دوستاني كه مودم TP-Link 8968 دارن استفاده ميكنن راضي هستن؟
مشكل خاصي نداشتن باهاش؟
دوستاني كه مودم TP-Link 8968 دارن استفاده ميكنن راضي هستن؟
مشكل خاصي نداشتن باهاش؟
نویز و شرایط محیطی خیلی موثره !!![]()
والا اصلا کار با اون پورت usb رو بلد نیستم.هارد 500 گیگ وصل کردم بهش و بالا اومد و یه فولدر هم شیر کردم ولی نوت بوک ندارم که نتیجش رو ببینم.از توو گوشی اندرویدی میشه تست کرد و سرعت انتقالش رو دید؟
نمیدونم والا اما طبیعتا باید بشه
8968 v.2
واقعا عالیه؛تا دیسکانکت میکنی(در حالت ppoe) کمتر از 1 ثانیه دوباره خودش کانکت میکنه و ip میگیره .خیلی جالبه
مودم قبلیم(tp 68811) حداقل 30 ثانیه طول میداد تا کانکت بشه
روی ping هم تاثیر داره.حدود 10% کاهش پیدا کرده
یکی از دوستان سوالی کردن که از کجا گرفتم مودم tplink8968 ورژن 2 گارانتیش پارس ارتباط قیمت 118 هزار اینترنتی از فروشگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از موقعی که گرفتم حدود 3 روزه که یکسره روشنه![]()
ظاهرا گرون شده. الان تو اين سايت 128 هزار تومان قيمت زده. ولي خوبيش اينه كه V2 هست.
8968 ورژن 2 نهایتا 120 هزار هست ولی به سایتی که من دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زنگ بزن ببین چقدر هست یکم هم تو بازار کمه مودم dlink 2750u1 خوبه البته سفیدش دوستم داره جالب اینه که 2750u1 هم کم شده .
Last edited by َARM1; 21-02-2014 at 17:08.
دوستان من منتظر نظرات شما هستم ، البته تا ۲۵۰ هزار تومان .
خوش به حال هرکی که 8968 داره و میگیره.من هرچی گشتم تو بازار از شانسم هیچ جا نداشتن.کاش 2 روز صبر میکردم مثل ARM1 از 4030 می گرفتم!!!!!!الان دیگه کاریش نمیشه کرد؟همینجوری عوض نمی کنن؟؟وقتی وای فایش خاموشه داغ نمیشه اما وایفایش بعد 4-5 ساعت داغ می کنه.اعصابمو خراب کرده.البته طبیعیه یکم .راهنمایی کنید مثل من عجلــــــــه نکنید تو خرید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)