تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 327 از 500 اولاول ... 227277317323324325326327328329330331337377427 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,261 به 3,270 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

داره خودمونی میشه redboy444's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

تهران یا مشهدش فرقی نداره چون مشکلی واسه فرستادن نیست
    در مورد ضمانت و طرف حساب و اینا حتی اگه ضمانت هم نداشته باشه لاقل آدم با یکی طرف باشه که هرچی شد ببری پیش خودش
    خیالت راحت باشه که لپ تاپ گرون قیمتتو می دی دستش نمی بره قطعاتشو عوض کنه
    هر کاری بود اون انجام بده و لازم نشه خود آدم دائم دنبالش بیوفته از این مغازه به اون مغازه که آیا بشه اعتماد کرد یا نبره خراب ترش کنه
    یه نفر هم با پیام خصوصی به من گفته اما منکه بعید می دونم همچین اتحادی شکل بگیره
    همون اولش گفتم شما ها هم برید تخقیق کنید هیچکی نرفت
    الان هرکی هر قیمتی باید اینجا بگه یکی دیگه میاد می گه من ارزون ترشو پیدا کردم و آخرشم هیچی به هیچی
    منکه به هیشکی اعتماد نمیکنم
    حتی اگه آشنا هم باشه،چون میده به کس دیگه،قاعدتا از دست خودش خارجه
    من خودم تو کاری که داشتم(آزاد) با یه تعمیراتی کار میکردم،خیلی هم قبولش داشتم،ولی بعد ها کاشف به عمل اومد که طرف . . .آره!
    پس بهتره موقع خرید دقت و بعدش هم دعا بکنیم که مشکلی واسه سیستم پیش نیاد،وگرنه . . .
    در کل من تابع قیمت ارزونم،هر کی قیمت پایینتر بده میگیرم ازش
    این دوستم هست،هر کی خواست من براش میگیرم و یه قرار میذاریم و بهش تحویل میدم ولی در کل صلاح مملکت خویش خسروان دانند

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خدا وکیلی من یه ظهر تا بعد از ظهر رفتم پایتخت نتیجه شم گفتم اما خوب اون موقع قیمت تخیلی میگفتن چون گمرک جنساشونو ترخیص نکرده بود. الانم که قیمتها مشخصه دیگه. شما همون حرفی که اول از همه گفتی خوب بود دیگه. قرار شد با آشنات هماهنگ کنی اونم مارو به همکاراش تو تهران معرفی کنه همین خوبه دیگه. مشکل چیه پس؟
    مشکل اینه که قیمت ثابت نمی مونه و هر روز یه جور می شه
    بعد من می گم فلان قیمت یکی دیگه میاد می گه من از فلان جا ارزون ترشو سراغ دارم
    تا الان 8 نفر اعلام کردن که من فقط 7 نفرشو گفتم که اگه یکی نیومد بد نشه اگرم 8 نفر شدیم که مجبوره تخفیف رو بیشتر کنه
    اما چون نمی شه رو همین 7 نفر هم حساب کرد، می ریم می گیم شدیم مثلا 5 نفر، اونم میاد قیمت رو باز می بره بالا، اون وقت از همین 5 نفر هم باز کم می شه
    دیگه بقیه شم خودت بگیر

3. 2 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال iOS hormozan m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

منکه به هیشکی اعتماد نمیکنم
    حتی اگه آشنا هم باشه،چون میده به کس دیگه،قاعدتا از دست خودش خارجه
    من خودم تو کاری که داشتم(آزاد) با یه تعمیراتی کار میکردم،خیلی هم قبولش داشتم،ولی بعد ها کاشف به عمل اومد که طرف . . .آره!
    پس بهتره موقع خرید دقت و بعدش هم دعا بکنیم که مشکلی واسه سیستم پیش نیاد،وگرنه . . .
    در کل من تابع قیمت ارزونم،هر کی قیمت پایینتر بده میگیرم ازش
    این دوستم هست،هر کی خواست من براش میگیرم و یه قرار میذاریم و بهش تحویل میدم ولی در کل صلاح مملکت خویش خسروان دانند
    سلام من هم هستم! ( به سعید هم گفتم ) من 16 ام به بعد میام تهران و باید 100 % بگیرم ! به نظر من اگر با هم

در یک روز و یک ساعت بریم مثلا الماس بگیم 5 تا میخوایم فکر کنم 100 تومن پایین میان!

به هر حال من هم هستم 100 % ! خیالتون راحت از من

5. 2 کاربر از hormozan m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه redboy444's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام من هم هستم! ( به سعید هم گفتم ) من 16 ام به بعد میام تهران و باید 100 % بگیرم ! به نظر من اگر با هم

در یک روز و یک ساعت بریم مثلا الماس بگیم 5 تا میخوایم فکر کنم 100 تومن پایین میان!

به هر حال من هم هستم 100 % ! خیالتون راحت از من
    قیمت نقش و الماس انقدر پرت و زیاد هست که با 100 تومن تخفیف هم بجایی نمیرسه
    من فک کنم تا 16 اردیبهشت گرفته باشم ولی شما خیالت راحت،با قیمتایی که گفتم هر وقت خواستی میتونم برات جور کنم،البته اگه قیمت پایین تر گیر آوردی که دیگه چه بهتر

7. این کاربر از redboy444 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mad86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من هم یک عدد 724 میخوام برای یکی از دوستامه که میدونم چقدر سختی میکشه تا اینو بخره

قیمت که من دارم تو مشهد و تهران تا جایی که داشتم
    حداقل 2.050 بود بدون گارانتی
    یک شرکت هم تو مشهد بنام nic هم 1.9 تا 2 قیمت داد و گفت هنوز بارم نیومده
    بدترین قیمت هم نقش بود که با 2.2 گفت ویندوز نصب میکنه و همینطور ی سری سی دی اموزشی و 3 سال گارانتی
    البته این قیمت ها مال 2 روزه پیشه
    شما گفتید 300 تومن کمتر
    آیا امکانش هست یکم تعدیل بشه قیمت ؟

من با فلسفه این کار موافقم...بشرطی که چندتا از بهترین اساتید اپل کار این فروم و همینطور اهل بازار اینجا نظارت کنند و ...اینطوری یک شروع خیلی خوبی میشه حداقلش اینه که یک جور رقابت پیش میاد که خیلی ازین شرکت های فانتزیک این وادی رو مجبور به افزایش کیفیت و کاهش قیمت ها در نهایت دارد

در ضمن اینکه میگید چرا فقط 3 نفر... والا من خودمم اتفاقی اینجا اومدم...باید یکم بیشتر تبلیغ بشه

یک سری ابهامات مثل قیمت دقیق و محل تحویل زمان و نوع تست و...حتی کشور که ازش خرید میشه چون میدونم طرح مالزی داره و اروپا و...مطمئنا خیلی ها استقبال می کنند

بهرحال ممنون

9. این کاربر از mad86 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من هم یک عدد 724 میخوام برای یکی از دوستامه که میدونم چقدر سختی میکشه تا اینو بخره

قیمت که من دارم تو مشهد و تهران تا جایی که داشتم
    حداقل 2.050 بود بدون گارانتی
    یک شرکت هم تو مشهد بنام nic هم 1.9 تا 2 قیمت داد و گفت هنوز بارم نیومده
    بدترین قیمت هم نقش بود که با 2.2 گفت ویندوز نصب میکنه و همینطور ی سری سی دی اموزشی و 3 سال گارانتی
    البته این قیمت ها مال 2 روزه پیشه
    شما گفتید 300 تومن کمتر
    آیا امکانش هست یکم تعدیل بشه قیمت ؟

من با فلسفه این کار موافقم...بشرطی که چندتا از بهترین اساتید اپل کار این فروم و همینطور اهل بازار اینجا نظارت کنند و ...اینطوری یک شروع خیلی خوبی میشه حداقلش اینه که یک جور رقابت پیش میاد که خیلی ازین شرکت های فانتزیک این وادی رو مجبور به افزایش کیفیت و کاهش قیمت ها در نهایت دارد

در ضمن اینکه میگید چرا فقط 3 نفر... والا من خودمم اتفاقی اینجا اومدم...باید یکم بیشتر تبلیغ بشه

یک سری ابهامات مثل قیمت دقیق و محل تحویل زمان و نوع تست و...حتی کشور که ازش خرید میشه چون میدونم طرح مالزی داره و اروپا و...مطمئنا خیلی ها استقبال می کنند

بهرحال ممنون
    مشکل اینه که قیمت ثابت نمی مونه
    این جاهایی که شما می گی همه اپل فروشین اما جایی که من گفتم خودش اپل نمی فروشه ولی چون باهاشون همکاره می تونه به قیمت همکاری بگیره
    قیمت کف 2010 از 2550 پایین تر نرفت پس بعیده اینم از 2550 ارزون تر بشه
    در مورد ابهامات قبلا صحبت کردیم و خود من گفتم حتی پولتونو دست من ندین
    گفتم چه تو تهران چه تو مشهد یا حتی یکی اهواز بوده یه محلی مشخص می شه می رید اونجا جنس رو می بینید و اگه همونی بود که خواستین پول رو می دین و لپ تاپ رو می گیرین
    اگه سئوال دیگه ای بود بگید

11. 2 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال iOS hormozan m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

قیمت نقش و الماس انقدر پرت و زیاد هست که با 100 تومن تخفیف هم بجایی نمیرسه
    من فک کنم تا 16 اردیبهشت گرفته باشم ولی شما خیالت راحت،با قیمتایی که گفتم هر وقت خواستی میتونم برات جور کنم،البته اگه قیمت پایین تر گیر آوردی که دیگه چه بهتر
    من 2 میلیون پول دارم شاید بتونم 100 تومن دیگه هم جور کنم ولی میخوام 721 بگیرم که قیمت دوست شما

هم خیلی بالاس!!! ( با مدل بالاتر اختلاف کمتری نسبت به سایت apple داره )

اگر هم نشد 721 همون 724 رو میگیرم دیگه ! حالا شما یک صحبت کن بگو 5 نفریم و ... قیمت رو یکم کاهش بدی!!!

داره خودمونی میشه mjos69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مشکل اینه که قیمت ثابت نمی مونه و هر روز یه جور می شه
    بعد من می گم فلان قیمت یکی دیگه میاد می گه من از فلان جا ارزون ترشو سراغ دارم
    تا الان 8 نفر اعلام کردن که من فقط 7 نفرشو گفتم که اگه یکی نیومد بد نشه اگرم 8 نفر شدیم که مجبوره تخفیف رو بیشتر کنه
    اما چون نمی شه رو همین 7 نفر هم حساب کرد، می ریم می گیم شدیم مثلا 5 نفر، اونم میاد قیمت رو باز می بره بالا، اون وقت از همین 5 نفر هم باز کم می شه
    دیگه بقیه شم خودت بگیر
    شما یک قیمتی رو واسه تک فروشی باهاش هماهنگ کن و طی کن از 2نفر به بالا هر نفر که به این تعداد اضافه شد فلان درصدم تخفیف ما اضافه بشه. بعد یک روز و ساعتی رو مشخص مکنیم هرچی تعداد بیشتر اومدن باید تخفیف بیشتری بده هرچقدرهم کمتر تخفیف کمتر. به نظر من که عملی هست

14. 2 کاربر از mjos69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما یک قیمتی رو واسه تک فروشی باهاش هماهنگ کن و طی کن از 2نفر به بالا هر نفر که به این تعداد اضافه شد فلان درصدم تخفیف ما اضافه بشه. بعد یک روز و ساعتی رو مشخص مکنیم هرچی تعداد بیشتر اومدن باید تخفیف بیشتری بده هرچقدرهم کمتر تخفیف کمتر. به نظر من که عملی هست
    آره این حرفت خیلی خوبه
    اما مشکل اینه که وقتی مثلا 3 نفر بشیم خیلی کم تر از اینکه مثلا 8 نفر باشیم تخفیف می دن
    یعنی مثلا به 3 نفر نفری 100 تخفیف می دن اما به 8 نفر لاقل باید نفری 150 تخفیف بدن
    با تعداد پایین فقط تخفیف می دن و مزیت قیمت همکاری گرفتنشو از دست می دیم

16. این کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mjos69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آره این حرفت خیلی خوبه
    اما مشکل اینه که وقتی مثلا 3 نفر بشیم خیلی کم تر از اینکه مثلا 8 نفر باشیم تخفیف می دن
    یعنی مثلا به 3 نفر نفری 100 تخفیف می دن اما به 8 نفر لاقل باید نفری 150 تخفیف بدن
    با تعداد پایین فقط تخفیف می دن و مزیت قیمت همکاری گرفتنشو از دست می دیم
    باز بلاخره از هیچی بهتره دیگه. پس شما باهاش هماهنگ کن بعدم روزشو مشخص میکنیم مثلا تو هفته دیگه. هرکسی هم قطعی خواست اون روز بیاد مغازه اون طرف. هرچی تعداد بیشتر تخفیف بالاتر. به نظر من اگه کسی تصمیم خرید قطعی داشته باشه حتما میاد. پس ما دیگه به امید شما هستیم. تاریخ و ساعتشو خودت مشخص کن. امیدوارم که عملی شه شب بخیر

18. 2 کاربر از mjos69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •