توسکانی نسبت به بقیه بویی سنگین تر داره و رایحه چرم توش بارزه
توسکانی نسبت به بقیه بویی سنگین تر داره و رایحه چرم توش بارزه
قیمت خوب میخوای کاپتان بلک هست که کاملا شکلاتیه...legend از شرکت امپر هم بوی غالب قهوه داره
قیمتشونم حول 20 تومنه
---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:22 PM ----------
بهترین بوی خنک شیرین ملایمی که منو ریلکس میکرد CH از کارولینا هرراست...واقعا کار شاخیه هر چند که خیلی کم بهش توجه میشه
---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:25 PM ----------
مشکل اینجاس که عطری که از نظر شما گرمه از نظر خیلیای دیگه ممکنه خنک به نظر برسه و برعکسش...مثل منو دوستمون علی آقا که بحث داشتیم سر این که لالیک گرمه و آدیداس تیم فورس خنک که ایشون عقیده ای کاملا برعکس من داشتند.
---------- Post added at 05:30 PM ---------- Previous post was at 05:27 PM ----------
امروز یک کار فوتوریتی خریدم 4 تومن...هر کی ادکلن قدیمی با قیمت وحشتناک مناسب میخواد بره خ انقلاب تقاطع فلسطین یه 20 متر پایین تر از چهار راه یه پبرمردی هست که کار اصلیش اسباب بازی فروشیه اما به خاطر عشقش ادکلنای قدیمی رو میاره و میفروشه و واقعا به طرزی باور نکردنی سود کمی رو جنساش کشیده...اگه هم تقلبی باشه بهتون میگه که این اصله و این تقلبیشه...ادکلنای قدیمی اعم از فوتوریتی ،دلار ،نتورک،آمریکا ،هاوایی ،جووان ماسک،بست همه یا 4 تومن بودند یا 6 تومن
---------- Post added at 05:32 PM ---------- Previous post was at 05:30 PM ----------
راستی امپر یه کار خیلی شاخ جدید داده به بازار که اسمش هست Legend Black که ورژن جدید همون Legend قهوه ایشه که بطریش با چرم مشکی پوشیده شده...توصیه میکنم از دستش ندید خیلی کار خوبیه...بوش عین آدامس آیدین های قدیمی که توشون عکس فوتبالیست هارو میذاشتن میمونه
چرا ما اومدیم همه ساکت شدن باز؟؟
یکی از دوستان چند وقت پیش دنبال عطری بود که به قول خودش بوی نوشابه میداد و اسمشو میخواست که من اسمشو براش پیدا کردم:
Whiskey Double
عزیز جان ادکلن ماکسی چندید ساله که اصلش دیگه گیر نمیاد و همه ایران همینیو که شما خریدی میفروشن...در ضمن کف کردنو این چیزا هم هیچ ارتباطی به اصل بودن ادکلن نداره...همینو با سرعت بیشتری تکون بده از قبلی 5 برابر بیشتر کف میکنه
البته این تکان دادن ادکلن تا حدودی مشخص میکنه که مایع درون شیشه غلظت مواد روغنیش تا چه اندازه هست. ولی به تنهایی دلیل خوبی برای تشخیص اصل و یا بدل بودن نیست.
برای تشخیص ادکلن اصل باید موارد دیگری رو در نظر گرفت. مثلا شیشه اش از جنس مرغوب باشه و شفاف باشه. بوی الکل در موارد تقلبی کاملا مشخصه. نحوه قرار گرفتن درب بر روی شیشه باید بسیار خوب چفت بشه و مسا ئل دیگر...........
ولی بهترین کار اینکه آدم بره از یک جای مطمئن و معرف این خرید رو انجام بده.
دابل رو تست نکردن تا حالا.ولی فکر کنم ویسکی 3 تا مدل داشت.درسته؟قیمتش هم یه زمان 5 تومن بود.
CH از کرولاینا هررا به نظر من خیلی ملایم نیست یه تندی کمی داره ولی در مورد خنک بود و باحال بود بوش کاملا موافقم به نظر من کاره تکی هستش جزو عطر هایی که دلم میخواد داشته باشمش
اولش تنده.ولی بعدش باید بزور بوش رو بفهمی.به نظرم اینقدر نمیارزه.![]()
به نظرم با این قیمت هم میشه انتخابهای بهتری داشت![]()
با سلام وخسته نباشيد بابت سايت خوبتون غرض از مزاحمت يكي از اقوام ميخواد بره عربستان ميخواستم ببينم ادكلن بدرد بخور اونجا دارن كه بگم بگيرن ممنون اگه كمكم كنيد
من قبلا از اين ادكلنا استفاده كرده وخوشم مياد
لاليك مشكي - opium- 212 se..xy- joop
حالا اگه ممكنه كمك كنيد ادكلني باشه كه ادمو جذب كنه پيدا كنم جديد هم باشه چند تا معرفي كنيد
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)