تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 327 از 1185 اولاول ... 227277317323324325326327328329330331337377427827 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,261 به 3,270 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

والا اصلا نمیتونم توصیفش کنم.چون خیلی وقت پیش بوده .ولی اگه بوشو بشنوم متوجه میشم.فقط میدونم آرامیس 900-آرامیس آرامیس-دوین نبوده.بقیه شون هم که جدیده.توسکانی رو تست نکردم.
    توسکانی نسبت به بقیه بویی سنگین تر داره و رایحه چرم توش بارزه

2. 3 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arsenal_mmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان سلام
    یه سوال داشتم، البته اسم یه عطر یا ادکلن خاص رو می خوام بدونم.

بوی بین کاکائو و قهوه! ممنون میشم کمک کنین
    قیمت خوب میخوای کاپتان بلک هست که کاملا شکلاتیه...legend از شرکت امپر هم بوی غالب قهوه داره
    قیمتشونم حول 20 تومنه

---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:22 PM ----------

125 میل؟

---------- Post added at 01:32 AM ---------- Previous post was at 01:29 AM ----------

کنزو لئو پار هم خیلی ملایم و خوبه.

هر چی موندگاری بیشتر میشه اولش بیشتر حسه سر درد القا میکنه.چون از نت هایه تند درشون اسفاده کردن.

بوهایه ملایم ریلکس میکنن ولی زود هم اثرشون میره.
    بهترین بوی خنک شیرین ملایمی که منو ریلکس میکرد CH از کارولینا هرراست...واقعا کار شاخیه هر چند که خیلی کم بهش توجه میشه

---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:25 PM ----------

به نظرم بیاین برای راحتی کار اگه کسی وارده یا اطلاعاتش بیشتره وبیشتر توی این تاپیک بوده یه جدول بزنه شامل ادکلن وعطر :
    1-گرم وتلخ
    2-گرم وشیرین
    3-گرم وملایم
    4-سردوتلخ
    5-سردوملایم
    6-...
    برای هرکدوم هم 7-8 مورد نمونه مثال بزنه
    اگه بچه ها باز فراتر سوال داشتن مطرح کنن توی یک دسته بندی که باشه خیلی بهتره
    اگه زحمتی نیست توی یک ستون جدول حول وحوش قیمتشم بزنین:43:
    مشکل اینجاس که عطری که از نظر شما گرمه از نظر خیلیای دیگه ممکنه خنک به نظر برسه و برعکسش...مثل منو دوستمون علی آقا که بحث داشتیم سر این که لالیک گرمه و آدیداس تیم فورس خنک که ایشون عقیده ای کاملا برعکس من داشتند.

---------- Post added at 05:30 PM ---------- Previous post was at 05:27 PM ----------

امروز یک کار فوتوریتی خریدم 4 تومن...هر کی ادکلن قدیمی با قیمت وحشتناک مناسب میخواد بره خ انقلاب تقاطع فلسطین یه 20 متر پایین تر از چهار راه یه پبرمردی هست که کار اصلیش اسباب بازی فروشیه اما به خاطر عشقش ادکلنای قدیمی رو میاره و میفروشه و واقعا به طرزی باور نکردنی سود کمی رو جنساش کشیده...اگه هم تقلبی باشه بهتون میگه که این اصله و این تقلبیشه...ادکلنای قدیمی اعم از فوتوریتی ،دلار ،نتورک،آمریکا ،هاوایی ،جووان ماسک،بست همه یا 4 تومن بودند یا 6 تومن

---------- Post added at 05:32 PM ---------- Previous post was at 05:30 PM ----------

راستی امپر یه کار خیلی شاخ جدید داده به بازار که اسمش هست Legend Black که ورژن جدید همون Legend قهوه ایشه که بطریش با چرم مشکی پوشیده شده...توصیه میکنم از دستش ندید خیلی کار خوبیه...بوش عین آدامس آیدین های قدیمی که توشون عکس فوتبالیست هارو میذاشتن میمونه

4. 8 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

چرا ما اومدیم همه ساکت شدن باز؟؟
    یکی از دوستان چند وقت پیش دنبال عطری بود که به قول خودش بوی نوشابه میداد و اسمشو میخواست که من اسمشو براش پیدا کردم:
    Whiskey Double

6. 6 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام دوستان . من یک ادکلن maxi گرفتم و یکی هم داشتم وقتی اوردم خونه دیدم با هم فرق میکنن . میخواستم بدونم چه جوری اصلش رو تشخیص بدم . یک موضوع دیگه اینکه میگن ادکلن کف کنه اصل است یا نه . اگه کف کنه اصله ؟

من اونی که از قبل داشتم رو تکون دادم چند بار و کف کردنش برای 4 تا 5 ثانیه طول کشید . ولی این جدیده رو که تکون دادم 1 ثانیه ای کفش رفت . کمک کنید!!!!!!!
    عزیز جان ادکلن ماکسی چندید ساله که اصلش دیگه گیر نمیاد و همه ایران همینیو که شما خریدی میفروشن...در ضمن کف کردنو این چیزا هم هیچ ارتباطی به اصل بودن ادکلن نداره...همینو با سرعت بیشتری تکون بده از قبلی 5 برابر بیشتر کف میکنه

8. 7 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

عزیز جان ادکلن ماکسی چندید ساله که اصلش دیگه گیر نمیاد و همه ایران همینیو که شما خریدی میفروشن...در ضمن کف کردنو این چیزا هم هیچ ارتباطی به اصل بودن ادکلن نداره...همینو با سرعت بیشتری تکون بده از قبلی 5 برابر بیشتر کف میکنه
    البته این تکان دادن ادکلن تا حدودی مشخص میکنه که مایع درون شیشه غلظت مواد روغنیش تا چه اندازه هست. ولی به تنهایی دلیل خوبی برای تشخیص اصل و یا بدل بودن نیست.
    برای تشخیص ادکلن اصل باید موارد دیگری رو در نظر گرفت. مثلا شیشه اش از جنس مرغوب باشه و شفاف باشه. بوی الکل در موارد تقلبی کاملا مشخصه. نحوه قرار گرفتن درب بر روی شیشه باید بسیار خوب چفت بشه و مسا ئل دیگر...........
    ولی بهترین کار اینکه آدم بره از یک جای مطمئن و معرف این خرید رو انجام بده.

10. 3 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

چرا ما اومدیم همه ساکت شدن باز؟؟
    یکی از دوستان چند وقت پیش دنبال عطری بود که به قول خودش بوی نوشابه میداد و اسمشو میخواست که من اسمشو براش پیدا کردم:
    Whiskey Double
    دابل رو تست نکردن تا حالا.ولی فکر کنم ویسکی 3 تا مدل داشت.درسته؟قیمتش هم یه زمان 5 تومن بود.

12. 4 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

CH از کرولاینا هررا به نظر من خیلی ملایم نیست یه تندی کمی داره ولی در مورد خنک بود و باحال بود بوش کاملا موافقم به نظر من کاره تکی هستش جزو عطر هایی که دلم میخواد داشته باشمش

14. 4 کاربر از pour-homme بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

CH از کرولاینا هررا به نظر من خیلی ملایم نیست یه تندی کمی داره ولی در مورد خنک بود و باحال بود بوش کاملا موافقم به نظر من کاره تکی هستش جزو عطر هایی که دلم میخواد داشته باشمش
    اولش تنده.ولی بعدش باید بزور بوش رو بفهمی.به نظرم اینقدر نمیارزه.

16. 6 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اولش تنده.ولی بعدش باید بزور بوش رو بفهمی.به نظرم اینقدر نمیارزه.
    به نظرم با این قیمت هم میشه انتخابهای بهتری داشت

18. 4 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

با سلام وخسته نباشيد بابت سايت خوبتون غرض از مزاحمت يكي از اقوام ميخواد بره عربستان ميخواستم ببينم ادكلن بدرد بخور اونجا دارن كه بگم بگيرن ممنون اگه كمكم كنيد
    من قبلا از اين ادكلنا استفاده كرده وخوشم مياد
    لاليك مشكي - opium- 212 se..xy- joop
    حالا اگه ممكنه كمك كنيد ادكلني باشه كه ادمو جذب كنه پيدا كنم جديد هم باشه چند تا معرفي كنيد
    ممنون

20. 3 کاربر از amiraliqq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •