ماشین پلیس که پره ... خب یکیشو بدزدتو Joes Adventure یه ماموریت هست به اسم Steal a cab باید چکار کرد چون هیچ علامتی رو نقشه نمیاد![]()
ماشین پلیس که پره ... خب یکیشو بدزدتو Joes Adventure یه ماموریت هست به اسم Steal a cab باید چکار کرد چون هیچ علامتی رو نقشه نمیاد![]()
cab=taxi
یه تاکسی بدزد.
عه ! راست میگی من با cop اشتباه گرفتمcab=taxi
یه تاکسی بدزد.
ولی اصلا یادم نمیاد تو مافیا تاکسی دزدیده باشم ... یه بار یادمه ماشین پلیس دزدیم
ولی فکر کنم اونم جی تی ای بود![]()
اقا اگه کسی این بازی رو بدون مشکل داره لطفا فایل high_z.sds رو از پوشه MAFIA II/pc/sds/city برام اپلود کنه تا دانلود کنم![]()
تا شب صبر کنی برات آپلود می کنم حجمش زیاده وگرنه همین الان میذاشتم اپلود بشه 18 مگابایته حجمش... منم سرویسم حجمیه
Spaniuly جان اگه میشه زودتر بریز
ای وای شرمنده شب آپلود کردم اومدم بذارم تاپیک فروم کلا بالا نمیومد... شبا کلا سرور سایت مشکل پیدا می کنه گفتم صبح می ذارم که صبح کار پیش اومد اومد دفتر...
از لینکای زیر استفاده کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Spaniuly جان دست درد نکنه خیلی دنبالش بودم واقعا کارت درسته
![]()
وای عجب بازی خوفیه
آدم انگشت به دهن میمونه
دو تا سوال:
این بازی حالت Free Mode داره!؟
همش دارم Chapter رد میکنم
Chapter 3 که پیرزنه رو میرسونی بیمارستان و بعدش میری یه موزه یا یه همچین جایی باید چطوری عمل کنیم؟!
کلیدا رو چطوری بیاریم؟!
الان انگشتت به دهنت مونده ؟وای عجب بازی خوفیه
آدم انگشت به دهن میمونه![]()
![]()
بازیش قشنگه منم خیلی باش حال کردم ولی انگشتم تو دهنم نموند
نه ... ندارهدو تا سوال:
این بازی حالت Free Mode داره!؟
همش دارم Chapter رد میکنم![]()
یعنی چی چه جوری عمل کنی ؟ خب پیر زنه رو میرسونی بعد میری دنبال کاروزندگیت دیگهChapter 3 که پیرزنه رو میرسونی بیمارستان و بعدش میری یه موزه یا یه همچین جایی باید چطوری عمل کنیم؟!
کلیدا رو چطوری بیاریم؟!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)