نه برا هيچكدومشون نميشه اصلا امكان نداره![]()
نه برا هيچكدومشون نميشه اصلا امكان نداره![]()
کسی نبود جواب بده؟![]()
![]()
![]()
توي اين زمان اين سوال خيلي از بچه هاس و من ميدونم با حرفايي كه اينجا زده ميشه خيليا اميد بيدا ميكنن و ميخونن بس خواهشا بسته نشه و تاييد مديريت شه خواهششششش
من امسال بشت كنكوريم سال گذشته جز نفرات اخر كنكور شدم
رتبه ام نجومي شد
تا الانم نخوندم
به نظرتون اگه الان شروع كنم ميرسم تموم كنم
خودم واسه خودم دليل دارم و اميدوارم كه ميتونم
1. چون خيلي باهوشم
2. اگه بخام ميتونم
3. خب من الان ميخونم تا كنكورم چيزي نمونده بس كمتر فراموش ميكنم
4 . چون نزديك به كنكوره اگه فكراي بد از ذهنم بيرون كنم تنش ها ميشن مثبت بس قبول ميشم
5. مهم ترين دليل ماشين كه بابا ميخره![]()
روش 3 روز يه بار قلمچي من انجام دادم سال گذشته محشر بود
مثلا اول هفته شرايط كنكورو واسه خودمون درس ميكرديم لباس رسمي تنمون ميكرديم وبشت صندلي مينشستيم بعد سوالاي يكي از كنكور هارو جواب ميداديم بعدشم خومون تصحيح ميكرديم بقيه وقتمونم يعني دو روز و نصفي رفع اشكال بود وخوندن جزوه
من امسالم همين كارو ميكنم خيلي خوبه![]()
تو دوران مرور درس ها بهتره که از خودتون امتحان بگیرین.
یعنی آزمون بدین و ببینین که کجا ها رو یادتون مونده و کجا ها رو فراموش کردین؟
این طوری دستتون میاد که وقتتون رو بیشتر صرف مرور کدوم مباحث کنین.![]()
سلام
کسی رتبه بهترین دانشگاهای پزشکی ایران داره ؟
تا اونجا من پرسیدم می گن 3 تای اول
تهران
شیراز
اصفهان
؟
مشاور عالی وزیر آموزش و پرورش از حذف کنکور سراسری از سال 1393 در کشور خبر داد.
به گزارش مهر، حسین توکلی در ساری گفت: بعد از انقلاب فرهنگی تا سال81 همواره شاهد
افزایش داوطلبان در کنکور سراسری بودیم ولی از سال 82 همواره شاهد کاهش داوطلب هستیم.
وی، همچنین به دانشآموزانی که هنوز موفق نشده خود را برای شرکت در کنکور آماده کنند این نوید را داد که با درس خواندن در فرصتی که تا کنکور 90 مانده است میتوانند در یکی از رشته های دانشگاهی قبول شوند.
توکلی، از ایجاد شرایط ویژه برای داوطلبان در کنکور سراسری امسال خبر داد و گفت: امسال شرایطی فراهم شده است تا دانشآموزان در صورت عدم قبولی در یک منطقه در منطقه دیگر به رقابت بپردازند.
مشاور وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: در کنکور امسال و سال 91 محتوا تغییر نمیکند و سال ۹۲ آخرین کنکور برگزار میشود، ولی از سال93 کنکور سراسری حذف خواهد شد.این یعنی چی؟؟؟ :" امسال شرایطی فراهم شده است تا دانشآموزان در صورت عدم قبولی در یک منطقه در منطقه دیگر به رقابت بپردازند."کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هیچ کدوم از داطلبایی که برای سال اول کنکور میدن در زمان کنکور دادن مدرک پیش رو نگرفتن منتها اگه کنکور بدی و قبول بشی موقع ثبت نام در دانشگاه (اواخر شهریور) یه سری مدارک می خوان که شامل همین هم میشه و اگه نداشته باشین در دانشگاه ثبت نام نمیشین
خلاصه که آره بدون مدرک پیش میشه در کنکور شرکت کرد
چرا توی کارنامه سنجش من رتبه نزده ؟! سنجش کلاً رتبهها رو نمیده یا هنوز کارنامهها کامل تصحیح نشده !؟
اول یه کارنامه اولیه میده فقط درصدها توشه بعد یه کارنامه دیگه میده با رتبه و تراز و...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)