یک مرفه بی درد
(فقط جنبه شوخی)
من بدترین حالتی که بازی کردم پینگ 409 بود اف پی اس 8 :|
بهترین پینگ 112
مخابراتم :|
یک مرفه بی درد
(فقط جنبه شوخی)
من بدترین حالتی که بازی کردم پینگ 409 بود اف پی اس 8 :|
بهترین پینگ 112
مخابراتم :|
این پینگی که شما ها دارید رویاس برای ما ((:
ما خیلی خیلی بهمون خوش بگذره پینگ میاد رو 350 ... وگرنه 400 به بالاس
وایمکس 2 مگ هم دارم خیره سرشون
در کل پینگ اگه بالا هم باشه خیلی اذیت نمیکنه ولی این تایم اوت که باعث لگ میشه کاملا بازی رو به هم میریزه ... نه میشه last hit کرد نه به موقع دوستان رو support کرد نه میشه درست spell زد...... هر وقت پینگم به 180 یا 200 میرسه تایم اوت هم پیدا میکنه که دیگه کلا باید قید بازی رو بزنم. دوستان چرا از شرکتهای دیگه اینترنت نمیگیرید؟ که پینگشون فکر کنم حتی از داتک هم پایین تره مثل شاتل و پارس آنلاین ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا امروز چه خبره من پینگم 150 تا 250 بود امروز یهو رفته بالای 400 به isp هم زنگ زدم یه یک ساعتی درست شد بعد دوباره رفت بالا
مسئولش میگه سراسری هستش بگیر نگیر داره می خواستم بدونم امروز برای کس دیگه هم این طوری شده ؟
شما هم مگه na هستید؟
منم 512 وایمکس دارم پینگم 450 اینا هست اصلا بازی نمیشه کرد !
wooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooww
خوش به حالت تاحالا تو عمرم همچین پینگی نداشتمممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم مممممممممممممممممممم
واححححححححححححححححححححححح حححییییی بابا من اگه پینگ تو را داشتم که کل تو دنیا هیچ کاری نمی کردم جز اینکه بشینم لول بزنم غذا را هم وسط لود می خوردم دستشویی هم روزی یک بار بیشتر نمیرفتم
اخههههههههههههههههههههههه ه چرا![]()
نه جون مادرت ریوت این update رو run نکنمی خوان lux رو دست بزنن نامردا
خدا ازشون نگذره با این update balance .خیلی چرته کارشون.
اخه با range .kayleش دیگه چه کار دارن .همون range اش می ترکوند تو dominion دیگه اه!
اخه nami .range increase نمی خواد که واسه ult اش. همینجوریش سونامیشو از 3 km ای هم بزنه همرو سیل برده اخه نامردا!
nunu رو زدن له کردن pick اش اومده پایین حالا می خوان mana cost کم کنن ازش چه تاثیریه؟ اصلا می دونن passive اش چیه این update رو می زارن!؟
حالا باز morgana رو حال دادن بد نبودولی اصلا نمی تونم طاقت بیارم می خوان lux رو دست بزنن
![]()
Last edited by avator20002000; 10-04-2013 at 03:41.
بالاخره draven رو خریدم.خیلی حال میده تو هر بازی حداقل 10-12 کیل رو شاخشه تازه با پینگ 250.اگه هم ببازیم ناراحت نمیشم چون خودم خوب کیل میگیرم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)