سلام خسته نباشید آقا من arc s دارم میخوام بازی بریزم یه فایل .apk داره که میریزم تو فولدر gameloft اجرا میکنه ولی بعضی از بازیا یه فایل دیگه دارن که مثلا 200 mb هستش این فایلو دقیقا باید کجا بریزیم که بازیو اجرا کنه؟ مرسی
سلام خسته نباشید آقا من arc s دارم میخوام بازی بریزم یه فایل .apk داره که میریزم تو فولدر gameloft اجرا میکنه ولی بعضی از بازیا یه فایل دیگه دارن که مثلا 200 mb هستش این فایلو دقیقا باید کجا بریزیم که بازیو اجرا کنه؟ مرسی
هیچ خبری از رام رسمی وجود نداره؟؟؟؟
سلام دوستان
من وقتی بلوتوث آرک اس رو روشن میکنم امواج بلوتوث موبایلهای دیگه رو پیدا میکنه اما هیچ موبایلی امواج بلوتوث موبایل من رو نمیتونه پیدا کنه، لطفا بفرمایید اشکال از کجاست و اگه تنظیمات خاصی داره لطفا یاد بدید
ممنون
از توی قسمت تنظیمات بلوتوث یه گزسنه هست discaverable همچین چیزی.اون رو بزنید برای مدت خاصی قابل شناسایی هست.سلام دوستان
من وقتی بلوتوث آرک اس رو روشن میکنم امواج بلوتوث موبایلهای دیگه رو پیدا میکنه اما هیچ موبایلی امواج بلوتوث موبایل من رو نمیتونه پیدا کنه، لطفا بفرمایید اشکال از کجاست و اگه تنظیمات خاصی داره لطفا یاد بدید
ممنون
مشکل حل شد ، حامد جان ممنونم از راهنماییت
اگه سرو کارت با بلوتوث نسبتا زیاده باید 2 کار زیر را بکنی
1- برنامه bluetoot file transfer را نصب کنی
بعد یه ویدجت ازش میاری تو دسکتاپ و با یک کلیک دیسکاوریبل فعال میشه
2- در دسکتاپ یک شرت کات از تنظیمات بلوتوث بذاری
و هر لحظه خواستی تیک گزینه Discoverable را فعالش کنی
گزینه 1 راه خوب و ساده ای هست که سرعتش زیاده
که منم همیشه نصب میکردم
ولی به خاطر اینکه یک برنامه هست چند مگ رم میخوره
برای همین من از روش 2 استفاده میکنم که رمی نمیخوره
Last edited by golmohammadi; 21-12-2011 at 21:31.
الان آخری رامی که برای آرک s اومده 2.3.4 هست ؟ قبل آپدیت به ورژن 4 آپدیت 2.3.5 میاد یا نه مستقیم میره روی 4 ?
آخرین رام همون 2.3.4 هست قرار بود 2.3.5 هم بیاد ولی به گفته سونی اریکسون مستقیم 4 میاد
دوستان گوشی خوشگلم تو هنگ مونده
یه برنامه روش نصب کردم ( برای مدیریت Task Manager ) بعد یه خورده سر به سرش گذاشتم یهو گوشیم هنگ کرد ریستارت شد .اومد بالا ولی نمیذاره هیچکاری بکنم . صفحه روی لاک اسکرین می مونه.درضمن آیکون اون برنامه هم وقتی که گوشیم بالا میاد دوباره فعال میشه.بعد صفحه خاموش میشه و هرچی دکمه Home رو می زنم هیچ اثری نداره یعنی صفحه روشن نمیشه .فقط صفحه وقتی روشن میشه که گوشیم زنگ بخوره یعنی در همین حالت و نه بیشتر .پشت گوشیمم داغ می کنه این نشون میده داره جون میکنه که از این حالت در بیاد ولی نمی تونه .چیکار باید بکنم دوستان ، تورو خدا کمک
برنامه ی آپدیت سونی برای سری اکسپریا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)