دوست عزیز یاهو مسنجر و یاهو میل و جی میل من که سالمه حالا برای شما چرا اینجوریه نمی دونم ....!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
دوست عزیز یاهو مسنجر و یاهو میل و جی میل من که سالمه حالا برای شما چرا اینجوریه نمی دونم ....!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
چرا دیگه این مبین نت تلاشی واسه افزایش پوشش شبکه ـش انجام نمیده...؟![]()
تایید میشه. من هم مشکلی ندارم.
فاز دوم پوشش شبکه را شروع کرده ولی متاسفانه خیلی کند پیش میرن. البته مشکلاتی مثل تحریم و نصب BTS و شهرداری هم تو این قضیه دخیل هستند.
امیدوارم هیچ وقت مشکلی نداشته باشید. اما متاسفانه من در حال حاضر این مشکلات رو دارم و مخصوصا با جی میل خیلی درگیرم. البته در موارد عادی مثل ایمیلهای کم حجم متنی مشکل خاصی نیست. اما وقتی میخوام فایلی رو بفرستم یا دریافت کنم واقعا سرعت پایین هست که امیدوارم زودتر حل بشه. ممنون از اطلاع رسانیتون
سلام می خواستم بدونم سرعت 128 با 512 روزانه و شبانش چقدره؟ دقیقاً به کیلو بایت(فاصله با دکل 20/30 متر) بعد اینا زدن مودم معمولی رایگان میدن(که 80 تومنه) من می تونم مابه التفاوتش رو بدم یه wifi بگیرم (که 110) تومنه؟ آیا میشه از مودم های ایرانسل هم استفاده کرد؟ هم از نظر فنی هم قوانین خود شرکت؟
تنظیمات پروگسی Internet Explorer رو چک کن شاید مشکل از این باشه.
نه دوست عزیز. مشکل از مرورگر نیست. مرسی از توجه تون
سلام. در بهترین حالت سرعت دانلود سرویسهای ذکر شده به ترتیب 16 و 64 کیلوبایت است. از نظر فنی امکان دارد اما شرکت ها اجازه استفاده از مودم همدیگر را نمیدهند.
سرعت در حال حاضر به شدت افت کرده و سرعت دانلود سرویس 1 مگابیت سایت های ایرانی حداکثر 25 کیلوبایت است. از مدیافایر سرعت دانلود با 8 کانکشن حدود 10 الی 20 کیلوبایت است.تورنت هم همانند مدیافایر. اما سرعت دانلود از مایکروسافت فوق العاده عجیب است. سرعت دانلود از این سایت با یک کانکشن در بهترین حالت ممکن است.(در کل کندی سرعت های عجیب ما روی سایت های بسیار معروف هیچ تاثیری ندارد) همچنین باز هم سرعت دانلود وی پی.. sstp کمتر از حالت معمولی شده. با 8 کانکشن حدود 10 کیلوبایت (شبیه به تورنت و مدیا فایر). ftp هم شبیه به اینها. وبگردی در حالت معمولی هم بسیار بد شده.
در مجموع سرعت دانلود از آدرسهای ناشناخته مثل مدیافایر و وی پی .. با سایت های معروف تفاوت خاصی دارد.
همچنین بر طبق تست هایی که انجام دادم به نظر میاد سرعت دانلود به غیر از http در باقی پروتکل ها همانند هم کم هستند.
یک نرم افزاری هست به نام PFPortChecker که باز بودن پورت را نشان میدهد که قبلاً بسیاری از پورت ها را با آن چک کرده بودم و نشان میداد که تمام آن پورت هایی که چک کردم باز بودند. این اواخر تمام پورت ها به غیر از پورت 80 (http) و 22 را بسته نشان میداد. حالا هم تمام پورت ها را در ساعاتی بسته نشان میدهد( او چند تا پورتی که چک کردم. البته پورت های رنج بالا مثلاً 17533 رو هم چک کردم و بسته نشان میداد)
البته یکی از کاربران به موردی شبیه به این اشاره کرده بود.
Last edited by adcomputer; 14-06-2011 at 13:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)