تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 327 از 410 اولاول ... 227277317323324325326327328329330331337377 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,261 به 3,270 از 4099

نام تاپيک: اینترنت استان مرکزی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

منم درخواست را زدم

2. 4 کاربر از javan01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doublex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

درخواست رو فرستادم.

درخواست شما با موفقیت در سامانه ثبت شد که پس از بررسی موضوع، توسط کد رهگیریو ایمیلنتیجه به اطلاع شما خواهد رسید.

4. 4 کاربر از Doublex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت Moain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

کسی اینجا از تعرفه رمضان سرعت 5mb داره؟
    سرعتش چطوره؟
    شبانه رایگان داره درسته؟؟؟

6. این کاربر از Moain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان من میخوام از یکی از این شرکت های خصوصی اینترنت بگیرم کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنید؟

8. این کاربر از masoudrahzani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doublex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

دوستان من میخوام از یکی از این شرکت های خصوصی اینترنت بگیرم کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنید؟

اگه اهل دانلود شبانه نیستی شاتل 8 مگابایتی بگیر

10. 2 کاربر از Doublex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

پارس آنلاین هم سرعتاش خوبه تا 450kbps باز کرده بوده سرعتشو رو تعرفه هاش. البته بیشتر پرت هاش پر شده مخصوصا 367

12. این کاربر از Moain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه wiy2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان سرویس ۵۱۲-۵gig سرعت دانلودش داخل بازه رایگان و در حالت عادی چنده

14. این کاربر از wiy2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوستان سرویس ۵۱۲-۵gig سرعت دانلودش داخل بازه رایگان و در حالت عادی چنده
    ماله من که همیشه تو 255kbps شبی 4.5گیگ دانلود می کنم

16. 2 کاربر از Moain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

دوستان توی مودمتون مقدار فاکتورهای پایین رو پیدا کنید و اینجا پست کنید.. اسمش توی مودمهای مختلف ممکنه یکمی تفاوت داشته باشه ولی پیداش میکنید.

(SNR Margin ( SNR Margin Down Stream - SNR Margin Up Stream

(Line Attenuation (Attenuation Down Stream - Attenuation Up Stream

من الان وضعیت نویز خطم رو نگاه کردم کیفیت خوبی نداره.. با اینکه از نوع سیم کشی مطمئنم چون خودم سیم کشی کردم با بهترین کیفیت. به نظرم میاد کلن مخابرات خودش مشکل نویز داره. روی سرعت هم تاثیر محسوسی میزاره. دقت کرده باشید گاهی اوقات مودم رو روشن میکنید خیلی سرعت کمه، ولی با دو سه بار روشن خاموش کردن بالاخره سرعتش خوب میشه!!.. همین دیشب داشتم دانلود میکردم دیدم سرعتم از اکسپرس لیچ روی 70 هستش، درحالی که باید روی 230 باشه، چندبار ریست کردم درست شد. البته به خاطر Gateway های مختلف هم هست.

محتوای مخفی: شاخص کیفی 
    مشکل نویز در ADSL
    شاید شما هم چندین بار با مشكلی كندی اینترنت پر سرعت خود رو به رو بوده اید و با شركت ارایه دهنده خدمات تماس گرفته اید و آنها گفته اند كه مشكلی نیست و خط شما مشكل دارد و نویز خط شما مشكل اصلی است. اما این نویز چیست و چكونه بفهمیم مشكل از خط ماست.

برای اینكه امكان اشكال یابی در خطوط پرسرعت وجود داشته باشد در همه مودمهای ADSL امكان تعیین شاخصهای نویز در خط تلفن ممكن است و می تواند به شما كمك شایانی در رفع اشكال نماید. مهمترین این معیارها SNR و همچنین Line Attenuation یا همان شاخص میرایش خط تلفن شماست.

SNR Margin چیست؟
    نسبت قدرت سیگنال خط شما به نویز روی خط شماست.خب با این حساب هرچی مقدار SNR Margin بیشتر باشه کیفیت خط شما هم بالاتره.نکته ای که در این قسمت وجود داره اینه که هرچی پهنای باند شما بالاتر بره این نسبت کاهش پیدا می کنه.
    در واقع شاخص SNR نشان می دهد كه به چه میزان سیگنال مفید در مقایسه با سیگنال مزاحم یا نویز در سیستم تلفن شما وجود دارد. SNR كه مخفف Signal to Noise Ratio است معیاری است كه میتواند خیلی به شما در تعیین ریشه كندی و قطعی كمك كند. این شاخص هم در دانلود و هم در اپلود اندازه گیری میشود كه با دو مقدار SNR Margin Downstream و SNR Margin Upstream نمایش داده میشود كه نشان دهنده وضعیت نویز در خطوط شماست.

مقایسه مقادیر SNR Margin
    6dB و کمتر بسیار بد است و مشکلات جدی برای شما بوجود می اورد
    7dB-10dB بد است اما طوری نیست که نتوان از سرویس ADSL استفاده کرد
    11dB-20dB خوب است
    20dB-28dB عالی است
    29dB و بیشتر بهترین شرایط ممکن برای داشتن یک خط با کیفیت است

Line Attenuation چیست؟
    شاخص دیگر میزان میرایش خط تلفن و یا Line Attenuation است که در واقع میزان تخریب سیگنال ورودی به مودم شما و ارسال شده از طرف مرکر مخابراتی را نشان می دهد. به عبارتی اختلاف توان ارسالی و دریافتی بر حسب db است که در اصطلاح به ان نویز می گویند.هرچه مقدار Line Attenuation کمتر باشد نویز خط شما کمتر است و به این معنی است که کیفیت دریافت دیتا بر روی خط شما بیشتر است.نکته ای که در این مورد وجود دارد این است که هرچه فاصله شما تا مرکز مخابراتی یا درواقع همان جایی که خط شما رانژه شده و دیتا برای شما ارسال می شود کمتر باشد نویز خط شما هم کمتر است.البته میزان نویز به عوامل دیگر هم بستگی دارد.مانند کیفیت سیم کشی تلفن منزل یا وجود تلفن بر روی خط در منزل و غیره.

مقایسه مقادیر Attenuation
    20dB و کمتر بهترین شرایط ممکن برای داشتن یک خط با کیفیت است
    20dB-30dB عالی است
    30dB-40dB خیلی خوب است
    40dB-50dB خوب است
    50dB-60dB ضعیف است و ممکن است اشکالاتی در ارتباط شما ایجاد کند
    60dB و بالاتر بسیار بد است و می تواند مشکلات جدی برای ارتباط شما ایجاد کند .

18. 2 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان توی مودمتون مقدار فاکتورهای پایین رو پیدا کنید و اینجا پست کنید.. اسمش توی مودمهای مختلف ممکنه یکمی تفاوت داشته باشه ولی پیداش میکنید.

(SNR Margin ( SNR Margin Down Stream - SNR Margin Up Stream

(Line Attenuation (Attenuation Down Stream - Attenuation Up Stream

من الان وضعیت نویز خطم رو نگاه کردم کیفیت خوبی نداره.. با اینکه از نوع سیم کشی مطمئنم چون خودم سیم کشی کردم با بهترین کیفیت. به نظرم میاد کلن مخابرات خودش مشکل نویز داره. روی سرعت هم تاثیر محسوسی میزاره. دقت کرده باشید گاهی اوقات مودم رو روشن میکنید خیلی سرعت کمه، ولی با دو سه بار روشن خاموش کردن بالاخره سرعتش خوب میشه!!.. همین دیشب داشتم دانلود میکردم دیدم سرعتم از اکسپرس لیچ روی 70 هستش، درحالی که باید روی 230 باشه، چندبار ریست کردم درست شد. البته به خاطر Gateway های مختلف هم هست.

محتوای مخفی: شاخص کیفی 
    مشکل نویز در ADSL
    شاید شما هم چندین بار با مشكلی كندی اینترنت پر سرعت خود رو به رو بوده اید و با شركت ارایه دهنده خدمات تماس گرفته اید و آنها گفته اند كه مشكلی نیست و خط شما مشكل دارد و نویز خط شما مشكل اصلی است. اما این نویز چیست و چكونه بفهمیم مشكل از خط ماست.

برای اینكه امكان اشكال یابی در خطوط پرسرعت وجود داشته باشد در همه مودمهای ADSL امكان تعیین شاخصهای نویز در خط تلفن ممكن است و می تواند به شما كمك شایانی در رفع اشكال نماید. مهمترین این معیارها SNR و همچنین Line Attenuation یا همان شاخص میرایش خط تلفن شماست.

SNR Margin چیست؟
    نسبت قدرت سیگنال خط شما به نویز روی خط شماست.خب با این حساب هرچی مقدار SNR Margin بیشتر باشه کیفیت خط شما هم بالاتره.نکته ای که در این قسمت وجود داره اینه که هرچی پهنای باند شما بالاتر بره این نسبت کاهش پیدا می کنه.
    در واقع شاخص SNR نشان می دهد كه به چه میزان سیگنال مفید در مقایسه با سیگنال مزاحم یا نویز در سیستم تلفن شما وجود دارد. SNR كه مخفف Signal to Noise Ratio است معیاری است كه میتواند خیلی به شما در تعیین ریشه كندی و قطعی كمك كند. این شاخص هم در دانلود و هم در اپلود اندازه گیری میشود كه با دو مقدار SNR Margin Downstream و SNR Margin Upstream نمایش داده میشود كه نشان دهنده وضعیت نویز در خطوط شماست.

مقایسه مقادیر SNR Margin
    6dB و کمتر بسیار بد است و مشکلات جدی برای شما بوجود می اورد
    7dB-10dB بد است اما طوری نیست که نتوان از سرویس ADSL استفاده کرد
    11dB-20dB خوب است
    20dB-28dB عالی است
    29dB و بیشتر بهترین شرایط ممکن برای داشتن یک خط با کیفیت است

Line Attenuation چیست؟
    شاخص دیگر میزان میرایش خط تلفن و یا Line Attenuation است که در واقع میزان تخریب سیگنال ورودی به مودم شما و ارسال شده از طرف مرکر مخابراتی را نشان می دهد. به عبارتی اختلاف توان ارسالی و دریافتی بر حسب db است که در اصطلاح به ان نویز می گویند.هرچه مقدار Line Attenuation کمتر باشد نویز خط شما کمتر است و به این معنی است که کیفیت دریافت دیتا بر روی خط شما بیشتر است.نکته ای که در این مورد وجود دارد این است که هرچه فاصله شما تا مرکز مخابراتی یا درواقع همان جایی که خط شما رانژه شده و دیتا برای شما ارسال می شود کمتر باشد نویز خط شما هم کمتر است.البته میزان نویز به عوامل دیگر هم بستگی دارد.مانند کیفیت سیم کشی تلفن منزل یا وجود تلفن بر روی خط در منزل و غیره.

مقایسه مقادیر Attenuation
    20dB و کمتر بهترین شرایط ممکن برای داشتن یک خط با کیفیت است
    20dB-30dB عالی است
    30dB-40dB خیلی خوب است
    40dB-50dB خوب است
    50dB-60dB ضعیف است و ممکن است اشکالاتی در ارتباط شما ایجاد کند
    60dB و بالاتر بسیار بد است و می تواند مشکلات جدی برای ارتباط شما ایجاد کند .

این از منه ! وضعیت چطوره؟خوبه ؟

20. 2 کاربر از behrooz3229 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •