تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 327 از 421 اولاول ... 227277317323324325326327328329330331337377 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,261 به 3,270 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

اگه نباشه جاش خالی می مونه scanme's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سری جدید 5010 ها با عنوان Inspiron R اومده که میتونید قاب پشت رو به راحتی تعویض کنید و هر مدلی که خواشتید بزارید برای اطلاع بیشتر هم میتونید این لینک رو دنبال کنید
    5010 های 14-15-17 اینچ

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 2 کاربر از scanme بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اصفهان

6

خوب دوستان بالاخره تصمیم بر این شد که همین مدل رو که Inspiron 5010 aluminium رو بگیرم با گارانتی زیگورات خسته شدم از بس گشتم دنبال بدون ویندوزش و نبود البته توی اصفهان یا اگه بود گرافیکش 5470 بود بالاخره ویندوز ارجینال 64 بیتی یه سری محاسن هم داره مثل آپدیت و غیره پرسیدم گفتن درایور هاش تماما همراهش هست. به هر حال گارانتی زیگورات شد قیمت که ثابته 1250000 فقط راهنمایی کنید غیر از سرویس تگ و سریال نامبر ویندوز چه چیز های دیگه ای رو باید چک کرد؟و دیگه این که چقدر تخفیف باید گرفت حداکثرتخفیفی رو که از نمایندگی های زیگورات گرفتید بگید منم همون قدر تخفیف بگیرم.
    Last edited by FremderJunge; 09-04-2011 at 13:00.

آخر فروم باز Amin_0913's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ( اصفهان)

پيش فرض

سلام
    از اینا به 5010 های ما میخوره؟

---------- Post added at 12:15 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------

سری جدید 5010 ها با عنوان Inspiron R اومده که میتونید قاب پشت رو به راحتی تعویض کنید و هر مدلی که خواشتید بزارید برای اطلاع بیشتر هم میتونید این لینک رو دنبال کنید
    5010 های 14-15-17 اینچ

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کلا چیزی واسه این 5010 های معمولی هست که بشه قشنگارش کرد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من هم به به گروه 5010 پیوستم. کور آی 7. همه چیشو هم چک کردم مشکلی نداشت و با اطلاعات سایت دل هماهنگ بود. فقط دمای سی پی یو در حالت عادی 50 درجه است که از زیگورات پرسیدم گفتن کاملا عادی است.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من هم به به گروه 5010 پیوستم. کور آی 7. همه چیشو هم چک کردم مشکلی نداشت و با اطلاعات سایت دل هماهنگ بود. فقط دمای سی پی یو در حالت عادی 50 درجه است که از زیگورات پرسیدم گفتن کاملا عادی است.
    سلام دوست عزیز فکر کنم دقیقا شما همین مدل آلومینیوم که من می خوام بگیرم رو گرفتید؟
    core i7 6m cashe اگه همینه چند و از کجا گرفتید با ویندوز اورجینال گرفتید دیگه؟
    تخفیف چقدر دادن بهتون؟

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام.دوست من زیاد به حرف های زیگورات توجه نکن
    همین جا از دوستان راهنمایی بخوای بهتره به خدا.
    موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام.دوست من زیاد به حرف های زیگورات توجه نکن
    همین جا از دوستان راهنمایی بخوای بهتره به خدا.
    موفق باشید
    خب پس دوستان فروم که با این سیستم کار می کنن بگن دمای سی پی یو اون ها چنده و دمای سیستم من طبیعیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان نظرتون در مورد این جدید لپ تاپ های دل سری R چیه با سی پی یو های سندی بریج چیه؟
    البته فعلا توی سایت دل فقط core i3 i5 موجود بود کسی میدونه کی وارد میشه توسط این شرکت های بزرگ گارانتی کننده مثل زیگورات یا دل ایران چون احتمالا بیاد توی بازار قیمت این سری معمولی کاهش پیدا خواهد کرد البته من توی چند تا سایت دیدم برای فروش داشتن یا الکیه؟کسی اطلاعات موثق داره؟

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    از اینا به 5010 های ما میخوره؟

خیر ، چون فاقد این شکاف هست

با نرم افزار hwmonitor یه تست بگیرید و بزارید اینجا

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

خوب دوستان بالاخره تصمیم بر این شد که همین مدل رو که Inspiron 5010 aluminium رو بگیرم با گارانتی زیگورات خسته شدم از بس گشتم دنبال بدون ویندوزش و نبود البته توی اصفهان یا اگه بود گرافیکش 5470 بود بالاخره ویندوز ارجینال 64 بیتی یه سری محاسن هم داره مثل آپدیت و غیره پرسیدم گفتن درایور هاش تماما همراهش هست. به هر حال گارانتی زیگورات شد قیمت که ثابته 1250000 فقط راهنمایی کنید غیر از سرویس تگ و سریال نامبر ویندوز چه چیز های دیگه ای رو باید چک کرد؟و دیگه این که چقدر تخفیف باید گرفت حداکثرتخفیفی رو که از نمایندگی های زیگورات گرفتید بگید منم همون قدر تخفیف بگیرم.
    پست اول صفحه اول رو بخونید مخصوصا قسمت اولش که چند لینک در مورد لپ تاپ های dell هست و تا حدودی کمک میکنه بفهمید لپ تاپتون ریفربیش هست یا نه، اینم بگم اگه لپ تاپتون سفارش اروپا باشه هنوز نمیدونیم چجوری میشه ریفر بودنش رو تشخیص داد ولی درباره سفارش آمریکا و خاور میانه اونجا کاملا توضیح داده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •