تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 327 از 339 اولاول ... 227277317323324325326327328329330331337 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,261 به 3,270 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من که زیاد چشمم آب نمی خوره
    خلعتبری که امروز با باشگاه پرسپولیس مذاکره کرد و احتمال پیوستنش به پرسپولیس زیادتره
    نکونام و گتوسو هم که بعیده با این وضع مالی باشگاه بیان

2. این کاربر از blue2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

اتفاقا خلعتبری خیلی احتمال داره بیاد..........چون که حاجی گفته که تو نیمه مربیا هتریک می کنمیه برنامه هایی تو کلش هست این حاجی

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

مجیدی: تصمیم امارات برای عدم جذب بازیکن ایرانی

تاریخ انتشار : جمعه ۹ تير ۱۳۹۱ ساعت ۱۸:۰۸
    فرهاد مجيدي مي‌گويد خود را شاگرد مكتب حجازي مي‌داند و حاضر نيست با افرادي كار كند كه براي رسيدن به اهداف خود مقدسات را زير پا مي‌گذارند.

اين روزها صحبت‌هايي مبني بر حضور مجيدي در تيم مس كرمان مطرح است. با مجیدی سوال و جواب‌های متفاوتی داشتیم. گفتگو ايسنا را با کاپیتان سابق استقلال بخوانید.

- امير قلعه‌نويي در مصاحبه‌اي عنوان كرده است بازيكني بايد به استقلال بيايد كه به اين تيم عرق داشته باشد و پول را فراموش كند. نظر شما در اين رابطه چيست؟ آیا به استقلال بر می‌گردید؟

من به صحبت‌هاي ديگران كاري ندارم اما از شنيدن چنين حرف‌هايي تعجب مي‌كنم. استقلال تیم محلی نیست که هر کسی بخواهد بر سر آن منت بگذارد. استقلال هميشه استقلال بوده و هست و خواهد بود. هنگامي كه باشگاه استقلال به شدت به خسرو حيدري و جان ‌واريو نياز داشت آقايان اين دو را از استقلال جدا كردند و يا در فصل گذشته و با وجود اصرارهاي زياد من براي تمديد قرارداد امير حسين صادقي، عوامل همين آقايان در باشگاه مانع تمديد قرارداد او شدند چون قول او را به تراكتورسازي داده بودند. سوال من اين است كه آن زمان تعصب كجا بود؟ خواهش مي‌كنم كه با مردم رو راست باشيد و صادقانه صحبت كنيد.

آقاياني كه همه را متهم به پول دوستي مي‌كنند و خود را مظهر تعصب مي‌دانند بدانند كه در سال 2000 ميلادي كه بهترين بازيكن فوتبال ما سالي هفت ميليون تومان دستمزد مي گرفت از قرارداد من با تیمهای اتریشی و اماراتی پول زیادی به استقلال رسيد و اين درحالي بود كه بودجه سالانه تيم در آن زمان حدود 200 ميليون تومان بود. به گواه صحبت‌هاي مدير عامل محترم باشگاه آقاي فتح الله زاده من همواره به باشگاه استقلال از نظر مالي كمك زيادي كرده‌ام. همان اول فصل كه پيشنهادي 1.5 ميليون دلاري داشتم آقاي فتح الله زاده در جريان اين پيشنهاد بود و از من خواست كه به خاطر هواداران بمانم و من هم پذيرفتم. من زماني كه از النصر به استقلال آمدم هم قراردادي يك ميليون دلاري داشتم اما در سال اول و دوم حضورم در استقلال با سالي 170 ميليون تومان بازي كردم كه اين مبلغ در سال سوم به 190 ميليون تومان افزايش يافت و دو سال آخر را سقف گرفتم. من از فوتبال به همه چيز رسيده‌ام و نيازي به پول نداشتم و هیچگاه برای استقلال شرط مالی نگذاشته‌ام. ولي بايد بگويم كه حاضر نيستم به خاطر زير پا گذاشتن اصول، در هر شرايطي با آقايان كار كنم. اكنون نيز خيلي شفاف مي‌گويم كه من خود را شاگرد مكتب ناصر حجازي مي‌دانم و از كاركردن با افرادي كه براي رسيدن به هدفشان ارزش‌هاي اخلاقي را به بازي مي گيرند پرهیز می‌کنم.

- وضعيت فوتبالت در فصل آينده چه مي‌شود؟

اكنون سه پيشنهاد بسيار خوب از تيم‌هاي داخل ايران دارم و با توجه به اين‌كه اماراتي‌ها بحثي را مطرح كرده‌اند كه نبايد بازيكنان ايراني را جذب كنند ترجيح مي دهم در ايران به فوتبالم ادامه بدهم . شرط اول و اصلی من برای تیم آینده ام این است كه بپذيرد كه در دو بازي رفت و برگشت در برابر استقلال بازي نكنم. هر چند این شرط حرفه ای نیست اما این خواسته من است.

نظر شما درباره تیم ملی و مقدماتی جام جهانی چیست؟

شک نکنید که ما با کی‌روش به جام جهانی می‌رویم. فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش حمایتهای خوبی از تیم ملی دارند و با دانش و تجربه کی‌روش صعود به جام جهانی حتمی است.

چرا خیلی کم مصاحبه می کنید؟

من خیلی عادت ندارم مصاحبه کنم. حرف نزده را همیشه می شود زد. هر موقع احساس کنم که باید با هواداران درد ودل کنم، صحبت می کنم. در اینجا از زحمات و تلاش‌های خبرنگاران عزیز در صداوسیما ، مطبوعات و خبرگزاری ها که همواره در سرما و گرما همراه و حامی ما بودند تشکر کرده و از همه آنها قدردانی می کنم.

ماجرای عدد 4 چیست که هواداران آن را نشان می دهند؟

براي من همين افتخار كافي است كه عدد چهار به مانند يك رمز بين من و هواداران ماندگار شده است. اين چهار همان چهار برد داربي بود كه تا پايان عمرم بين من و هواداران باقي خواهد ماند.

و حرف آخر؟

هواداران بدانند من براي آمدن به استقلال هنگامی که تیم صدر جدول است هيات نمي گيرم كه نماينده مجلس را به آن دعوت كنم و قول فصل آینده را بگیرم. من زماني به استقلال مي‌آيم كه هواداران با تمام وجودشان من را بخواهند. استقلال برای من حکم خانواده را دارد و جزیی از خانواده ماست اما انسان برای هر کاری باید به خدا توکل کند نه به بنده خدا. من چه باشم و یا نباشم برای استقلال و هواداران آن آرزوی موفقیت دارم.

منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by ^^ hiti ^^; 29-06-2012 at 22:28.

5. 2 کاربر از ^^ hiti ^^ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت danez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کد خبر : 974657 زمان ارسال : جمعه 1391/04/09 18:44

اولين چک دريافتي او بيش از سقف قرارداد بازيکنان مس است
    ادعاي باشگاه مس در مورد قرارداد رحمتي

مدير رسانه‌اي باشگاه مس کرمان گفت: رحمتي به ما مي‌گفت نمي‌تواند با کادر فني جديد استقلال کار کند.

عباس آقاملايي مدير رسانه‌اي تيم فوتبال مس کرمان در گفت و گو با خبرگزاري فارس، گفت: اولين چک دريافتي مهدي رحمتي از استقلال بيش از سقف قرارداد بازيکنان مس کرمان است آن هم در حالي که او مدام از امضاي قرارداد با باشگاه استقلال بدون دريافت پول سخن مي‌گفت اما تا زماني که چک‌هايش را نگرفت قرارداد امضا نکرد.

وي در مورد اينکه مبلغ پيشنهادي اين باشگاه به رحمتي چقدر است، گفت: او با ما بر سر مسايل مالي صحبتي نکرد. رحمتي مدام به ما مي‌گفت در تلاش است همسرش را براي حضور در مس راضي کند و به کرمان بيايد و بر اين نکته تاکيد مي‌کرد که با کادرفني کنوني استقلال نمي‌تواند کار کند.

7. این کاربر از danez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب امروز هم روز خوبی برای استقلال بودش
    قلعه نوعی قراردادش رو ثبت کرد و ظاهرا قراره فردا به کیف سفر کنه و فینال یورو 2012 رو از نزدیک ببینه
    سه تا بازیکن هم بالاخره قراردادشون رو ثبت کردن یعنی رحمتی و محمدی و عمران زاده
    این عکس هم در نوع خودش خیلی جالبه

امیدوارم در طول فصل هم همین طور صمیمی باشن
    به نظرم اصلا نباید از اون سیستم دروازه بان چرخشی ثابت استفاده بشه! دروازه بان دوم همیشه دروازه بان دومه و یه سری جاها که مثلا دروازه اول مصدوم یا محرومه به کار تیم میاد...

همچین یه خبر خیلی خوب اینه که ساموئل هم با استقلال به توافق رسید و شماره 3 هم به اون داده شد
    واقعا ساموئل بازیکن خوبیه و از اون بازیکنا ست که در سطح اول فوتبال انگلیس بازی کرده و اونم به عنوان بازیکن اصلی
    توی پست هافبک دفاعی هم از اون میشه استفاده کرد و دیگه این پست به مشکل نمی خوره

فکر کنم فتج الله دو تا بمب بترکونه یعنی نکونام و خلعتبری رو بگیره دیگه پرونده نقل و انتقالات استقلال بسته میشه
    در اینصورت دیگه میشه گفت استقلال در نقل و انتقالات عالی بوده

9. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توی پست هافبک دفاعی هم از اون میشه استفاده کرد و دیگه این پست به مشکل نمی خوره
    پست اصلی ساموئل دفاع چپه.....این پسر کنار خط فوق العاده کار میکنه (فیلمهایی که ازش هست)
    با اینکه یه نیم فصل بازی نکرده بود و بدنشم اماده نبود ، در پست غیر تخصصیش(هافبک دفاعی و هافبک چپ) خوب کار کرد
    ولی به نظر من نمیشه این فصل به عنوان هافبک دفاعی روش حساب کرد.....وقتی هافبک بازی میکنه از حداکثر تواناییش نمیتونیم استفاده کنیم اما اگه دفاع چپ بازی کنه انگار یه خسرو چپ پا هم برای دفاع چپ داریم
    باید 2 تا هافبک دفاعی بگیریم......کادرفنی روی اندو حساب باز کرده بود که دنبال کاظمی نرفت....وگرنه حسین کاظمیو رو هوا میزدنش
    نکونام به خاطر قراردادی که داره اومدنش بعیده اما برای یکی دو فصل اینده میشه روش حساب کرد......
    صحبتهایی از خرید هافبک دفاعی استرالیایی هم بود که اونم امار خوبی داشت.برای این پست باید یکی در حد اندو بگیریم.اخرین سهمیه لیگ برتریمونم به احتمال 90% فرزاد اشوبیه که اونم هافبک دفاعی خوبیه و در کنار رحمتی جانشینای مطمئنی هستند
    به جز هافبک دفاعی دیگه هیچ کمبودی نداریم.2تا تیم خوب داریم

................................ رحمتی ..................................

ساموئل ........... صادقی .............. منتظری .......... حیدری

............................. هافبک دفاعی ..............................

مبعلی ......................... جباری ........................ میثم بائو

.................. میداودی ................ منوچهری ...................

تیم دوم

................................ محمدی ..................................

بیکزاده ........... حنیف .............. حسینی .......... حمودی

............................. کیا رحمتی ..............................

اکبرپور ......................... زندی ........................ میثم بائو

.................. برهانی ................ میداودی ...................

یه چند هفته طول میکشه کادرفنی ترکیب اصلیو بشناسه.واقعا خیلی سخته همه بازیکنا حقشونه فیکس بازی کنند.این 3 تا بازی دوستانه ای که انجام میدیم خیلی بهمون کمک میکنه
    من بی صبرانه منتظرم ببینم انتخاب اصلی قلعه نویی برای 2 تا مهاجما و وینگر چپ و راست کیا هستند؟
    به خلعتبری خیلی نیاز داریم ولی اونو 80% باید پرسپولیسی بدونیم.....امیر در کناره ها به بازیکنای سرعتی و دریبل زن نیاز داره که پاسهای خوبی هم بدن.فعلا بائو این خصوصیاتو داره.ایمانم گفته میتونم سمت چپ بازی کنم....باید ببینیم چه خواهد شد.....2 بازیکن دیگه میگیریم،باید منتظر بود و دید کیا بهمون اضافه میشن
    تا الان همه چیز به غیر از رفتن اندو رضایت بخش بوده.رسانه ها میخوان استقلالو بازنده نقل انتقالات نشون بدن ولی به هیچ عنوان اینطور نیست تمدید کردن با حیدری عمرانزاده رحمتی منتظری میداودی ساموئل و به زودی جباری هرکدومشون یه بمبن
    به تیم پارسال تا الان 7 نفر اضافه شدند اسکلت تیم حفظ شده و به جای امثال یوسفی / زرین ساعد / عزیززاده و امیرابادی ، محمدی / بیکزاده / مبعلی / اکبرپور و...... جذب شدن
    محمدی هم به پیشرفت رحمتی کمک میکنه و هم جانشین بسیار مطمئنیه که میشه روش خیلی حساب کرد.....دروازه بانی که 2فصل پیش گلر اولمون شده بودو وحیدو نیمکتنشین کرده بود حالا شده دروازه بان دوممون.....مربیشونم که بابازادست،بهتون قول میدم کمترین گل خورده در این چند سال اخیرو داشته باشیم

ویرایش

دیگو لئون گزینه مورد نظر استقلال،بازیکنی از آکادمی رئال ماردید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آبیته -در آخرین روزهای نقل و انتقالات کادرفنی استقلال همچنان به دنبال تقویت تیم خود در پست هافبک است و این بار تیم آنالیز آبیته قصد دارد جدیدترین گزینه احتمالی استقلال برای این پست را مورد تحلیل قرار دهد.

به گزارش گروه آنالیز آبیته دیگو لئون بازیکنی ۲۸ ساله که اهل پالنسیا اسپانیا است.این بازیکن فوتبال خود را از آکادمی رئال مادرید شروع کرده است و به مدت ۳سال در جوانان رئال مادرید توپ زده است.
    او در سال ۲۰۰۱ همراه با تیم زیر ۱۷ سال اسپانیا همراه با بازیکنان بزرگی مانند آندرس اینیستا و فرناندو تورس قهرمان جهان شد و بزرگترین افتخار ورزشی خود را رقم زد.
    او در رده زیر ۱۶ سال نسبت به هم دوره های خود بیشترین گل زده را دارد.
    دیگو بعد از چند سال به تیم ب بزرگسالان رئال مادرید انتقال یافت و در سال ۲۰۰۴ ۸ بازی برای این تیم انجام داد، او بعد از یک سال به تیم اصلی رئال مادرید راه پیدا کرد ولی هرگز برای تیم اصلی رئال مادرید به میدان نرفت.
    او پس از یک سال حضور در تیم اصلی رئال مادرید به طور قرضی به آرمنیا بیلفلد رفت که برای این تیم در ۱۴ بازی یک گل به ثمر رساند و برای تیم ب بیلفلد در ۱۸ بازی ۷ گل به ثمر رساند.
    اول پس از یک سال حضور در بیلفلد به گرس هاپرز زوریخ رفت و برای تیم اصلی این باشگاه در ۳۰ بازی ۳گل به ثمر رساند و در تیم ب این باشگاه در ۸ بازی ۸ گل به ثمر رساند.
    او در سال بعد به تیم بارنزلی انگلستان انتقال یافت و در ۳۷ بازی موفق به زدن ۲ گل شد.
    دیگو در سال بعد به لاس پالماس اسپانیا پیوست که در ۲۲ بازی برای این یک گل به ثمر رساند،او طبق عادت همیشگی بازهم بعد از حضور یکساله به تیم واکر بروگ آلمان انتقال پیدا کرد و در ۱۱ بازی بدون گل به عملکرد خود در این باشگاه خاتمه داد.
    او در سال گذشته در تیم سالامیس قبرس در ۲۱ بازی موفق به زدن ۳ گل شد.

فیلم بازیهاش با حجم کم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پ.ن
    به جای 2 جای خالی در لینک بالا a b i e t e h بذارین
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 01-07-2012 at 10:35.

11. 6 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

................................ رحمتی ..................................

ساموئل ........... صادقی .............. منتظری .......... حیدری

............................. هافبک دفاعی ..............................

مبعلی ......................... جباری ........................ میثم بائو

.................. میداودی ................ منوچهری ...................

تیم دوم

................................ محمدی ..................................

بیکزاده ........... حنیف .............. حسینی .......... حمودی

............................. کیا رحمتی ..............................

اکبرپور ......................... زندی ........................ میثم بائو

.................. برهانی ................ میداودی ...................
    میثم بائو توی هر جفت تیم ها هست؟!
    اصلا به نظرم در حد ترکیب اصلی نیسش و اگه قراره بائو بازیکن فیکس باشه دیگه فاتحه تیم خوندست
    اگه هافبک راست نداریم همون بهتر که مثل پارسال خسرو هافبک راست بازی کنه و یه نفر دیگه دفاع راست بازی کنه مثل حمودی یا حتی بیک زاده و حسینی که سابقه بازی در این پست رو دارن

بعد با توجه به این بازیکنا که داریم به نظر می رسه سیستم 3-3-4 بهتره
    این ترکیب می تونه خوب باشه:

رحمتی
    ساموئل - صادقی - منتظری - حیدری
    رحمتی
    جباری -- مبعلی
    میداوودی----- منوچهری ---- برهانی

اگه هم خلعتبری رو بگیریم هم می تونه مهاجم چپ و راست بازی کنه برای این پست عالیه
    در مورد هافبک دفاعی هم اگه یکی بهتر از رحمتی باشه می تونه فیکس باشه و مثلا بازیکنی مثل آشوبی بهتر از اون نیست...
    جباری هم شنیده میشه که قراره به مس کرمان بره که در صورتی که این اتفاق بیافته زندی می تونه جای اون بازی کنه و گزینه مناسبی هم هست...

+

بعد یه مسئله هم بحث کاپیتانیه
    به نظرتون کی کاپیتان اول تیم میشه؟!
    این بستگی به قلعه نویی داره و فکر کنم بازیکنایی مثل جباری ، منتظری ، صادقی و رحمتی گزینه های اصلین
    فکر کنم در نهایت مهدی رحمتی کاپیتان اول بشه

13. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میثم بائو توی هر جفت تیم ها هست؟!
    وینگر راست دیگه به ذهنم نرسید بائو هم سرعتش خوبه و هم دریبل زنه.بازیکن خوبیه.ستاره شهرداری بود حتی کی روش به تیم ملی هم دعوتش کرد اما به خاطر وضعیت خراب شهرداری مسلما بائو هم دیگه دعوت نشد

اگه هافبک راست نداریم همون بهتر که مثل پارسال خسرو هافبک راست بازی کنه
    قلعه نویی در سپاهان حیدریو گذاشت هافبک راست و اصلا جواب نداد و دوباره بردش دفاع راست.خسرو درخششی که در دفاع راست داره در هافبک راست نداره....به احتمال زیاد از بین بائو و اکبرپور یکی در این پست بازی میکنه

در مورد هافبک دفاعی هم اگه یکی بهتر از رحمتی باشه می تونه فیکس باشه و مثلا بازیکنی مثل آشوبی بهتر از اون نیست...
    رحمتی خوبو موثر بازی میکنه اما در حد فیکس بودن نیست.....حتما یه هافبک دفاعی در حد اندو جذب میشه....به گفته مجید صالح فعلا دارن روی زندی کار میکنند تا جانشین موقت اندو باشه

به نظرتون کی کاپیتان اول تیم میشه؟!
    من منتظریو ترجیح میدم
    اما فکر کنم کاپیتان اول صادقی بشه

15. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

رحمتی
    صادقی-حنیف-پژمان
    ساموئل
    بیگ-زندی-مبعلی-حیدری
    ارش-میداوودی

ترکیب مورد علاقه من این هستش
    قلعه نوعی هم نظرش روی همین سیستمه

17. 2 کاربر از Aless بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

۱۲ تیر ۱۳۵۷ اولین قهرمانی تـاج در جام حذفی

آبیته دات کام – امروز روزی است که باشگاه تاج توانست با شکست هما قهرمانی جام حذفی را هم به کلکسیون افتخارات این باشگاه پر افتخار اضافه کند.
    تیم فوتبال تاج در آن دیدار با ترکیب ملک احمدی، حاجیلو، حسن نظری(کاپیتان)، مراغه چیان، اسکندریان، مطیعی، مسلمی، نعلچگر، نراقی، مظلومی، دانایی فرد و تحت هدایت جکیچ به میدان رفت.
    دیدار در ورزشگاه در ورزشگاه امجدیه تهران با حضور ۲۰ هزار تماشاگر برگزار شد که تاج با گلهای مظلومی و نراقی موفق به شکست هما شد و عنوان قهرمانی را به دست آورد.
    از جمله نکات مهم آن دوران میشود اشاره کرد که در این سال بدلیل انقلاب اسلامی،مسابقات جام باشگاههای ایران بصورت نیمه تمام پایان یافت و همچنین تیم ها بدلیل حضور تیم ملی در جام جهانی آرژانتین، نفرات ملی پوش خود را در اختیار نداشتند.

19. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •