کسی اینجا هست فایل lib و pack.info بازی moderncombat blackpeages رو برای دانلود بزاره چون خیلی جا دنبالش گشتم گیرم نیومده
کسی اینجا هست فایل lib و pack.info بازی moderncombat blackpeages رو برای دانلود بزاره چون خیلی جا دنبالش گشتم گیرم نیومده
گوشی من مموری جدا نداره خیلی جاها می بینم نوشته "بریزید توی حافظه sd" این نمیشه روی 10gb حافظه گوشی بریزیم ؟؟؟
با سلام خدمت آقا رضای گل
قبل از هرچیز مراتب کوچیکی و عرض ادب من رو بپذیر
درمورد ویو با شما موافقم، احساس میکنم صفحه اش بهتر از gs2 هست
درمورد زردی باید یه اعترافی بکنم و اونم اینه که از دیشب به این ور نمیدونم اشتباه میکنم یا به رنگ زردش عادت کردم یا اینکه با jpkh1 آپدیت کردم یا خود به خود شده ولی هرچی که هست احساس میکنم یه مقدار ناچیزی خفیف تر شده
باورکن به خاط این پستت نیست که این رو گفتم واقعا احساس میکنم کمی خفیف تر شده(حالا نمیدونم شاید چون بهش عدت کردم اینطوری احساس میکنم یا واقعا کم شده)
ولی اعتراف میکنم که شاید بخاطر ناراحتی از زدحالی که خورده بودم یکم پیازداغش رو زیاد کردم
حتی میخواستم برم گوشی رو با 200هزارتومن ضرر به عنوان گوشی دست دوم بفروشم و برم یکی سالمش رو بگیرم که نظرم برگشت...
اما برای اینکه مطمئن بشم از ال سی دیه یا نرم افزاریه یه تستی کردم و اون اینکه از Notification Area یه اسکرین شات گرفتم و همون عکس رو داخل گوشی 180درجه Rotate کردم و دیدم اینبار اون طرف عکس زردی داره و کلا سمت چپ گوشی مشکل داره و این یعنی مشکل سخت افزاریه و بعید میدونم درست شدنش به رام ربطی داشته باشه و منطقی ترین علت رو در XDA خوندم و یکی اونجا گفته بود که زردی به دلیل اینه که ال سی دی ها توسط تیوب های ساکشنی که ال سی دی هارو جابجا و درجای مخصوص قرار میدهند جابجا میشند و این بخاط فشاریه که اون تیوپ ها به سطح برخی ال سی دی ها اوردند و اینه که بعضیا زردی دارند و بعضی نه...اگه نرم افزاری بود که باید مال همه داشت و مال همه با آپدیت رفع میشد . البته همون منبع گفته بود که به مرور زمان رفته رفته زردی یا به کلی ازبین میره یا به شدت کمتر و کمتر میشه ، حالا چرا فقط به SAMOLED PLUS فشار اومده و مثلا این تیوبها رو ال سی دی گالکسی اس ها فشار نیاوردند بماند...یعنی این پلاس اینقدر حساسه!!!
در هرصورت گویا صعه ی صدر شما از من بیشتره و باید در این مورد روی خودم کار کنم
درهرصورت در این مورد شما رو پخته تر از خودم دیدم...
Last edited by Bahman.M86; 07-09-2011 at 13:28.
با سلام خدمت آقا رضای گل
قبل از هرچیز مراتب کوچیکی و عرض ادب من رو بپذیر
درمورد زردی باید یه اعترافی بکنم و اونم اینه که از دیشب به این ور نمیدونم اشتباه میکنم یا به رنگ زردش عادت کردم یا اینکه با jpkh1 آپدیت کردم یا خود به خود شده ولی هرچی که هست احساس میکنم یه مقدار ناچیزی خفیف تر شده
باورکن به خاط این پستت نیست که این رو گفتم واقعا احساس میکنم کمی خفیف تر شده(حالا نمیدونم شاید چون بهش عدت کردم اینطوری احساس میکنم یا واقعا کم شده)
ولی اعتراف میکنم که شاید بخاطر ناراحتی از زدحالی که خورده بودم یکم پیازداغش رو زیاد کردم
حتی میخواستم برم گوشی رو با 200هزارتومن ضرر به عنوان گوشی دست دوم بفروشم و برم یکی سالمش رو بگیرم که نظرم برگشت...
در هرصورت گویا صعه ی صدر شما از من بیشتره و باید در این مورد روی خودم کار کنم
درهرصورت در این مورد شما رو پخته تر از خودم دیدم...
ایول اینجوری که شما دوستای عزیز میگین نگرانیم خیلی کمتر شذ و احتمالا این گوشی رو بگیرم!!!
منظور همون حافظه 10 گیگ هست
راحت ازش استفاده کنید و خیالتون راحت باشه که تمام برنامه به عنوان مموری کارت میشناسنش
دادش من گوشیش حرف نداره
به ما نگاه نکن داریم میزنیم تو سر و کله ی هماگه موقع خریدن دقت میکردیم اینجوری نمیشد
تاااااازه عزیزم اگه دقت نکنی میشی مثل ماها که تازه بازهم معلوم نیست....این رو واقعا میگم مطلقا تاثیری رو صفحه نمیزاره(بخصوص در بیرون از خونه که اصلا اصلا اصلا معلون نیست، اصلا علت اینکه ما متوجه نشدیم این بود که روز خریدیم!) و خلاصه این که فقط و فقط بار روانی داره و فقط در شب و زیر سقف خودشو نشون میده اون هم اگه سرو گوشت بجنبه و دنبال ایراد از گوشی باشی...
در هر صورت برو بخر حالشو بر
فقط از داداش کوچیکت یه نصیحت گوش کن موقع خرید گوشی خوب چشماتو باز کن و وقتی گوشی رو خریدی و اومدی خونه دیگه چشمهاتو ببند!
بهمن جان یه سوال ، آیا این زردی صفحه به وضوح دیده میشه؟؟؟ آخه من واسه یکی از آشنا ها این گوشی رو گرفتم ، کمی زردی توی نوتیفیکیشن میدیدم ، اما به نظرم اصلا نکته مهمی نیومد... چون در حالت عادی و روی نور متناسب با محیط و توی منو ها و حتی توی همون نوتیفیکیشن ایریا آدم با کلی دقت متوجه زردی میشه... حالا شاید واسه ی گوشی شما بیشتر باشه :-؟؟ ولی به نظرم اون قدر ایراد حادی نیست... البته خوب واسه قوی ترین گوشی بازار زشته که صفحش هر چند با دقت خیلی زیاد زردی داشته باشه ، ولی آدم توی استفاده روزانه اصلا حسش نمیکنه این زردی رو...
بهمن جون میدونم اینو توضیح دادی اما میشه یه بار دیگه بگی که موقع خرید چه چیز هایی رو باید بهش دقت زیاد بکنیم؟ایراد هایی رو که علتش نرم افزاریه مهم نیست و با آپدیت فکر میکنم که درست میشه اما سخت افزاریاش چیاس؟
ببین من کلا آدم صبوریم.از وقتی که این گوشی اومده من تا حالا صبر کردم تا یه انتخاب خوب داشته باشم.
سعی هم میکنم که کره ایی رو بگیرم.
اما نمیدونم چیارو باید بهش دقت کنم.چون این گوشی خریدش یکم شانسیه میخوام یه روز کامل برم تو مغازه های پاساژ ایران بخوابمتا بلاخره اون گوشی که همه چیش سالم باشه رو پیدا کنم
نه عزيز جان هيچ فرقي نداره
عجيباً غريبا
صفحه ويو بهتر از گلكسي 2
من برا خانومم ويو 2 گرفتم اصلا قابل قياس نيست صفحش با gs2
بخدا وقتي Gs2 رو نگاه ميكني بعد ويو رو احساس ميكني يه صفحه بي روح و كمرنگ جلوت روشنه
مطمئن باشين من عكس از صفحه هردو در كنار هم ميزارم تا كيفيت هاشون مشخص بشه كه چقدر باهم فرق دارند
در ضمن صفحه مشكي gs2 واقعا زيبايي خاصي به گوشي ميده يه گوشي براق و شيك
در ضمن اطراف ويو فقط يه نوارمشكيه و دورش خاكستريه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)