام حذفي قبل از الكلاسيكو حذف ميشدم تا انقد فشار به بازيكنا نميومد 

اگه نباشه جاش خالی می مونه m.prodigy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    در خودم

پيش فرض

سلام دوستان.
    خب فکر کنم وقتشه که با لالیگا خداحافظی کنیم و به فکر بقیه جامها باشیم.چون رئال تیمی نیست که 7 امتیاز رو از دست بده فوقش 3 یا 4 امتیاز از دست میده.کم کم میشه حس کرد رئالی ها توی این چند سال چه حسی داشتن
    اگه من جای گواریولا بودم توی بازی های لیگ بیشتر از جوان تر ها استفاده میکردم؛تا تجربه کافی به دست بیارن واسه سال اینده یا حتی بازی های اخر که حساس تر هستند.
    دیشب تللو خیلی خوب بازی کرد.حال کردم باهاش.وقتی بازیکنها انگیزه داشته باشن تیم رو به جلو هست اما وقتی مثل ژاوی شل بازی کنن و سیر باشن ویارئال هم از اون ته جدول میاد و امتیاز میگیره.ژاوی اصلا خوب بازی نکرد و خیلی های دیگه.

مصدومیت ها هم امسال بدجوری به تیم ضربه زد.اینیستا 1 بار بازی میکنه و 3 هفته مصدومه.الکسیس همینطور.پویول کلی مصدم بود.پدرو از کی نبود الانم که بازم نیست.ویا رو از دست دادیم.افلای این فصل اصلا بازی نکرده.و....
    فقط عشق است مسی که به قول یکی از زئالی ها :هر چی مسی رو میزنن و روش غلت میخورن بازم بلند میشه و ادامه میده

15. این کاربر از m.prodigy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

امیدوارم از آکادمی چند بازیکن جدید بیان توی ترکیب مثل همین امروز.
    tello که اومد تو بازی واقعا قشنگ بازی کرد و بارسا رو به اینده امیدوارتر کرد لاماسیا هنوز داره بازیکن میسازه و اینده ای روشن خواهیم داشت با ای بازیکنای جوون و اینده دار

17. 4 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

مسی: در مورد داوران صحبت نمی کنم؛ولی بعضی از داورهامغرورهستندو تو را تهدید می کنند

ستاره آرژانتینی از رفتارهای داوران بازی بارسا- ویارئال رضایتی ندارد

سایت گل- لیونل مسی، ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا عادت ندارد تا با رسانه ها صحبت کند و به ندرت درمورد داوری ها به اظهار نظر می پردازد ولی شنبه شب یک استثنا بود. مسی در واکنش به نحوه قضاوت خوسه آنتونیو ته یسیه را ویتیه نس، داور دیدار بارسا مقابل ویارئال گفت:« دوست ندارم درمورد داوران صحبت کنم ولی گاهی وقتها داورها مغرور هستند و با هر حرکتی با درآوردن کارتشان تو را تهدید می کنند.»

بعد از صحبتهای مسی، این طور به نظر می رسد که بارسلونایی ها انتقاد از داوران را آغاز کرده اند. چند روز پیش بود که گواردیولا درصحبتهایی اعلام کرده بود که به گلایه از داوران فکرهم نمی کند؛ چرا که به نظر او کار بیهوده ای می رسد و چابی و والدس هم پیغامهایشان خطاب به داور را برزبان آورده بودند.

چابی دراین باره گفته:« احساس می کنم که داوری ها امسال داوران آسیب بیشتری به ما وارد می کنند تا سایر تیمها.آنها چندین پنالتی کاملا واضح را به نفع ما سوت نزدند. خطای روی اینیستا آخرین پنالتی ای بود که به لیست پنالتی هایی که برایمان گرفته نشده اضافه می کنیم.»

اکنون آخرین بازیکن بارسا که تیر انتقادی را به سمت داوران گرفته، لیونل مسی است. او دراین باره گفت:« بارسلونا از تلاش دست نمی کشد. ما تازه در ابتدای نیم فصل دوم هستیم و زمان زیادی تا پایان فصل باقی است.امتیازات زیادی باقی مانده و الان بازیهای جام حذفی را هم پیش رو داریم و بایدبه خوبی بازی کنیم تا بتوانیم دربازی فینال حضور داشته باشیم.»

مسی در جریان دیدار با ویارئال نهایت تلاشش را به کار گرفت ولی به سد دروازه بان توانایی به نام دیگو لوپس برمی خورد که فرصتهای او را یکی پس از دیگری مهار می کرد:« ما فرصتهای زیادی داشتیم ولی نتوانستیم به گل برسیم.»

گواردیولا: به خاطرتمام تلاشهایمان برای برد احساس غرور می کنم

با تساوی بارسا مقابل ویارئال فاصله این تیم با رئال صدر جدولی به 7 امتیاز رسید

سایت گل- بارسلونا در دیدار شنبه شب خود مقابل ویارئال به تساوی بدون گل دست یافت تا فاصله این تیم با رئال صدرجدولی به 7 امتیاز افزایش پیدا کند.

در پایان این دیدار بود که پپ گواردیولا مربی جوان بارسلونا در کنفرانس خبری اعلام کرد که شرایط برای تیمش سخت شده است ولی بارسا ناامید نخواهد شد و از تلاش دست نخواهد کشید

گواردیولا دراین باره گفت:« قطعا فاصله 5 امتیازی بهتر از فاصله 7 امتیازی بود. ولی مادر بازی شنبه ، بازی فوق العاده ای را به نمایش گذاشتیم، موقعیتهای متعددی را خلق کردیم. ما از توانایی های بازیکنان ویارئال آگاه بودیم و فقط در لحظه گلزنی بدشانسی می آوردیم.از عملکرد شاگردانم در این بازی کاملا راضی هستم. تیم ما بعداز بازی با رئال، خیلی دوید.»
    گواردیولا ادامه داد:« هنوز 18 بازی دیگر باقی است که امتیازات زیادی دارد و می خواهم دقیقا مثل بازی شنبه شب در تمامی این دیدارها برای کسب امتیاز بجنگیم.»

مربی ابی اناری ها در آنالیز بازی شنبه شب گفت:« ما در پانزده یا بیست دقیقه اول،خیلی خوب بازی کردیم و لیو شوتهای زیادی به سمت دروازه حریف می زد ولی بعد از آن بازی تا پایان نیمه اول به نحو دیگری پیش رفت و بازیکنان ویارئال هم فرصتهای زیادی داشتند: سنا، بورخا، کاانی.. آنها فوتبالیست هایی هستند که به خوبی در فضاهای ایجاد شده حرکت می کنند و خیلی سریع هستند. ویارئال هم خیلی خوب بازی کرد ولی در نیمه دوم ما تمام تلاشمان را برای پیروزی به کار گرفتیم. مطمئنم که اگر به همین وضع به بازی ادامه دهیم، فصل خیلی خوبی خواهیم داشت.»

گواردیولا درادامه به این نکته اشاره کرد که تغییری تاکتیکی در تیمش اعمال کرده بود:« شرایط بازی به نحوی بود که خیلی بازی را درک نمی کردیم و از همین رو تغییری تاکتیکی در تیمم دادم.»

درادامه صحبتهای گواردیولا که متن کامل آن در وب سایت روزنامه مارکا بازتاب یافته، گواردیولا ترجیح داده تا وارد بحث مقایسه کردن تیمش با تیم رویایی نشود و گفته:« نه.من با این دید به ورزش نگاه نمی کنم.ریسک های زیادی وجود داردکه من ترجیح می دهم که حرفهایم را قورت بدهم. من به بازیکنانم فکر می کنم؛ به نیمه نهایی جام حذفی و مسیری که پیش رویمان قرار دارد. ما کاملا مطلعیم که رئال بالاتر از ماست. در بازی شنبه شب ما لایق برد بودیم ولی سطح رقابتهای لالیگا واقعا بالاست.به عنوان مربی این تیم فقط می توانم قول بدهم که بازیکنانم بعد از تلاشهای فراوانشان در بازی با رئال، به اینجا آمدند و نهایت تلاششان را برای برد انجام دادند و من از این بابت احساس غرور می کنم.»

گواردیولا در بخش پایانی صحبتهایش اعلام کرد که این تساوی را نتیجه خستگی بازیکنانش در نیمه دوم مصاف با ویارئال بعد از بازی تیمش در جام حذفی نمی داند:« من موافق این نکته نیستم که ما با خستگی از بازی پیشین به این میدان گام گذاشته ایم. توقعات زیادی از تیم ما می رود ولی ما تیم بزرگی هستیم.4 سال است که هر سه یا 4 روز یکبار بازی می کنیم. اگر در سطح دیگری بودیم صحبت شما را می پذیرفتم ولی ما در بازی شنبه شب همه شرایط را برای موفقیت فراهم کرده بودیم و در نیمه دوم بیشتر از نیمه اول تلاش کردیم.»

تصاویری از بازی دیشب بارسلونا مقابل ویارئال

گوارديولا: هيچ سرکوفتي بر سر بازيکنانم ندارم

سرمربي بارسلونا گفت: هر چند مقابل ويارئال متوقف شديم اما کيفيت خوبي داشتيم و به همين دليل شاگردانم را سرزنش نمي‌کنم.

به نقل از آس، پپ گواردیولا که شب گذشته در آغاز هفته بیست و یکم لالیگا تیمش در خانه ویارئال به تساوی بدون گل رسید، گفت: با وجود تساوی در خانه ویارئال، فکر می کنم خوب بازی کردیم و هیچ سرکوفتی بر سر بازیکنانم ندارم.

شنبه شب در ورزشگاه ال‌مادریگال جایی که بارسلونا ۴۸ ساعت پس از ال‌کلاسیکو در میهمانی ویارئال شرکت کرده بود، تساوی بدون گل شکل گرفت. مردان گواردیولا که در بازی رفت ۵ بر صفر پیروز میدان شدند، در این جدال تحت تاثیر فشار ناشی از بازی با کهکشانی‌ها و مشکلات کمبود نفر به واسطه آسیب‌دیدگی، قادر به گلزنی نشده و دو امتیاز مهم را از دست دادند.

مربی ۴۱ ساله کاتالان‌ها افزود: هنوز تا پایان فصل راهی طولانی در پیش داریم. تصمیم من این است که برای هر امتیاز باقیمانده بجنگیم. این خواسته بازیکنان بارسا نیز هست. فکر می کنم اگر کیفیت خوب بازی با ویارئالی‌ها را تکرار کنیم و پیروز شویم، بتوانیم به تدریج فاصله امتیازات خود را با رئال کم کنیم.

با توجه به این نتیجه و پیروزی رئال مقابل ساراگوسا، اکنون رئال با ۵۲ امتیاز در صدر جدول موقعیت مستحکم‌تری نسبت به گذشته دارد و مردان گواردیولا با ۷ امتیاز کمتر یعنی ۴۵ امتیاز در رده دوم جدول جای گرفته‌اند.

19. 10 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •