پرچمش عوض شده ، نارنجی رنگه ، LiverPool هم نوشته نه چیز دیگه .
اگه نبود ، پچ آپدیت رو دانلود و نصب کنید .
پرچمش عوض شده ، نارنجی رنگه ، LiverPool هم نوشته نه چیز دیگه .
اگه نبود ، پچ آپدیت رو دانلود و نصب کنید .
بله در ویندوز 7 همچین مشکلی وجود داره شما برو ویندوز xp رو نصب کن
تنضیمات صدای ویندوز 7 روی میکروفن هستش ولی ویندوز xp روی استریو هستش به همین دلیل در ویندوز 7 مشکل صدا وجود داره
---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:13 PM ----------
یه سایت رو معرفی کنین که این فایلها رو که ریبویلد کردم و آپلود کنم و بزارم واسه دانلود
اتفاقا اگه امسال کونامی سبک بازی رو تغییر نمیداد ،فاتحش خونده بود،تازه امساله که کونامی تونسته یه نسخه نکست جن درست و حسابی بده بیرون،وگرنه سالهای پیش فقط به بازی رنگ و لعاب میداد،و هسته اصلی بازی همون قبلی بود
خوب دوست عزیز شما برید فیفا بازی کنید،اصلا مهم نیست که چه سایتی چه نمره ای به بازی میده،کسی که از سبک یه بازی خوشش بیاد میره میشینه بازی میکنه،اگر هم مشکلی باشه ،باید امیدوار باشه که واسه نسخه بعدی درست بشه
---------- Post added at 04:27 PM ---------- Previous post was at 04:23 PM ----------
نسخه دمو فقط قسمت بازی دوستانه و جام لیبرتادورس فعاله و حجمش زیر 2گیگ هستش
پس مال من دمو نیستنسخه دمو فقط قسمت بازی دوستانه و جام لیبرتادورس فعاله و حجمش زیر 2گیگ هستش
چون 5.18 گیگ هست
به خاطر این مشکوکم شدم که رو جلد گیم نوشته بود دمو
خودم حدث زدم شاید فقط جلدش دمو باشه و خود گیم اصلی
وقتي ميخواي وارد بازي بشي (قسمتي كه گيم پد رو انتخاب ميكني) دكمه مربع (شوت) رو بزن و در قسمت player name گزينه off رو انتخاب كن واسه بازي آنلاين هم بايد نسخه اورجينال داشته باشي كه قيمتش حداقل 70-80 تومان هست.
سلام .
سالهاي قبل تاپيك پچ و ... براي pes جدا بود .امسالم همچين تاپيكي هست ؟
اين پچ رو نصب كنم يا جديد تر از اين هست (؟) :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Bahman No1; 06-10-2010 at 16:58.
راهنمای نصب پچ PESEdit 2011 Patch 0.1
1: فایلهای درون پوشه exe رو کپی کرده و به محل نصب بازی خود بریزید
2: فایلهای درون پوشه save رو کپی کرده و به محل سیو بازی خود که در این ادرس هست بریزید :
My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save
3: پوشه IMG پچ رو کپی کرده و بر روی صفحه Desktop خود بریزید
4: برنامه AFSExplorer را باز کنید و گزینه file بعد import afs file و بعد پوشه img بازی را باز کنید و یکی از فایلهای
dt09.img ____ dt0c.img___dt02.img___dt04.img____dt07.img
را باز کنید.
به عنوان مثال فایل dt0c.img
بعد گزینه yes رو بزنید . صفحه ای باز میشود که از شما میخاد که فایل در کجا سیو شود یه پوشه در صفحه Desktop خود بسازید و
فایل را در ان پوشه سیو کنید بعد گزینه action بعد importg folder بزنید بعد پوشه img پچ خود که به صفحه Desktop منتقل کردید
بروید و پوشه dt0c.img را انتخاب کنید بعد ok بزنید و پس از چند ثانیه پیغامی به شما داده میشود و گزینه yes رو بزنید و این رو یه جا
سیو کنید.... توجه داشته باشید پس از سیو کردن فایل اخریه - این فایل را کپی کرده و جایگزین کنید در پوشه img اصلی بازی..
بقیه هم به همین ترتیب..
اگر مشکلی ÷یش اومد بگین تا اموزش تصویریش رو بزارم
Last edited by viky1388; 06-10-2010 at 17:07.
دوستان من وقتی با afs explorer میخوام فایل ایمیج رو باز کنم
اصلا نمیشناسه فایل ها رو نگاه کنید عکس زیر رو - وقتی هم all files رو انتخاب میکنم و فایل ایمیج مورد نظر رو انتخاب میکنم - میگه can not open image file
ویندوزم 7-64 بیتی هست
والله فرقی نداره هر سایتی به غیر رپید شیر میشه fileflyer که خوبه
---------- Post added at 05:15 PM ---------- Previous post was at 05:13 PM ----------
شما crtl + i بزن نه crtl+c
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)