تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 327 از 416 اولاول ... 227277317323324325326327328329330331337377 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,261 به 3,270 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

زیاد هم تند نرین! تو 10 سال اخیر: منچستر(5) ، چلسی(3)، آرسنال (2) بار قهرمان شده. حالا با لالیگا مقایسه کنید: بارسلونا (4)، رئال (4)، والنسیا (2) بار قهرمان شده! همینطور که میبینی، تو نتیجه و عمل زیاد فرقی نمیکنه! فقط تو پریمیر لیگ تیما امتیاز بیشتری از دست میدن همین! اما در نهایت میبینیم که...!!!!
    از اين پست خوشم اومد چون چند وقته مد شده دو قطبي بودن لاليگا رو دليلي بر ضعيف بودن ليگ اين كشور ميدونن
    در صورتي كه هيجان كمتر به خاطر قدرت دو تيم دليلي بر ضعف اون ليگ نيست
    بعد هم براي مقايسه دو ليگ نبايد به چند سال اخير نگاه كرد چون ما با يه تاريخ به هم پيوسته سر و كار داريم
    بايد دو ليگ رو در تاريخ خودشون مقايسه كرد تا نتيجه بهتري به دست بياد
    فقط يه نگاه به جام حذفي اسپانيا و ديدن افتخارات تيمي مثل اتلتيكو بيلبائو نشون ميده كه فوتبال در اين كشور چندان دو قطبي هم نيست
    توي هر دهه اي تيمهايي به غير از رئال و بارسا هم قهرمان شدن

یوهان کرویف: بارسا نیازی به پیروزی در هر چهار دیدار مقابل رئال ندارد

اسطوره باشگاه بارسا معتقد است چهار بازی این دو تیم در سه هفته اتفاق عجیبی نیست

سایت گل- یوهان کرویف، اسطوره باشگاه بارسلونا، اعلام کرد این تیم نیازی ندارد در هر چهار دیدار پیش رویش مقابل رئال به پیروزی برسد.

این دو تیم در صورتی که بتوانند به مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان راه پیدا کنند، باید در سه هفته، چهار بار مقابل هم صف آرایی کنند. با توجه به پیروزی های پرگل این دو تیم در دیدار رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان مقابل تاتنهام و شاختار، احتمال حضور آنها در مرحله نیمه نهایی بسیار زیاد است.

کرویف در گفتگو با نشریه ال پریودیکو گفت:" از اینکه بارسا و رئال باید در سه هفته چهار بار با هم بازی کنند، متعجب نشدم. این نتیجه منطقی قدرت دو تیم است. هر دو تیم بسیار قدرتمند هستند و در هر جامی برای قهرمانی تلاش می کنند.

هر دو تیم از کیفیت لازم برای پیروزی در هر چهار دیدار برخوردارند اما احتمال آن خیلی کم است. اصلا فکر نمی کنم ضرورتی هم داشته باشد. لازم نیست در هر چهار دیدار با بهترین ترکیب به میدان رفت. تنها باید در بعضی از آنها بهترین نمایش را داشت."

کرویف معتقد است تنها پیروزی در دو دیدار برای موفقیت بارسا در پایان فصل کافی است.

" بارسا باید تنها در دو دیدار مقابل رئال به پیروزی برسد. دیدار فینال کوپا دل ری و دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی. یکی از این پیروزی ها برای آنها قهرمانی را به همراه خواهد داشت و دیگری آنها را به فینال چمپیونزلیگ می فرستد.

اگر بارسا در سه دیدار پیروز شود اما به فینال لیگ قهرمانان نرسد، هیچ یک از طرفداران این تیم خوشحال نخواهد شد."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    By Behnam Jafarzadeh

2011/4/11
    باز هم يك مصاحبه خوب و با ديد باز به فوتبال از كرايوف كلا امسال تك تك مصاحبه هاش روال منطقيي داشتن
    به نظر من هم از بين بارسا و رئال هر تيمي كه همه بازيها به خصوص برگشت ليگ رو جدي بگيره سرش كلاه رفته
    اگه من مربي بارسا باشم بازي برگشت با رئال رو بهترين موقع براي بازي دادن فونتاس ميدونم
    اين بازي ميتونه كار چندين بازي رو براي آمادگي ذهني فونتاس انجام بده
    و ميتونه براي بازيهاي بعدي لاليگا و سي ال هديه اي باشه به دفاع فقير بارسا

...............والدز................

ماكسول... فونتاس...پيكه...آلوز
    .............بوسكتس.............
    .........كيتا..........ژاوي........
    آفلاي...........................پدرو
    .............مسي...............

ماكسول رو فقط به اين دليل به جاي آدريانو گذاشتم چون ميتونه بهتر به دفاع و فونتاس كمك كنه
    ويا هم به نظر من به يه استراحت كوتاه مدت براي يه تمركز دوباره روي خودش احتياج داره

بازي كردن آفلاي ميتونه به ما كمك كنه تا خيلي زودتر به بازيكناي جانشين جديد در قسمت هجومي عادت كنيم
    روي بازي نكردن اينيستا اصراري ندارم
    ولي احساس ميكنم كمي از نظر بدني توي وضعيت آسيب پذيري به سر ميبره
    به نظر من كيتا هم بايد براي بازيهاي سنگين انتهاي فصل آماده تر بشه
    يه دليل ديگه براي بازي دادن كيتا اينه كه به دليل بازي دادن فونتاس ميتونه توي دفاع كمك بيشتري نسبت به اينيستا بكنه

پي نوشت: چيدن تركيب بارسا چه لذتي داره
    اين گوارديولا چه حالي ميكنه
    Last edited by گرافيكار; 12-04-2011 at 02:50.

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

دوست عزیز من طرفدار آواتارم هستم ولی جریان 11 تایی بارسا مربوط میشه به مسائل امنیتی اون موقع

که بازیکنای بارسا تهدید شده بودن !
    اصلا همچین نیست!
    اینا صحبتهایی هست که فقط تو ایران جریان داره

whiter than You Think: A History Lesson

real.theoffside.com/editorialopinion/whiter-than-you-think-a-history-lesson.html

ترجمه:

onlyrealmadrid.ir/showthread.php?t=2829

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

جنگ های لفظی ال کلاسیکو به سود کیست؟

"سایت گل - احترام گذاشتن " تنها واژه ای است که بزرگی میآورد، آنهایی که اعتماد به نفس دارند هرگز دست به جنگ های لفظی نمیزنند . "
    اگر ال کلاسیکو عنوان مهیج ترین دربی جهان را به خود اختصاص داده تنها به خاطر زیبایی ها یی است که در این نبرد بزگ فوتبال میان مادریدی ها و اهالی کاتالونیا نهفته است و با وجود تمام اختلافات فرهنگی، مذهبی و سیاسی که میان آنها حاکم است ولی در تمامی دوران کمتر شاهد این موضوع بودیم که ستارگان دو تیم دست به جنگ های لفظی بزنند تا جو بزگترین نبرد اسپانیا متشنج شود!
    اما انگار این بار موضوع کمی بر عکس شده و بازیکنان بارسلونا دقیقا همان روشی را پیش گرفته اند که مورینیو به دنبال آن است،" جنگ لفظی ". چیزی که آرامش را بدون شک از اردوی بارسا خواهد گرفت و تمام این جریانات بدون شک یک مقصر دارد و آن کسی نیست جز ساندرو راسل مدیر باشگاه کاتالان ها. همه چیز از سی یکم مارس شروع شد زمانی که آقای رئیس دست به اظهار نظری عجیب و غریب زد و از روی احساسات بچه گانه نتیجه فینال کوپا دل ری را پیش بینی کرد"ما در این بازی هم 5-0 به پیروزی خواهیم رسید تا سنت شکنی نکرده باشیم. آرتورماس فرماندار کاتالونیا هم ضمن تایید این پیش بینی راسل در همان زمان با حرفهایش به این آتش دامن زد" به نظر من هم بارسایی ها حداقل با 4 گل اختلاف به یپروزی می رسیم چون این عدد با پرچم کاتالونیا همخوانی دارد !"
    همین مساله باعث واکنشی شدید از سوی مطبوعات و رسانه های شهر مادرید را به همراه داشت تا جایی که حتی آقای خاص که خودش استاد این گونه جنگ های حاشیه ای است در جواب راسل میگوید"من قصد بي احترامي به هيچ كس را ندارم، اما راسل تا كنون اظهارنظري عادي و مربوط به اين جهان نداشته است. او اين موضوع را مطرح كرده، اما اگر من اين حرف را مي زدم به زندان مي افتادم. شايد اين موضوع را براي دادن انگيزه به بازيكنان بارسلونا به زبان آورده است، اما بازيكنان ما هم انگيزه خودشان را دارند و مي خواهند تمام بازي‌هاي پيش رو را با پيروزي پشت سر بگذارند و به اين حرف‌ها نياز ندارند."
    و نکته جالب توجه این است که حتی پپ گوآردیولا نیز خودش را وارد معرکه میکند و برای اینکه کمی انعطاف به صحبت های آقای رئیس بدهد لاین موضوع را یک شوخی قلمداد میکند و میگوید اگر من جای راسل بودم نتیجه را 60 بر صفر پیش بینی میکردم! این مساله آنقدر بالا میگرید که راسل مجبور میشود تا از هواداران رئال عذر خواهی کند و از اینکه به عنوان مدیر باشگاه رئال مادرید تا کوچک شمرده ابراز پشیمانی میکند.
    اما متاسفانه داستان به همین جا ختم نمیشود و دقیقا چند روز بعد از این ماجرا ویکتور والدس در مورد نبرد تیمشان با رئال میگوید آنها آخرین باری که برابر ما پیروز شدند به چه زمانی برمیگردد؟ گیرنده ها سیاه و سفید بود یا رنگی؟ "
    این موضوع آنقدر برای گوآردیولا نگران کننده میشود که خیلی زود در صبح شنبه با رئیس باشگاه جلسه ای اظطراری برگزار میکند. در این جلسه گوآردیولا از راسل میخواهد تا مسائل مربوط به اين ديدارها و حاشيه‌هاي آن به روند تيمش ضربه نزند و هفته هاي پرتنش مانع از نتيجه گيري تيمش نشود.بدون شک این جنگ لفظی به هیچ وجه به نفع بارسا تمام نخواهد شد و اگر سران باشگاه فکری به حال این قضیه نکنند به ضررشان تمام خواهد شد.
    بارسلونا تیمی است که در این چند فصل اخیر بازی های زیبایی را از خود به نمایش گذاشته و نحوه احترام گذاشتن مربی جوان آنها به تمامی حریفان از نکته های مثبتی است که زیبایی های نمایش انها را دو چندان میکند ولی این بار تحریک کردن یا تحقیر کردن حریف به شکل های مختلف تنها زشتی های بارسا را به تصویر میکشد.‬

پروفشنال iriali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اصلا همچین نیست!
    اینا صحبتهایی هست که فقط تو ایران جریان داره

whiter than You Think: A History Lesson

real.theoffside.com/editorialopinion/whiter-than-you-think-a-history-lesson.html

ترجمه:

onlyrealmadrid.ir/showthread.php?t=2829
    جاش واقعا خالی بود

من قبلا این حرفها رو شنیده بودم ولی روی 11 تا تاکید نمی کردم ولی خوب باید گفت 11 تایی که خوردن هیچ ربطی به سیاست نداشته

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

فقط تو پریمیر لیگ تیما امتیاز بیشتری از دست میدن همین!
    بذار ببینم:

جنجالی تر از فصل 2006-2007 لالیگا؟!

مورینیو رو هیچ تیمی نتونست تو لیگ شکست بده، اما این اتفاق تو لالیگا افتاد!

بارسا تو زمین خودش 2-0 از هرکولس باخت!

9 امتیاز بارسا از دست داده، 17 امتیاز هم رئال! کمه؟

این بحث قبلا زیاد شده، بهتره ادامه ندیم اصلا پریمیر لیگ سرتر، بهترین، جذابترین...
    cOmE oN!!
    کسری جان! لالیگایی که میفرمائید ماشالا تیم هایی داره که حتی عرضه متوقف کردن تیم های اول دوم رو تو خونه خودشون هم ندارن! شما فقط بارسای این فصل رو نیگاه کن!! 43 امتیاز تو خونش جمع کرده (از 16 بازی) و 41 امتیاز از خارج از خونش (از 15 بازی!!!)!! و جالبه که تو خونش یه باخت به همون هرکولسی که فرمودید، داده اما تو خارج از خونه نباخته و کل یوم دو تیم تونستند دو امتیاز از بارسا تو خونشون بگیرن (زحمت کشیدن!!)
    باحال تر از اون اینه که تو خونه حریفاش هم بیشتر گل زده و هم کمتر گل خورده!! رئال هم دسته کمی از بارسا نداره!!
    آیا واقعا عجیب نیست که بارسا و رئالی که تو خونه حریفای اروپاییشون کم مشکل نداشتند، تو خونه حریفای اسپانیاییشون با درصد بالایی پیروز هستند؟؟ اونم حریف های قدرتمند اسپانیایی!!
    این فصل 27 امتیاز فقط تیمای حریف یونایتد از یونایتد گرفتند!! (این واژه از دست دادن زیاد مناسب نیست!)
    بعد فکر کنم مراجعه به استثناها برای اثبات صحته یه حرفی، حداقل منطقی نباشه!! چیزی که واضحه (از نظر من) و سال هاست داره تشدید میشه (خصوصا تو دهه و سال های اخیر)، اینه که لالیگا داره رو به دوقطبی بودن و حتی تک قطبی شدن(اگه پرز پول نداشت) پیش میره! و مشخصا هم، لیگ برتر انگلیس از 4 قطبی (کی روش!) بودن (بیگ فور) داره فاصله میگیره و خصوصا در چند سال اخیر غیر قابل انکاره که نگیم امثال من سیتی و تاتنهام شانسی برای قهرمانی واسه خودشون قائل نمیشن...
    In The End: بحثی که دادا خودت مطرحش کردی! شک نکن اگه شما بیای بگی تو پریمیر لیگ سال هاست 4 تیم همیشه مدعی شماره یکه قهرمانی بودن، ما هم خیلی راحت میایم قبول می کنیم که آقا حرف شما درسته...
    از اين پست خوشم اومد چون چند وقته مد شده دو قطبي بودن لاليگا رو دليلي بر ضعيف بودن ليگ اين كشور ميدونن
    در صورتي كه هيجان كمتر به خاطر قدرت دو تيم دليلي بر ضعف اون ليگ نيست
    بعد هم براي مقايسه دو ليگ نبايد به چند سال اخير نگاه كرد چون ما با يه تاريخ به هم پيوسته سر و كار داريم
    بايد دو ليگ رو در تاريخ خودشون مقايسه كرد تا نتيجه بهتري به دست بياد
    فقط يه نگاه به جام حذفي اسپانيا و ديدن افتخارات تيمي مثل اتلتيكو بيلبائو نشون ميده كه فوتبال در اين كشور چندان دو قطبي هم نيست
    توي هر دهه اي تيمهايي به غير از رئال و بارسا هم قهرمان شدن
    دو قطبی بودن لالیگا دلیلی قطعی بر ضعف لالیگا نیست... به هیچ وجه.... اما یکی از دلایل هست! شک نکنن علیرضا جان!
    شما زمانی رو به خاطر بیار که لیگ ایران دو قطبی بود (شدید)! ااستقلال و پرسپولیس قهرمانان ثابت لیگ بودن! این جریان باعث شد چه اتفاقی بیفته؟ هر کسی متولد میشه تو هر نقطه از ایران یا طرفدار قرمز باشه یا آبی!! تعیین کننده ترین بازی فصل داربی پایتخت باشه! بازیکنان مستعد سایر تیم ها برای شهرت، پول و تیم ملی باید میرفتند به یکی از این دو تیم... سایر تیم ها کم طرفدار (بعضا بدون هوادار) و با یه مشت بازیکن جوون و بی تجربه و بی استعداد!! حالا تصور کن آیا این دو قطبی بودن لیگ آسیب نمیزنه به مهمترین رکن خودش یعنی با کیفیت بودن مسابقه فوتبال از سوی هر دو تیم؟؟

تاریخی هم بخوایم به قضیه نگاه کنیم امضای تفاوت را احساس کنید کسرا جان گویای خیلی مسائل هستش!! لالیگا 1929 استارتش خورده و لیگ انگلیس 1888! (اختلاف 41 ساله) حالا رئال 31 بار قهرمان اسپانیا شده و منچستر و لیورپول هر کدوم با 18 قهرمانی!! فکر کنم پیام صحبتم واضح باشه...
    .
    .
    پرحرفی کردم واسه یه بحثی که جواب صورت مساله از خود صورت مساله واضح تر و روشن تره...
    قربون همتون
    یاعلی
    Last edited by pcforlife; 12-04-2011 at 10:35.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پیشنهاد 30 میلیون یورویی رئال مادرید برای خرید دانیله ده روسی

سایت گل- به گزارش رسانه های اسپانیایی، باشگاه رئال مادرید حاضر است برای به خدمت گرفتن دانیله ده روسی، 30 میلیون یورو به باشگاه رم بپردازد و فرناندو گاگو را نیز به این باشگاه واگذار کند.

ژوزه مورینیو به دنبال یک هافبک در کلاس جهانی است تا از او در کنار ژابی آلونسو استفاده کند و ستاره ملی پوش ایتالیایی را بهترین گزینه برای این هدف می داند.

نشریه اسپورت ادعا کرد مدیران باشگاه رئال امیدوارند پیشنهاد 30 میلیون یورو آنها مورد توجه توماس دی بندتو، مالک جدید جالوروسی، قرار بگیرد. ضمن اینکه آنها حاضرند گاگو را نیز به عنوان بخشی از قرارداد راهی رم کنند.

آقای خاص از زمان حضورش در اینتر شناخت خوبی از ده روسی دارد و در آن زمان نیز تلاش کرد او را به خدمت بگیرد اما این انتقال هرگز انجام نشد.

اما از سوی دیگر با توجه به اهدافی که مالک جدید باشگاه رم دارد، بعید است او تمایلی برای از دست دادن ستاره های تیمش داشته باشد.
    هرگونه فروش احتمالی بازیکنان مطمئنا با نظر مربی فصل بعد باشگاه صورت خواهد گرفت. قرارداد وینچنزو مونتلا، سرمربی فعلی باشگاه در ماه می آینده به پایان خواهد رسید.

ده روسی در رقابت های این فصل 25 بازی برای رم انجام داد و 2 بار نیز گلزنی کرد. رم در حال حاضر در رتبه ششم جدول رده بندی سری آ قرار دارد و چهار امتیاز با مکان چهارم جدول فاصله دارند.

کد:
    ایرانی ها از اسپانیا می روند/نکونام در لیگ ترکیه و شجاعی در لیگ امارات

سایت گل- برخی اخبار غیر رسمی و همچنین شنیده ها حکایت از این دارد که همزمان با فرارسیدن پایان فصل رقابت‌های لیگ برتر اسپانیا؛ بازیکنان ایرانی تیم فوتبال اوساسونا اسپانیا قصد جدایی از این باشگاه اروپایی را دارند و تصمیم گرفتند فوتبال خود را در لیگ‌های دیگر دنبال کنند.جواد نکونام و مسعود شجاعی فصل آینده فوتبال خود را در باشگاه اوساسونا ادامه نخواهند داد و به احتمال فراوان این باشگاه را برای همیشه ترک خواهند کرد و در لیگ‌های دیگر مشغول بازی خواهند شد

نزدیکان نکونام و شجاعی با تائید نسبی این خبر از ارائه پیشنهادهای قابل توجه به دوبازیکن ایرانی اوساسونا خبر دادند و اعلام کردند به احتمال بسیار زیاد این دو بازیکن پس از بررسی پیشنهادی موجود پایان فصل جاری از اوساسونا جدا خواهند شد و به تیم‌های دیگری خواهند پیوست.این در حالی است که قراداد نکونام رو به پایان است و بعبد به نظر می رسد قرارداد او تمدید شود و شجاعی هم از این تیم جدا خواهد شد.

گفته می‌شود مقصد بعدی کاپیتان تیم ملی فوتبال ایران لیگ ترکیه خواهد بود و مسعود شجاعی با یک پیشنهاد وسوسه کننده به لیگ امارات خواهد رفت تا در آنجا فوتبال خود را در یکی از باشگاه‌های اماراتی دنبال کند.هرچند هنوز این خبر مورد تائید این دو بازیکن و مدیر برنامه آنها قرار نگرفته اما برخی خبرها حکایت از این دارد که نکونام از مدت‌ها پیش با پیشنهاد قابل توجه یک تیم ترکیه‌ای رو به رو شده و در پاسخ به این پیشنهاد اعلام کرده در پایان فصل جاری لالیگا با این باشگاه ترکیه‌ای وارد مذاکره خواهد شد تا در صورت توافق نهایی فصل جدید با پیراهن این تیم فوتبال بازی کند.

درباره مسعود شجاعی هم گفته می‌شود او از طریق مدیربرنامه‌هایش با مدیران یک باشگاه اماراتی که در دبی مستقر است وارد مذاکره شده است و قرار است همزمان با پایان فصل اسپانیا با باشگاه اوساسونا با مدیران این باشگاه اماراتی مذاکرات جدی خود را آغاز کند تا در فصل جدید با این تیم اماراتی به میدان بیاید.

این خبر در شرایط در محافل خبری منتشر شد که برخی مدیران باشگاه‌های لیگ برتری ایران از تمایل خود برای حذب این دو بازیکن ایرانی خبر داده بودند و پیش از به صراحت اعلام کرده بودند چنانچه این دو بازیکن تمایل به بازی در لیگ ایران را داشته باشند آمادگی مذاکره جدی با آنها را دارند و حاضرند برای به خدمت گرفتن این دو لژیونر ایرانی مبلغ قابل توجهی را هزینه کنند اما به نظر می‌رسد این دو بازیکن ایرانی رقم‌های خارجی را به پیشنهادی داخلی ترجیح دادند و به احتمال بسیار زیاد در همسایگی فوتبال ایران به میدان خواهند رفت.

کد:

لوئیس آراگونس: ممکن است به اتلتیکو مادرید برگردم/ می توانم در هر تیمی مربیگری کنم

سایت گل- به گزارش رسانه های اسپانیایی، کیکه سانچس فلورس، سرمربی اتلتیکو مادرید، در پایان فصل از این باشگاه جدا می شود. در این شرایط لوئیس آراگونس، سرمربی سابق این تیم، تایید کرد مشکلی برای بازگشت به این باشگاه ندارد.

تیم اتلتیکو مادرید که امشب مقابل رئال سوسیه داد قرار خواهد گرفت، احتمالا در پایان فصل با تغییراتی در کادر فنی اش مواجه خواهد شد.
    آراگونس که در سال 2008 با تیم ملی اسپانیا قهرمان جام ملت های اروپا شد، قصد دارد به باشگاه سابقش که در سه مقطع مختلف هدایت آن را برعهده داشت، بازگردد. او آخرین بار بین سال های 2001 تا 2003 سرمربی اتلتیکو مادرید بود.

او در گفتگو با نشریه آس گفت:" من مربی فوتبال هستم و نمی خواهم متوقف شوم. همیشه احتمال بازگشت به اتلتیکو مادرید وجود دارد اما بستگی به این دارد که مدیران باشگاه من را می خواهند یا خیر. من می توانم در هر تیمی مربیگری کنم.

اتلتیکو مادرید در حال حاضر در جدول رده بندی لالیگا در رده هشتم قرار دارد و سه امتیاز با اتلتیکو بیلبائوی رده ششمی فاصله دارند. آراگونس معتقد است این تیم باید برای قرار گرفتن در رتبه های بالای جدول تلاش کند.

" آنها نباید تنها به دنبال رسیدن به رقابت های لیگ اروپا باشند. آنها باید برای قهرمانی با تیم هایی مانند رئال و بارسا رقابت کنند.
    به ویارئال نگاه کنید. آنها می توانند الگوی خوبی باشند."
    کد:

پی نوشت : دانای اورتالسا وارد می شود.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

ایرانی ها از اسپانیا می روند/نکونام در لیگ ترکیه و شجاعی در لیگ امارات
    استیل هنوز قیمت نداده؟!!

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ماسچرانو در فکر ترک بارسا نیست

ستاره آرژانتینی در کاتالونیا می ماند و برنامه ای برای پیوستن به سری آ ندارد

سایت گل- طبق صحبتهای اوراسیو ساندونادی، مدیر برنامه های خاویر ماسچرانو، این ستاره آرژانتینی قصد ترک کردن بارسلونا و پیوستن به تیمی ایتالیایی در پایان رقابتهای این فصل را ندارد.

مدیربرنامه های ماچسرانو با رد شایعاتی مبنی بر پیوستن ماسچرانوبه تیمی ایتالیایی اعلام کرد که او در حال حاضر برای بهترین تیم دنیا توپ می زند.

او به رادیو مانا مانا گفت:« بیائید درمورد رفتن ماسچرانو به ایتالیا صحبت نکنیم.جوک نگوئید.ماسچرانو برای بارسلونا یا بهتر بگویم بهترین تیم دنیا بازی می کند. او در مورد آینده اش نگران نیست؛حتی اگریووه یا میلان برای جذب او ابراز تمایل کنند.»

زاندونادی، ادامه داد:« آیا سران رم دستمزد بهتری در مقایسه با بارسا به او می دهند؟ ماسچرانو تابستان امسال به هیچ تیم دیگری نخواهد رفت.»

این ستاره26 ساله تابستان گذشته از لیورپول به بارسا پیوست ولی نتوانست در ترکیب اصلی تیم برای خودش جایی دست و پا کند وتنها در 14 دیدار این فصل لالیگا در ترکیب اصلی تیم قرار گرفته.

کد:
    2011/4/12

سوبی سارتا: اگر فوتبالیست باشی، می دانی که فکر نکردن به بازی رئال آسان است

مدیر فنی باشگاه بارسلونا در صحبتهای اخیرش گفت که افراد حق دارند که به آنچه که دوست دارند فکر کنند

سایت گل- آندونی سوبی سارتا، مدیر فنی باشگاه بارسلونا در فرودگاه ال پرات و در حالی که تیم کاتالان در حال اعزام به اوکراین بود، درمورد اوضاع کنونی تیمش صحبت کرد.

بارسا سه شنبه شب در اوکراین در دیدار برگشت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا مقابل شاختار دونستک قرار می گیرد. سوبی سارتا در صحبتهایی در مورد این بازی گفت:« دراین بازی، با وفاداری به سبک بازی مان به میدان خواهیم رفت. هنوز سرنوشت رقابتهای این مرحله حذفی مشخص نشده است و به همین خاطر مقابل شاختار بازی خواهیم کرد.»

این در حالی است که بارسا در دیدار رفت با نتیجه 1-5 به برتری رسیده بود و سوبی سارتا معتقد است که کاتالونیایی ها نباید دیدارشان در جام حذفی مقابل بتیس را فراموش کنند. بارسا پس از گلزنی 0-5 در خانه، در دیدار برگشت با نتیجه 1-3 مغلوب بتیس شد.سوبی سارتا دراین رابطه ادامه داد:« کسی که در بازی مقابل بتیس حاضر بوده، الان می داند که من در مورد چه صحبت می کنم. »

در آستانه دیدار حساس ال کلاسیکو، مدیر فنی بارسا گفت که تیمش اول باید نگران بازی مقابل حریف اوکراینی باشد:« اگر فوتبالیست باشی می دانی که کار سختی نیست که به بازی رئال مادرید فکر نکنی. من روز به روز نگران تیم هستم.تجربه به تو نشان می دهد که نباید برای آینده برنامه ریزی کنی.من در ابتدای فصل پیش بینی می کردم که تیم ما در این برهه از سال در این جایگاه قرار می گیرد.»

سوبی سارتا با اشاره به خوشحالی هواداران تیمش و رویاپردازی های آنها گفت:« همه حق دارند که به هرچه می خواهند،فکر کنند. رویاپردازی آزاد است ولی کسب جام سه گانه کاری است که ما یک بار در تاریخ باشگاه آن را انجام داده ایم و این گویای آن است که کار خیلی پیچیده ای است.»

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/4/12

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

cOmE oN!!
    کسری جان! لالیگایی که میفرمائید ماشالا تیم هایی داره که حتی عرضه متوقف کردن تیم های اول دوم رو تو خونه خودشون هم ندارن! شما فقط بارسای این فصل رو نیگاه کن!! 43 امتیاز تو خونش جمع کرده (از 16 بازی) و 41 امتیاز از خارج از خونش (از 15 بازی!!!)!! و جالبه که تو خونش یه باخت به همون هرکولسی که فرمودید، داده اما تو خارج از خونه نباخته و کل یوم دو تیم تونستند دو امتیاز از بارسا تو خونشون بگیرن (زحمت کشیدن!!)
    باحال تر از اون اینه که تو خونه حریفاش هم بیشتر گل زده و هم کمتر گل خورده!! رئال هم دسته کمی از بارسا نداره!!
    آیا واقعا عجیب نیست که بارسا و رئالی که تو خونه حریفای اروپاییشون کم مشکل نداشتند، تو خونه حریفای اسپانیاییشون با درصد بالایی پیروز هستند؟؟ اونم حریف های قدرتمند اسپانیایی!!
    این فصل 27 امتیاز فقط تیمای حریف یونایتد از یونایتد گرفتند!! (این واژه از دست دادن زیاد مناسب نیست!)
    بعد فکر کنم مراجعه به استثناها برای اثبات صحته یه حرفی، حداقل منطقی نباشه!! چیزی که واضحه (از نظر من) و سال هاست داره تشدید میشه (خصوصا تو دهه و سال های اخیر)، اینه که لالیگا داره رو به دوقطبی بودن و حتی تک قطبی شدن(اگه پرز پول نداشت) پیش میره! و مشخصا هم، لیگ برتر انگلیس از 4 قطبی (کی روش!) بودن (بیگ فور) داره فاصله میگیره و خصوصا در چند سال اخیر غیر قابل انکاره که نگیم امثال من سیتی و تاتنهام شانسی برای قهرمانی واسه خودشون قائل نمیشن...
    In The End: بحثی که دادا خودت مطرحش کردی! شک نکن اگه شما بیای بگی تو پریمیر لیگ سال هاست 4 تیم همیشه مدعی شماره یکه قهرمانی بودن، ما هم خیلی راحت میایم قبول می کنیم که آقا حرف شما درسته...

دو قطبی بودن لالیگا دلیلی قطعی بر ضعف لالیگا نیست... به هیچ وجه.... اما یکی از دلایل هست! شک نکنن علیرضا جان!
    شما زمانی رو به خاطر بیار که لیگ ایران دو قطبی بود (شدید)! ااستقلال و پرسپولیس قهرمانان ثابت لیگ بودن! این جریان باعث شد چه اتفاقی بیفته؟ هر کسی متولد میشه تو هر نقطه از ایران یا طرفدار قرمز باشه یا آبی!! تعیین کننده ترین بازی فصل داربی پایتخت باشه! بازیکنان مستعد سایر تیم ها برای شهرت، پول و تیم ملی باید میرفتند به یکی از این دو تیم... سایر تیم ها کم طرفدار (بعضا بدون هوادار) و با یه مشت بازیکن جوون و بی تجربه و بی استعداد!! حالا تصور کن آیا این دو قطبی بودن لیگ آسیب نمیزنه به مهمترین رکن خودش یعنی با کیفیت بودن مسابقه فوتبال از سوی هر دو تیم؟؟

تاریخی هم بخوایم به قضیه نگاه کنیم امضای تفاوت را احساس کنید کسرا جان گویای خیلی مسائل هستش!! لالیگا 1929 استارتش خورده و لیگ انگلیس 1888! (اختلاف 41 ساله) حالا رئال 31 بار قهرمان اسپانیا شده و منچستر و لیورپول هر کدوم با 18 قهرمانی!! فکر کنم پیام صحبتم واضح باشه...
    .
    .
    پرحرفی کردم واسه یه بحثی که جواب صورت مساله از خود صورت مساله واضح تر و روشن تره...
    قربون همتون
    یاعلی
    حسين جان
    نميشه نزديكي و هم سطح بودن تيمهاي يك ليگ و تقسيم قهرمانيها رو دليلي بر قويتر بودن اون ليگ دونست
    وگرنه ليگ برتر ايران كه بايد قويترين ليگ دنيا باشه
    يا ليگ فرانسه كه قبل از اين ليووون تقريبا هرسال يه تيم قهرمان ميشد
    گفتم ميشه باعث هيجان بيشتري بشه و طبيعتا تماشاگر بيشتري و در ادامه توجه رسانه ايه بيشتري
    اما دليلي بر قويتر بودن اون ليگ نميشه

در مورد دوقطبي بودن ليگ ايران و كيفيت فوتبال هم فكر ميكنم سيستم دوقطبي در كشورها تا حالا خيلي بهتر جواب داده تاريخ ليگها و قهرمانيهاي تيمهاي ملي رو مرور كن
    غير قابل كتمانه كه ايران زماني كه پرسپوليس و استقلال يه چيزي فراتر از دوقطبي تشكيل داده بودن كيفيت بازيكناش و كيفيت بازيهاي مليش فوق العاده بيشتر بود تا الان كه مثلا از حالت دو قطبي خارج شده و هر دو سال يه تيم قهرمان ميشه ولي حتي بازيكنامون از يه استپ كردن هم عاجز هستن ( به دليل ناقص شدن چرخه بازيكن سازي كه در ادامه مطلب مياد)
    اسپانيا با همين سيستم دوقطبي ليگش فعلا اروپا و دنيا رو تسخير كرده
    آلمان دقيقا زماني كه تعداد قدرتهاش كمتر بود به قهرمانيهاي بيشتري ميرسيد
    پرتغال دقيقا زماني كه بنفيكا و پورتو قدرتهاي مطلق ليگ بودن در زمان اوزه بيو بهترين تاريخ خودش رو سپري ميكرد
    ايتاليا كه ديگه نيازي به مثال نداره فقط سه تيم تمام تاريخ ليگ ايتاليا هستن و دقيقا حالا كه تيمهاي بزرگ ايتاليا تضعيف شدن فوتبال ملي اين كشور تقريبا نابود شده
    و انگليسي كه به نظر تو قويترين و باكيفيت ترين ليگ دنياست در فوتبال ملي ده ها ساله بيكيفيت ترين فوتبال ملي رو داره پس تاثير اين ليگ باكيفيت كي خودش رو روي فوتبال ملي نشون ميده
    جالبه زماني كه ليگ انگليس قدرتهاي كمتر داشت فوتبال ملي بهتري داشت
    تاثير كيفيت ليگ بر كيفيت فوتبال ملي فكر ميكنم مهمترين نكته براي قضاوت در مورد كيفيت يك ليگه

دو قطبي بودن به خودي خودش بد نيست
    درخواست رسانه ها و تماشاگران براي هيجان بيشتر دو قطبي بودن رو ناخوشايند جلوه ميده
    وگرنه من به عنوان يه تماشاگر فوتبال وقتي به تاريخ نگاه ميكنم
    ميبينم فوتبال دو قطبي يا تك قطبي ، يك ليگ رو منظم تر ميكنه و سيستم پرورش بازيكن رو منظمتر و طبيعي تر هدايت ميكنه
    بازيكنهاي بزرگ به تيمهاي قوي ميرين و بازيكنهاي جديد تيمهاي ضعيفتر در برخورد با اين دو تيم در طول سال براي بزرگ شدن تربيت ميشن
    شايد قبولش براي فوتبال امروز سخت باشه اما در سيستم دو قطبي سيكل بازيكن سازي خيلي طبيعي تر جلو ميره

حسين جان خود من هم به دنبال هيجان بيشتر هستم و از فوتبال دوقطبي دلخوشي ندارم
    پستهاي من در مورد لاليگا در همين تاپيك هست اما نميشه يه طرفه به قاضي رفت و مزاياي فوتبال دوقطبي رو نديد
    به نظر من فعلا و البته فقط فعلا لاليگا ليگ بهتريه چون تاثير خيلي بيشتري روي فوتبال ملي اين كشور داره
    يك مثال:
    ويا از والنسيا رفته وحالا والنسيا مجبوره يك وياي ديگه بسازه كه البته ميسازه
    اين يعني در جريان بودن و زنده بودن يك ليگ
    اما در انگليس وقتي ستاره ها در تيمهاي خودشون ميمونن تا سالها چرخه بازيكن سازي متوقف ميشه و اين يعني كم شدن و ضعيف شدن پشتوانه براي تيم ملي
    اگر اين جوري نيست يه موفقيت ملي براي انگليس مثال بزن
    يه سوال اصلا چرا فوتبال ملي انگليس ورشكسته شده؟
    به اين دليل ميگم ورشكست چون جداي از نتيجه حتي فوتبال شادابي هم از انگليس نميبينيم
    شايد اگه به اين سوال جواب بديم بهتر به نتيجه برسيم
    .
    .
    .
    ياحسين
    Last edited by گرافيكار; 12-04-2011 at 13:07.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تيراندازی به برادر و مادر مسی
    يك زن آرژانتيني رسوايي اخلاقي ليونل مسي را فاش كرد
    قبل کلاسیکو

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •