آقا من می گم بیاید واسه اینکه به پارس آنلاین فشار بیاریم و اونها هم به مخابرات فشار بیارن همگی اکانتمون رو قطع کنیم . تا 1 ماه . چون اگه وضعیت همین جوری پیش بره سرعت هیچوقت خوب نخواهد شد.
آقا من می گم بیاید واسه اینکه به پارس آنلاین فشار بیاریم و اونها هم به مخابرات فشار بیارن همگی اکانتمون رو قطع کنیم . تا 1 ماه . چون اگه وضعیت همین جوری پیش بره سرعت هیچوقت خوب نخواهد شد.
کسی از میان دوستان از سرویس های مناطق ویژه استفاده می کنه؟؟؟سرعت 256 و 512 این سرویس ها چطوره؟؟؟آیا فرقی با همین سرعت عا در سرویس های دیگر داره؟چون شرکتی مثل لایزر به طور مثال بعضی سرعت های برابرش از لحاظ دانلود و آپلود متفاوتند،این جا چطوره؟؟؟
کسی راضی هست از این سرویس ها؟
بعد اینکه این ترافیک اضافی هر گیگ 9 تومن رو شوخی می کنن دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی از دوستانم از 256 این سرعتی حدود یک مگ رو می گرفت و یکی دیگه همین 256 رو،اینا هم منطقه ایه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون میشم دوستان جواب بدن
آقا من زنگ زدم پشتیبانی پارس آنلاین اصفهان گفت سرعتا شبا واقعی میشه و حتی بعضا پایینتر و به هیچ وجه سرعتا رو باز نمیزاریم پس چه جوری بعضی از دوستان میگند ما 1 گیگ یا 2 گیگ دانلود میکنیم یا 5 تا 6 صبح 500 مگ میگیریم ؟خوده پشتیبانی که میگه سرعتا رو میبندیم
وضعیت دانلود رایگان دیشب من ( تازه وضعیت دیشب بد هم بوده)
![]()
در هر صورت بالای 1 گیگ دانلود داشتم ...![]()
کسی نبود؟یعنی واقعا ً هیچ کس از این سرویس ها استفاده نمی کنه؟؟؟؟؟
والا من که 512 دارم همین دیشب حدود 3 گیگ دانلود داشتم. ( منظورم این نیست که زیاده ! )
اگه سرعت دانلود (64) بود اینقدر دانلود نمیشد
سلام دوستان.
من امروز سرویس 1 مگ (pol E10)رو گرفتم سرعت دانلودم 220 الی 250 کیلو بایت هستش.
دوستانی که 1 مگ از پارس آنلاین دارن سرعتشون چقدره؟
یه چیزش که خوبه نامحدود بودنشه و هر چقدر دلت میخواد میتونی دانلود کنی.
ببخشید سرویس شما چیه ؟اصفهان هستید ؟نمیدونید اصفهان هم همینه یا نه ؟
---------- Post added at 09:54 PM ---------- Previous post was at 09:53 PM ----------
شما چی ؟اصفهانید ؟
منم دقیقاً مثل همینه اطلاعات حسابم!
هر شب بالای یک گیگ میگیره خدا رو شکر ولی خب موقع اطلاعات حساب چند خطی نشون میده! یعنی تام اوت داشته! مثلاً همین دوستمون هر نیم ساعت تقریباً قطعی داشته! چرا اینجوریه؟ آیا این تاثیر بدی تو سرعت داره؟ اگه بشه رفعش کرد یعنی سرعتمون میره بالاتر؟![]()
تو شب تست کن ببین سرعت دانلود چقدره از 1 تا 6 صبح
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)