من با وی -- ان اونم با پروتکا sstp میتونم برم تو پنل !
من با وی -- ان اونم با پروتکا sstp میتونم برم تو پنل !
دوستان امروز مودم رو وصل کردم چون اینترنت قطع بود سیم کابل زدم تو مودم دایل آپ که استفاده کنم و خبری نشد و بعد ساعت 9 امشب سیم کابل از مودم به مودم adsl زدم و یهو وصل شد اصلا نفهمیدم و بعد رفتم پنل باز شد یعنی سرورش جواب داد و دیدماعتبار اون زده 31 / 1 / 1391 یعنی 31 فروردین سال 91 اعتبار تموم میشه عجب
![]()
منم منطقه فیض هستم سرعتمم خیلی خیلی خوبه . اگر قطعی اعتبارتو چک کن اگه اعتبار داری برو مخابرات ولیعصر برات درستش میکنن.![]()
zozy عزیز فقط ثبت نام مهم نیست باید توی سامانه پورت را با شماره مشتری وکد ملی رزرو کنی .
آقا من دیدم قطع شده بود رفتم تو سایتش و نمی دونستم چی کار باید کرد برای وصلش درنهایت تمدید اعتبار رو زدم
حالا این یعنی چه ؟
و این تاریخ چرا اینجوریه ؟
![]()
اون دو تا که نوشته تسویه شد برای صادر شدن در قبض این ماه فرستاده شده اما اون یکی هنوز فرستاده نشده (فکر کنم)
اون تاریخم یعنی این که این اعتبار و هر چی شارژ کنی اصلا نمیسوزه.
برادر من شما یه جا کارت می لنگه! مرکز فیض اینترنت مخابرات افتضاحه افتضاحه. به قول دوستمون شما همون عامل نفوذی هستی که مب خوای الکی از مخابرات تعریف کنی
یک دوشیزه 15 ساله نمی تونه عامل نفوذی باشه.
شما برو ولیعصر تا سرعتتو چک کنن.اگه پرسیدن کی گفته بیای اینجا بگو مرکز فیض!!!!
بچه ها مثل اینکه سرور تهران هم به speedtest.net اضافه شده شما هم یه تست بگیرید ببینیم وضعیت پینگ و سرعتتون چطوریه:
اینم تست من:
---------- Post added at 03:53 PM ---------- Previous post was at 03:48 PM ----------
شما زیاد خوتونو ناراحت نکنید. کسی که میاد اینجا هیچ وقت این تعریفهای بچه گانه (با عرض پوزش از کاربر مورد نظر) اثری روش نداره چون ....
کسایی که از مخابرات اینترنت میگیرن یا مجبورن مثل من یا اولین بارشونه و کم مصرفند که این سرویس برای اونا خوبه یا میخوان این سرویس رو امتحان کنند یا ...
ا آفرین دوشیزه 15 ساله تا حالا تو نت ندیده بودم وشیزه 15 ساله.برو برو ما خودمون خر رنگ می کنیم به جا اسب ترکمن میفروشیم
---------- Post added at 04:49 PM ---------- Previous post was at 04:46 PM ----------
دوستان افت سرعت دارم تو ساعت 4:50 دقیقه کسی هم داشته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)