تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 327 از 555 اولاول ... 227277317323324325326327328329330331337377427 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,261 به 3,270 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

کسی اینجا هست فایل lib و pack.info بازی moderncombat blackpeages رو برای دانلود بزاره چون خیلی جا دنبالش گشتم گیرم نیومده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

گوشی من مموری جدا نداره خیلی جاها می بینم نوشته "بریزید توی حافظه sd" این نمیشه روی 10gb حافظه گوشی بریزیم ؟؟؟

داره خودمونی میشه Bahman.M86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

دوست عزیز پست هات روکه دیدم گفتم ما هم یه پست بدیم شاید کمکت کنه. اولا" که ما هم مثه خودت از گوشی Wave اومدیم به این گوشی.
    واسه مورد اول که گفته بودی تو تغییر زاویه توی پشت زمینه های سفید رنگها تغییر پیدا می کنن باید بگم که من خودم متوجه نشدم! شاید فقط توی رنگ سفید اونم به مقدار خیلی کم اینطور باشه. ولی در عوض اینو هم باید در نظر بگیریم که واقعا" کیفیت SAmoled Plus از SAmoled در حالت عادی که نگاه می کنی بهتره.
    حقیقتا" در 2 مورد گوشی Wave از S2 بهتره از نظر من. اول اینکه چیزی که توی Wave به من خیلی حال می داد این بود که صفحه SAmoled ویو واقعا" مشکی خالص بود. یعنی وقتی گوشی خاموش بود, صفحه مشکی Wave در کنار قاب مشکیش خیلی جذاب بود. الان Wave دست پدرمه و وقتی کنار S2 می زارمش در حالت خاموش متوجه این قضیه میشم. البته بگم که صفحه S2 هم در حالت خاموش خفن مشکیه. ولی حس می کنم توی Wave شدتش بیشتره.
    مورد دوم هم اینکه صدای هندز فیری Wave موقع آهنگ گوش دادن از S2 بیشتره.
    در مورد زردی که گقتین منم این مشکل رو داشتم و اولش تو ذوقم خورد. ولی اینو بدون تعصب می گم. به نظرم این مشکل بعداز مدتی برطرف میشه خود به خود! یا کمتر میشه. دلیلش رو نمی دونم . ولی مین اینطور حس می کنم. شاید هم واسه این بوده که من آپدیت کردم به 2.3.4! تو هم آپدیت کردی؟ یه چیز جالب بگم. اینکه من قبلا" آپدیت کرده بودم به KG6 و مشکلش حل شده بود و بعداز اینکه آپدیت جدیدتر یعنی KH3 رو ریختم بار اول که گوشیو روشن کردم احساس کردم باز زردی برگشته. ولی باز بعداز یه روز برطرف شد! چه در حالت نور کم چه زیاد! کلا" به نظرم مشکلیه که بعد از مدتی برطرف(یا کمتر) میشه.
    حالا شما هم آپدیت کن به 2.3.4 بزار یه مدت بگذره ایشالا کمتر میشه.
    فکر می کنم واسه همینم هست سامسونگ پاسخی به این زردی نداده! چون می دونه کاربرا بعداز مدتی فراموش می کنن به خاطر برطرف شدنش!
    به نظرم صفحه SAmoled Plus واقعا" بی نظیره. سامسونگ باید در ساخت صفحه نمایش به خودش افتخار کنه. اینکه گفتین سامی چون دیده SAmoled Plus مشکل زردی داره پس تصمیم گرفته توی Galaxy Note دیگه از صفحه SAmoled استفاده کنه, باید بگم اینطور نمی تونه باشه. چون اگه اینطور بود توی تبلت جدیدش( Galaxy Tab 7.7) باز از این شاهکار, یعنی SAmoled Plus استفاده نمی کرد.
    امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم
    با سلام خدمت آقا رضای گل
    قبل از هرچیز مراتب کوچیکی و عرض ادب من رو بپذیر
    درمورد ویو با شما موافقم، احساس میکنم صفحه اش بهتر از gs2 هست
    درمورد زردی باید یه اعترافی بکنم و اونم اینه که از دیشب به این ور نمیدونم اشتباه میکنم یا به رنگ زردش عادت کردم یا اینکه با jpkh1 آپدیت کردم یا خود به خود شده ولی هرچی که هست احساس میکنم یه مقدار ناچیزی خفیف تر شده
    باورکن به خاط این پستت نیست که این رو گفتم واقعا احساس میکنم کمی خفیف تر شده(حالا نمیدونم شاید چون بهش عدت کردم اینطوری احساس میکنم یا واقعا کم شده)
    ولی اعتراف میکنم که شاید بخاطر ناراحتی از زدحالی که خورده بودم یکم پیازداغش رو زیاد کردم
    حتی میخواستم برم گوشی رو با 200هزارتومن ضرر به عنوان گوشی دست دوم بفروشم و برم یکی سالمش رو بگیرم که نظرم برگشت...
    اما برای اینکه مطمئن بشم از ال سی دیه یا نرم افزاریه یه تستی کردم و اون اینکه از Notification Area یه اسکرین شات گرفتم و همون عکس رو داخل گوشی 180درجه Rotate کردم و دیدم اینبار اون طرف عکس زردی داره و کلا سمت چپ گوشی مشکل داره و این یعنی مشکل سخت افزاریه و بعید میدونم درست شدنش به رام ربطی داشته باشه و منطقی ترین علت رو در XDA خوندم و یکی اونجا گفته بود که زردی به دلیل اینه که ال سی دی ها توسط تیوب های ساکشنی که ال سی دی هارو جابجا و درجای مخصوص قرار میدهند جابجا میشند و این بخاط فشاریه که اون تیوپ ها به سطح برخی ال سی دی ها اوردند و اینه که بعضیا زردی دارند و بعضی نه...اگه نرم افزاری بود که باید مال همه داشت و مال همه با آپدیت رفع میشد . البته همون منبع گفته بود که به مرور زمان رفته رفته زردی یا به کلی ازبین میره یا به شدت کمتر و کمتر میشه ، حالا چرا فقط به SAMOLED PLUS فشار اومده و مثلا این تیوبها رو ال سی دی گالکسی اس ها فشار نیاوردند بماند...یعنی این پلاس اینقدر حساسه!!!
    در هرصورت گویا صعه ی صدر شما از من بیشتره و باید در این مورد روی خودم کار کنم

درهرصورت در این مورد شما رو پخته تر از خودم دیدم...
    Last edited by Bahman.M86; 07-09-2011 at 13:28.

4. این کاربر از Bahman.M86 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sunrise07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

دوست عزیز پست هات روکه دیدم گفتم ما هم یه پست بدیم شاید کمکت کنه. اولا" که ما هم مثه خودت از گوشی Wave اومدیم به این گوشی.
    واسه مورد اول که گفته بودی تو تغییر زاویه توی پشت زمینه های سفید رنگها تغییر پیدا می کنن باید بگم که من خودم متوجه نشدم! شاید فقط توی رنگ سفید اونم به مقدار خیلی کم اینطور باشه. ولی در عوض اینو هم باید در نظر بگیریم که واقعا" کیفیت SAmoled Plus از SAmoled در حالت عادی که نگاه می کنی بهتره.
    حقیقتا" در 2 مورد گوشی Wave از S2 بهتره از نظر من. اول اینکه چیزی که توی Wave به من خیلی حال می داد این بود که صفحه SAmoled ویو واقعا" مشکی خالص بود. یعنی وقتی گوشی خاموش بود, صفحه مشکی Wave در کنار قاب مشکیش خیلی جذاب بود. الان Wave دست پدرمه و وقتی کنار S2 می زارمش در حالت خاموش متوجه این قضیه میشم. البته بگم که صفحه S2 هم در حالت خاموش خفن مشکیه. ولی حس می کنم توی Wave شدتش بیشتره.
    مورد دوم هم اینکه صدای هندز فیری Wave موقع آهنگ گوش دادن از S2 بیشتره.
    در مورد زردی که گقتین منم این مشکل رو داشتم و اولش تو ذوقم خورد. ولی اینو بدون تعصب می گم. به نظرم این مشکل بعداز مدتی برطرف میشه خود به خود! یا کمتر میشه. دلیلش رو نمی دونم . ولی مین اینطور حس می کنم. شاید هم واسه این بوده که من آپدیت کردم به 2.3.4! تو هم آپدیت کردی؟ یه چیز جالب بگم. اینکه من قبلا" آپدیت کرده بودم به KG6 و مشکلش حل شده بود و بعداز اینکه آپدیت جدیدتر یعنی KH3 رو ریختم بار اول که گوشیو روشن کردم احساس کردم باز زردی برگشته. ولی باز بعداز یه روز برطرف شد! چه در حالت نور کم چه زیاد! کلا" به نظرم مشکلیه که بعد از مدتی برطرف(یا کمتر) میشه.
    حالا شما هم آپدیت کن به 2.3.4 بزار یه مدت بگذره ایشالا کمتر میشه.
    فکر می کنم واسه همینم هست سامسونگ پاسخی به این زردی نداده! چون می دونه کاربرا بعداز مدتی فراموش می کنن به خاطر برطرف شدنش!
    به نظرم صفحه SAmoled Plus واقعا" بی نظیره. سامسونگ باید در ساخت صفحه نمایش به خودش افتخار کنه. اینکه گفتین سامی چون دیده SAmoled Plus مشکل زردی داره پس تصمیم گرفته توی Galaxy Note دیگه از صفحه SAmoled استفاده کنه, باید بگم اینطور نمی تونه باشه. چون اگه اینطور بود توی تبلت جدیدش( Galaxy Tab 7.7) باز از این شاهکار, یعنی SAmoled Plus استفاده نمی کرد.
    امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم
    با سلام خدمت آقا رضای گل
    قبل از هرچیز مراتب کوچیکی و عرض ادب من رو بپذیر
    درمورد زردی باید یه اعترافی بکنم و اونم اینه که از دیشب به این ور نمیدونم اشتباه میکنم یا به رنگ زردش عادت کردم یا اینکه با jpkh1 آپدیت کردم یا خود به خود شده ولی هرچی که هست احساس میکنم یه مقدار ناچیزی خفیف تر شده
    باورکن به خاط این پستت نیست که این رو گفتم واقعا احساس میکنم کمی خفیف تر شده(حالا نمیدونم شاید چون بهش عدت کردم اینطوری احساس میکنم یا واقعا کم شده)
    ولی اعتراف میکنم که شاید بخاطر ناراحتی از زدحالی که خورده بودم یکم پیازداغش رو زیاد کردم
    حتی میخواستم برم گوشی رو با 200هزارتومن ضرر به عنوان گوشی دست دوم بفروشم و برم یکی سالمش رو بگیرم که نظرم برگشت...
    در هرصورت گویا صعه ی صدر شما از من بیشتره و باید در این مورد روی خودم کار کنم

درهرصورت در این مورد شما رو پخته تر از خودم دیدم...

ایول اینجوری که شما دوستای عزیز میگین نگرانیم خیلی کمتر شذ و احتمالا این گوشی رو بگیرم!!!

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

گوشی من مموری جدا نداره خیلی جاها می بینم نوشته "بریزید توی حافظه sd" این نمیشه روی 10gb حافظه گوشی بریزیم ؟؟؟
    منظور همون حافظه 10 گیگ هست
    راحت ازش استفاده کنید و خیالتون راحت باشه که تمام برنامه به عنوان مموری کارت میشناسنش

داره خودمونی میشه Bahman.M86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

ایول اینجوری که شما دوستای عزیز میگین نگرانیم خیلی کمتر شذ و احتمالا این گوشی رو بگیرم!!!
    دادش من گوشیش حرف نداره
    به ما نگاه نکن داریم میزنیم تو سر و کله ی هم اگه موقع خریدن دقت میکردیم اینجوری نمیشد
    تاااااازه عزیزم اگه دقت نکنی میشی مثل ماها که تازه بازهم معلوم نیست....این رو واقعا میگم مطلقا تاثیری رو صفحه نمیزاره(بخصوص در بیرون از خونه که اصلا اصلا اصلا معلون نیست، اصلا علت اینکه ما متوجه نشدیم این بود که روز خریدیم!) و خلاصه این که فقط و فقط بار روانی داره و فقط در شب و زیر سقف خودشو نشون میده اون هم اگه سرو گوشت بجنبه و دنبال ایراد از گوشی باشی...
    در هر صورت برو بخر حالشو بر
    فقط از داداش کوچیکت یه نصیحت گوش کن موقع خرید گوشی خوب چشماتو باز کن و وقتی گوشی رو خریدی و اومدی خونه دیگه چشمهاتو ببند!

8. این کاربر از Bahman.M86 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

بهمن جان یه سوال ، آیا این زردی صفحه به وضوح دیده میشه؟؟؟ آخه من واسه یکی از آشنا ها این گوشی رو گرفتم ، کمی زردی توی نوتیفیکیشن میدیدم ، اما به نظرم اصلا نکته مهمی نیومد... چون در حالت عادی و روی نور متناسب با محیط و توی منو ها و حتی توی همون نوتیفیکیشن ایریا آدم با کلی دقت متوجه زردی میشه... حالا شاید واسه ی گوشی شما بیشتر باشه :-؟؟ ولی به نظرم اون قدر ایراد حادی نیست... البته خوب واسه قوی ترین گوشی بازار زشته که صفحش هر چند با دقت خیلی زیاد زردی داشته باشه ، ولی آدم توی استفاده روزانه اصلا حسش نمیکنه این زردی رو...

10. این کاربر از Fenix. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بهمن جون میدونم اینو توضیح دادی اما میشه یه بار دیگه بگی که موقع خرید چه چیز هایی رو باید بهش دقت زیاد بکنیم؟ایراد هایی رو که علتش نرم افزاریه مهم نیست و با آپدیت فکر میکنم که درست میشه اما سخت افزاریاش چیاس؟
    ببین من کلا آدم صبوریم.از وقتی که این گوشی اومده من تا حالا صبر کردم تا یه انتخاب خوب داشته باشم.
    سعی هم میکنم که کره ایی رو بگیرم.
    اما نمیدونم چیارو باید بهش دقت کنم.چون این گوشی خریدش یکم شانسیه میخوام یه روز کامل برم تو مغازه های پاساژ ایران بخوابم تا بلاخره اون گوشی که همه چیش سالم باشه رو پیدا کنم

12. این کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hossein-sam81's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فرق نمیکنه تو کدوم پوشه ریخت ؟؟
    نه عزيز جان هيچ فرقي نداره

داره خودمونی میشه hossein-sam81's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عجيباً غريبا
    صفحه ويو بهتر از گلكسي 2

من برا خانومم ويو 2 گرفتم اصلا قابل قياس نيست صفحش با gs2
    بخدا وقتي Gs2 رو نگاه ميكني بعد ويو رو احساس ميكني يه صفحه بي روح و كمرنگ جلوت روشنه
    مطمئن باشين من عكس از صفحه هردو در كنار هم ميزارم تا كيفيت هاشون مشخص بشه كه چقدر باهم فرق دارند
    در ضمن صفحه مشكي gs2 واقعا زيبايي خاصي به گوشي ميده يه گوشي براق و شيك
    در ضمن اطراف ويو فقط يه نوارمشكيه و دورش خاكستريه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •