جوابهاي معادله زير چي ميشن
[[![]()
تهی که میگن تابعه
برای اثباتش هم یه جا دیدم که با برهان خلف رفته بود
گفته بود اگه تهی تابع نباشه باید حتما دو تا عضو از دامنه اش مقدار برابر برگردونن که این امکان نداره چون دامنه تهی هستش !
نظر شخصی من اینه که تهی رو نباید رابطه دونست .
سلام. معادله رو براتون تا حدودی ساده کردم، بقیه ی راه حل به عهده ی خودتون:
موفق باشین.
89/10/13
درود،
میشه با همین تابع سئوال رو حل کنی.
هرکاری می کنم جور در نمیاد.
خب، شرایط قضیه مورد نظر که برقرار هست:
تابع در بازه مذکور مشتق پذیر و پیوسته است.
با انتخاب یک نقطه دلخواه در بازه مذکور، مثلا 0.75 شروع می کنیم:
میتونید بررسی کنید که x_5 تا 5 رقم اعشار با جواب واقعی مطابقت داره.
البته دقت لازم رو معمولاً در صورت سوال ذکر میکنن.
Last edited by 1233445566; 03-01-2011 at 22:33.
من هم چند تا سوال داشتم اگه ممکنه به این سوالام تا اخر این هفته جواب بدین ممنون میشم
البته اگه ممکنه جواب هاتون خیلی خلاصه نباشه
1)براینشان دهید
![]()
![]()
![]()
Last edited by aref16; 07-01-2011 at 17:03.
2)نشان دهید معادلهدر فاصله (1،0)دقیقا یک ریشه دارد
---------- Post added at 05:07 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
3)مشتق مرتبه دهم تابعرا بیابید.
---------- Post added at 05:09 PM ---------- Previous post was at 05:07 PM ----------
4)ثابت کنید
فقط عزیزان خواهش میکنم خلاصه ننویسید![]()
5)
---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 07:08 PM ----------
6)اگرباشد n را بیابید؟
7)x هم به سمت( پی دوم کمتر)
سلام. سوالات شما بیشتر شبیه تکالیف درسیه و همونطور که میدونین آوردن تکالیف درسی به فروم و تقاضا کردن از کاربران برای حل اونها (اونهم با توصیه ای که شما میکنین که خلاصه ننویسین!!) خلاف مقررات انجمن هستش. اگه در مبحثی مشکل دارین میتونین تا هر مقدار که دلتون بخواد با سایر دوستان بحث و گفت و گو کنین و مثالهای متعددی هم با کمک اونها حل کنین. ولی تکالیف درسی رو خودتون باید بنویسین.خیلیها اینجا اعتراض میکنن که: سوالات ما خیلی آسون هستند و در این انجمن سوالات به مراتب مشکل تری توسط کاربران فعال اینجا حل شده و اینها که پیش اون سوالات چیزی نیست و .... پس چرا به ما که رسید، سوالاتمون بی جواب موند؟
ولی دوست من! اینجا مثل یاهو360 و ... نیست که هر سوالی رو جلوشون بذاری و 5 دقیقه ای برات حل کنن و جوابشو بدن. اینجا محلی برای یادگیری و گسترش دانش ریاضیاته. از شما تقاضا میکنم که به جای اینکه از کاربران و دوستان بنده در اینجا، تقاضای ماهی کنین، درخواست آموزش ماهیگیری کنین. چون فرضا این مسائل هم حل شد و رفت پی کارش، آیا شما اگه دوباره چنین مسائلی ببینین، از پس حلش بر میاین؟
موفق باشین.
89/10/18
Last edited by davy jones; 08-01-2011 at 09:51.
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)