تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 327 از 674 اولاول ... 227277317323324325326327328329330331337377427 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,261 به 3,270 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

آخر فروم باز The Joker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

پرچمش عوض شده ، نارنجی رنگه ، LiverPool هم نوشته نه چیز دیگه .

اگه نبود ، پچ آپدیت رو دانلود و نصب کنید .

2. 2 کاربر از The Joker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_santori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ممنون پیداش کردم:

4. این کاربر از ali_santori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه viky1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    بندر دير

پيش فرض

دوستان از نقایص بازی هم بگید!!!؟ چرا گزارشگر اسم نکونام رو توی ورژن قبلی میگفت اما توی ساکر2011 نمیگه؟؟؟؟!!!!

---------- Post added at 02:54 PM ---------- Previous post was at 02:50 PM ----------

اقا منم یه همچین مشکلی دارم اما نمیدنم باید چه کنم جوا گرفتی به منم بگو .ممنونم

بله در ویندوز 7 همچین مشکلی وجود داره شما برو ویندوز xp رو نصب کن

تنضیمات صدای ویندوز 7 روی میکروفن هستش ولی ویندوز xp روی استریو هستش به همین دلیل در ویندوز 7 مشکل صدا وجود داره

---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:13 PM ----------

راست میگه منم هر چی دستور گفته بود انجام دادم ولی نتونستم اون فایلا رو ریبویلد کنم اگه زحمتی نیست ریبویلد اون فایلا رو بزارید ما دانلود کنیم جای دوری نمیره ممنون میشم یا اینکه یه پچه آسونتر چیزی

---------- Post added at 01:55 PM ---------- Previous post was at 01:53 PM ----------

این پچه یعنی نیازی به ریبویلد و از اینا نداره بعد همه نقل و انتقالات هم درسته چون نقل و انتقالات واسه من خیلی مهمتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یه سایت رو معرفی کنین که این فایلها رو که ریبویلد کردم و آپلود کنم و بزارم واسه دانلود

6. 2 کاربر از viky1388 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

شما pes رو تو کدوم درجه بازی می کنی که به راحتی دریبل می زنی من هر موقع دریبل می زنم بازیکن حریف با دستش سد راه مسی میشه و با تنه زدن توپو ازش می گیره.تک به تکم که نه تنها من بلکه حریف هم اکثر مواقع توپو یا بیرون می شوته یا میده دست دروازبان مثلا همین رونی تو یه بازی 6 7 بار تو زد دست دروازبان مگه تو فوتبال واقعی این همه تک به تک گل نمیشهچیزی که واقعی شده فیزیک بازی است که خیلی خیلی فرق کرده کلا نباید pes این همه تغییر می کرد برای اونایی که چند سال دارن این بازیو میکنن واقعا سخته.
    اتفاقا اگه امسال کونامی سبک بازی رو تغییر نمیداد ،فاتحش خونده بود،تازه امساله که کونامی تونسته یه نسخه نکست جن درست و حسابی بده بیرون،وگرنه سالهای پیش فقط به بازی رنگ و لعاب میداد،و هسته اصلی بازی همون قبلی بود
    همین gamespot به fifa نمره 9 داده.تو بخش xbox و ps3
    خوب دوست عزیز شما برید فیفا بازی کنید،اصلا مهم نیست که چه سایتی چه نمره ای به بازی میده،کسی که از سبک یه بازی خوشش بیاد میره میشینه بازی میکنه،اگر هم مشکلی باشه ،باید امیدوار باشه که واسه نسخه بعدی درست بشه

---------- Post added at 04:27 PM ---------- Previous post was at 04:23 PM ----------

راستی از کجا میشه فهمید نسخه دمو را با غیر دمو
    نسخه دمو فقط قسمت بازی دوستانه و جام لیبرتادورس فعاله و حجمش زیر 2گیگ هستش

8. 3 کاربر از pedramgolchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

نسخه دمو فقط قسمت بازی دوستانه و جام لیبرتادورس فعاله و حجمش زیر 2گیگ هستش
    پس مال من دمو نیست
    چون 5.18 گیگ هست
    به خاطر این مشکوکم شدم که رو جلد گیم نوشته بود دمو
    خودم حدث زدم شاید فقط جلدش دمو باشه و خود گیم اصلی

10. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasani2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

آقا کسی سوال ما رو جواب نمیده؟ راهی نیست بشه اسم بازیکنا را از روی سر بازیکنای کامپیوتر حذف کرد؟ و اینکه این بازی و میشه آنلاین بازی کرد؟
    وقتي ميخواي وارد بازي بشي (قسمتي كه گيم پد رو انتخاب ميكني) دكمه مربع (شوت) رو بزن و در قسمت player name گزينه off رو انتخاب كن واسه بازي آنلاين هم بايد نسخه اورجينال داشته باشي كه قيمتش حداقل 70-80 تومان هست.

12. این کاربر از hasani2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام .
    سالهاي قبل تاپيك پچ و ... براي pes جدا بود .امسالم همچين تاپيكي هست ؟
    اين پچ رو نصب كنم يا جديد تر از اين هست (؟) :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Bahman No1; 06-10-2010 at 16:58.

داره خودمونی میشه viky1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    بندر دير

پيش فرض

راهنمای نصب پچ PESEdit 2011 Patch 0.1

1: فایلهای درون پوشه exe رو کپی کرده و به محل نصب بازی خود بریزید

2: فایلهای درون پوشه save رو کپی کرده و به محل سیو بازی خود که در این ادرس هست بریزید :

My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save

3: پوشه IMG پچ رو کپی کرده و بر روی صفحه Desktop خود بریزید

4: برنامه AFSExplorer را باز کنید و گزینه file بعد import afs file و بعد پوشه img بازی را باز کنید و یکی از فایلهای

dt09.img ____ dt0c.img___dt02.img___dt04.img____dt07.img

را باز کنید.

به عنوان مثال فایل dt0c.img

بعد گزینه yes رو بزنید . صفحه ای باز میشود که از شما میخاد که فایل در کجا سیو شود یه پوشه در صفحه Desktop خود بسازید و

فایل را در ان پوشه سیو کنید بعد گزینه action بعد importg folder بزنید بعد پوشه img پچ خود که به صفحه Desktop منتقل کردید

بروید و پوشه dt0c.img را انتخاب کنید بعد ok بزنید و پس از چند ثانیه پیغامی به شما داده میشود و گزینه yes رو بزنید و این رو یه جا

سیو کنید.... توجه داشته باشید پس از سیو کردن فایل اخریه - این فایل را کپی کرده و جایگزین کنید در پوشه img اصلی بازی..

بقیه هم به همین ترتیب..

اگر مشکلی ÷یش اومد بگین تا اموزش تصویریش رو بزارم
    Last edited by viky1388; 06-10-2010 at 17:07.

15. این کاربر از viky1388 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dverbame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Public_html

پيش فرض

نحوه استفاده از پچ PES EDIT V.0.01:

توضیحات استفاده:
    توضیحات: پس از دانلود و اکسترکت کردن ، به داخل پوشه Patch Files\exe شوید و ۲فایل مربوطه را در محل نصب بازی کپی نمایید. سپس وارد پوشه Patch Files\save شوید و فایل های مربوطه را در My Documents/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2011/save کپی نمایید. حال داخل پوشه AFS Explorer 3.7 شوید و نرم افزار را اجرا نمایید. در محیط نرم افزار ، CTRL+C را زده و سپس فایل انتخابی خود را ، فایل dt02.img که در محل نصب بازی شما و در فولدر img موجود می باشد را انتخاب کنید. حال در محیط نرم افزار از نوار بالا بر روی گزینه Action کلیک کرده و Import Folder را انتخاب نمایید. حال ، فولدر Patch Files\img\dt02.img را که در محل فایل های دانلودی شما موجود است را انتخاب نمایید.سپس بر روی OK کلیک کنید. در پنجره بعدی از شما برای بازسازی (Rebuild) کردن فایل سوال می پرسد بر روی گزینه Yes کلیک کرده و فایل dt02.img را در جایی از کامپیوتر خود مثلا دسکتاپ ذخیره نمایید. برای سایر فولدر های img هم که در فایل های دانلودی شما وجود دارند دقیقا این کار را انجام دهید و همه را پس از بازسازی ذخیره نمایید. حال ، تمامی فایل های بازسازی شده را انتخاب کرده و در محل نصب بازی و در فولدر img جایگزین کنید.
    در صورت بروز هرگونه مشکل در اجرای بازی ، می توانید فایل های اصلی img را از بازی اصلی خود که دانلود نموده و یا خریده اید ، در قسمت program files/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2011/img کپی کرده و در محل نصب بازی و در فولدر img جایگزین نمایید.
    اگر با مشکل اجرای Insert Disc intro Drive مواجه شدید ، کرک اصلی بازی که همراه بازی دانلودی شما و یا بازی خریداری شده شما می باشد را در محل نصب بازی کپی نمایید و با ان بازی را اجرا نمایید.
    کاربرانی که بازی را از وبسایت دانلودها دریافت نموده اند ، اگر با مشکل Insert Disc into Drive مواجه شدند ، ابتدا کرک Reloaded را که در آخر همین پست موجود هست را در محل نصب بازی جایگزین نمایند و اگر باز هم مشکل آن ها برطرف نشد از همان کرک قبلی Genesis استفاده نمایند. روش استفاده از کرک در پست مربوط به بازی توضیح داده شده است.

اینو دوستم صفحلت قبل گذاشته بود

آدرس دانلوود پچ 175 مگی:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دوستان من وقتی با afs explorer میخوام فایل ایمیج رو باز کنم

اصلا نمیشناسه فایل ها رو نگاه کنید عکس زیر رو - وقتی هم all files رو انتخاب میکنم و فایل ایمیج مورد نظر رو انتخاب میکنم - میگه can not open image file

ویندوزم 7-64 بیتی هست

17. این کاربر از dverbame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArashNAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    نا کجا آباد

پيش فرض

بله در ویندوز 7 همچین مشکلی وجود داره شما برو ویندوز xp رو نصب کن

تنضیمات صدای ویندوز 7 روی میکروفن هستش ولی ویندوز xp روی استریو هستش به همین دلیل در ویندوز 7 مشکل صدا وجود داره

---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:13 PM ----------

یه سایت رو معرفی کنین که این فایلها رو که ریبویلد کردم و آپلود کنم و بزارم واسه دانلود
    والله فرقی نداره هر سایتی به غیر رپید شیر میشه fileflyer که خوبه

---------- Post added at 05:15 PM ---------- Previous post was at 05:13 PM ----------

دوستان من وقتی با afs explorer میخوام فایل ایمیج رو باز کنم

اصلا نمیشناسه فایل ها رو نگاه کنید عکس زیر رو - وقتی هم all files رو انتخاب میکنم و فایل ایمیج مورد نظر رو انتخاب میکنم - میگه can not open image file

ویندوزم 7-64 بیتی هست

شما crtl + i بزن نه crtl+c

19. 3 کاربر از ArashNAM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •