سری جدید 5010 ها با عنوان Inspiron R اومده که میتونید قاب پشت رو به راحتی تعویض کنید و هر مدلی که خواشتید بزارید برای اطلاع بیشتر هم میتونید این لینک رو دنبال کنید
5010 های 14-15-17 اینچ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سری جدید 5010 ها با عنوان Inspiron R اومده که میتونید قاب پشت رو به راحتی تعویض کنید و هر مدلی که خواشتید بزارید برای اطلاع بیشتر هم میتونید این لینک رو دنبال کنید
5010 های 14-15-17 اینچ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب دوستان بالاخره تصمیم بر این شد که همین مدل رو که Inspiron 5010 aluminium رو بگیرم با گارانتی زیگورات خسته شدم از بس گشتم دنبال بدون ویندوزش و نبود البته توی اصفهان یا اگه بود گرافیکش 5470 بود بالاخره ویندوز ارجینال 64 بیتی یه سری محاسن هم داره مثل آپدیت و غیره پرسیدم گفتن درایور هاش تماما همراهش هست. به هر حال گارانتی زیگورات شد قیمت که ثابته 1250000 فقط راهنمایی کنید غیر از سرویس تگ و سریال نامبر ویندوز چه چیز های دیگه ای رو باید چک کرد؟و دیگه این که چقدر تخفیف باید گرفت حداکثرتخفیفی رو که از نمایندگی های زیگورات گرفتید بگید منم همون قدر تخفیف بگیرم.
Last edited by FremderJunge; 09-04-2011 at 13:00.
سلام
از اینا به 5010 های ما میخوره؟
---------- Post added at 12:15 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------
کلا چیزی واسه این 5010 های معمولی هست که بشه قشنگارش کرد؟
من هم به به گروه 5010 پیوستم. کور آی 7. همه چیشو هم چک کردم مشکلی نداشت و با اطلاعات سایت دل هماهنگ بود. فقط دمای سی پی یو در حالت عادی 50 درجه است که از زیگورات پرسیدم گفتن کاملا عادی است.
سلام دوست عزیز فکر کنم دقیقا شما همین مدل آلومینیوم که من می خوام بگیرم رو گرفتید؟
core i7 6m cashe اگه همینه چند و از کجا گرفتید با ویندوز اورجینال گرفتید دیگه؟
تخفیف چقدر دادن بهتون؟
سلام.دوست من زیاد به حرف های زیگورات توجه نکن
همین جا از دوستان راهنمایی بخوای بهتره به خدا.
موفق باشید
خب پس دوستان فروم که با این سیستم کار می کنن بگن دمای سی پی یو اون ها چنده و دمای سیستم من طبیعیه؟
دوستان نظرتون در مورد این جدید لپ تاپ های دل سری R چیه با سی پی یو های سندی بریج چیه؟
البته فعلا توی سایت دل فقط core i3 i5 موجود بود کسی میدونه کی وارد میشه توسط این شرکت های بزرگ گارانتی کننده مثل زیگورات یا دل ایران چون احتمالا بیاد توی بازار قیمت این سری معمولی کاهش پیدا خواهد کرد البته من توی چند تا سایت دیدم برای فروش داشتن یا الکیه؟کسی اطلاعات موثق داره؟
سلام
از اینا به 5010 های ما میخوره؟
خیر ، چون فاقد این شکاف هست
با نرم افزار hwmonitor یه تست بگیرید و بزارید اینجامن هم به به گروه 5010 پیوستم. کور آی 7. همه چیشو هم چک کردم مشکلی نداشت و با اطلاعات سایت دل هماهنگ بود. فقط دمای سی پی یو در حالت عادی 50 درجه است که از زیگورات پرسیدم گفتن کاملا عادی است.
پست اول صفحه اول رو بخونید مخصوصا قسمت اولش که چند لینک در مورد لپ تاپ های dell هست و تا حدودی کمک میکنه بفهمید لپ تاپتون ریفربیش هست یا نه، اینم بگم اگه لپ تاپتون سفارش اروپا باشه هنوز نمیدونیم چجوری میشه ریفر بودنش رو تشخیص داد ولی درباره سفارش آمریکا و خاور میانه اونجا کاملا توضیح داده
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)