تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 327 از 364 اولاول ... 227277317323324325326327328329330331337 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,261 به 3,270 از 3637

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D ال جی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    بعد از کلی تحقیق و جستجو تو اینترنت برای خرید تلویزیون به این نتیجه رسیدم که مدل ال جی 47la66000 رو بگیرم اما بعد گرفتن و چک کردن کیفیت و امکانات تلویزیون ،بدجوری زده حال خوردم که کیفیت تصویر sd ش خیلی پایین بود و اصلا فکر نمی کردم که ال جی همچین کیفیت خرابی داشته باشه البته کیفیت hd ش نسبتا خوب بود ولی کیفیت کانال های دیجیتالش خراب بود انگار صفحه تار باشه و رنگ ها خیلی بیحال و.....!!!حالا نمیدونم که این کیفیت پایین تصویر sd مربوط به ورژنش بود یا این که واقعا کیفیت تصویر ال جی اینجوریه....!!!!؟من خودم به شخصه از برند ال جی بیشتر خوشم میاد و اصلا با سامسونگ و برندهای دیگه حال نمیکنم،البته سونی هم کیفیت خیلی خوبی داره ولی امکاناتش پایینه و قیمتش بالا.......!
    به هر حال من که تلویزیون رو پس دادم البته برای مواردی دیگه...!
    ولی در کل میخاستم ببینم که این واقعا از ورژن دستگاه بود یا چیز دیگه!!!!؟؟؟؟فکر کنم ورژنش 20.3.14 بود اگه اشتباه نکرده باشم!

داره خودمونی میشه shahpasand1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام
    بعد از کلی تحقیق و جستجو تو اینترنت برای خرید تلویزیون به این نتیجه رسیدم که مدل ال جی 47la66000 رو بگیرم اما بعد گرفتن و چک کردن کیفیت و امکانات تلویزیون ،بدجوری زده حال خوردم که کیفیت تصویر sd ش خیلی پایین بود و اصلا فکر نمی کردم که ال جی همچین کیفیت خرابی داشته باشه البته کیفیت hd ش نسبتا خوب بود ولی کیفیت کانال های دیجیتالش خراب بود انگار صفحه تار باشه و رنگ ها خیلی بیحال و.....!!!حالا نمیدونم که این کیفیت پایین تصویر sd مربوط به ورژنش بود یا این که واقعا کیفیت تصویر ال جی اینجوریه....!!!!؟من خودم به شخصه از برند ال جی بیشتر خوشم میاد و اصلا با سامسونگ و برندهای دیگه حال نمیکنم،البته سونی هم کیفیت خیلی خوبی داره ولی امکاناتش پایینه و قیمتش بالا.......!
    ولی در کل میخاستم ببینم که این واقعا از ورژن دستگاه بود یا چیز دیگه!!!!؟؟؟؟فکر کنم ورژنش 20.3.14 بود اگه اشتباه نکرده باشم!
    برید به این تاپیک شاید کمکی بهتون بشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز احتمالا گیرنده شما ( ----- ) مشکل داره!

4. این کاربر از abi2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

شبکه های ایران رو در w904 و r500 و w607 سونی دیدم، در سامسونگ سری 8 و 5 و 6 و 7 هم دیدم. در الجی هم دیدم که یادم نیست اسمشون.

کیفیت شبکه ها در همه ی این تلویزیون ها آشغاله.

از دور یکم قابل تحمله ولی از نزدیک فاجعه است.

6. 2 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

شبکه های ایران رو در w904 و r500 و w607 سونی دیدم، در سامسونگ سری 8 و 5 و 6 و 7 هم دیدم. در الجی هم دیدم که یادم نیست اسمشون.

کیفیت شبکه ها در همه ی این تلویزیون ها آشغاله.

از دور یکم قابل تحمله ولی از نزدیک فاجعه است.
    با سلام و سپاس
    دقیقا" درسته کیفیت پخش شبکه های ایران فوق العاده افتضاح و تقریبا" دورنمای نسبتا" خوبی داره هیچ فروشگاهی هم راضی به پخش این تصاویر نیست
    ممنون

داره خودمونی میشه yaran99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان کدام مدل از تلویزیون های سه بعدی ال جی حافظه داخلی 8 گیگ داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

la 8600 تنها تو این مدل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

La86000 LG
    Last edited by babak176; 26-02-2014 at 23:00.

داره خودمونی میشه yaran99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان مطمین هستید LA86000 حافظه داخلی 8 گیگ دارد؟ تو سایت دیجی کالا تا چند وقت پیش این را نوشته بود ولی الان از لیست ویژگیها حافظه داخلی 8 گیگ را حذف کرده!!

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان مطمین هستید LA86000 حافظه داخلی 8 گیگ دارد؟ تو سایت دیجی کالا تا چند وقت پیش این را نوشته بود ولی الان از لیست ویژگیها حافظه داخلی 8 گیگ را حذف کرده!!
    تو سایت خود ال جی زده 8 گیگ

13. این کاربر از Mehrdad092000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •