سلام من اف 7 بنزینی دارم صدای موتور یکم زیاد هست می خواستم بدونم این طبیعی هست یا نه چون صدای گاز سوز ها کمنر هست .
سلام من اف 7 بنزینی دارم صدای موتور یکم زیاد هست می خواستم بدونم این طبیعی هست یا نه چون صدای گاز سوز ها کمنر هست .
من نشنیدم صدای گازسوزها کمتره. حساسیت به صدای موتور نسبی هست شما بهتره مشابه ماشین خودت پیدا کنی و در شرایط یکسان مقایسه کنی. اگه پیدا نکردی تنها راه باقیمانده کم کردن حساسیتت هست.
دوست عزيز صداي گازسوزها بيشتر است و اگه صداي غير عادي به گوش نمي رسه حساس نشيد
درود
ماشینت صفر هستش؟
مدل 93 هستش؟
زیر 2 تا 3 هزار کیلومتر هستی؟
کلا یک صدای عجیب ریتمیک همه ای اف های صفر دارن(حداقل چندتاشون که خودم به صداشون توجه کردم به علاوه خودم که موتورم ترکیده و رفته قاطی باقالی ها)، و یک لرزش مختصر رو داره، در کل اگر پاسخ 3 تا سوال اول مثبت هستش، خیلی نگران واشر زدن باش، همون بلائی که سر من اومد، هر هفته آب و روغن ماشینت رو چک کن
پ.ن: مدیران محترم لطفا از اسپم دادن دوستان جلوگیری کنن، من به اندازه کافی حرص می خورم، به خاطر این ماشین آشغالی که رفته تو پاچم، وای به این که یکی بیاد از پیشرفت کل کائنات صحبت کنه ولی 100 درصد گرفتاری ملت دور و برش رو نبینه یا نفهمه![]()
وحيد خان قضيه آمپر و صفحه كيلومتر ماشينت به كجا رسيد؟
با تعويض موتور اون مشكلت كه حل نمي شه برا اون ميخوان چكار كنن ؟
سلام
مرسی. ماشین من دوگانه سوز مالتی پلکس هست. تحویل مهر 93
//
امروز چون از خیابان آیت رد میشدم ایستادم و کارت طلاییم رو تحویل گرفتم.
به یکیشون گفتم که ماشین من این مشکل رو داره و جلوبندیش صدا میده. پیگیر شد یه مکانیک فرستاد اومد با ماشین یه دور خوردیم ولی اون بنده خدا بعد از 5 دقیقه تست ماشین گفت من چیزی حس نمیکنم ولی یه 500 تا دیگه راه رفت برای سرویس اولیه بیار همه چیزش رو چک کنیم. درکل تعجب کردم چون رفتارشون این سری خیلی خوب بود!
//
در مورد روغن ماشین هم پرسیدم از مکانیک که آیا بهتر نیست خودم عوضش کنم سر 5000 تا؟ گفت که اصلا اینکارو نکن و بیا 10000 خودمون برات عوض کنیم.
هزینش برام زیاد مهم نیست، بهتر نیست روغنش رو خودم عوض کنم؟ چه روغنی باید بریزم؟ مرسی
(جدیدا یکی از مه شکن ها سوخته و این ارورش روی سیستم مالتی پلکس خیلی رو اعصابه!! راستی چقدر هم چراغ های مه شکن فابریکش نور بسیار کمی دارن!! عوض کردنشون سخته؟ چقدر هزینه داره یه چیز بهتر بندازم؟)
درود
فعلان که درخواست تعویض موتورم حتی توی سیستم ایران خودرو هم ثبت نشده، دوشنبه 10 آذر بود که ماشین رو اونجا گذاشتم، این ماشین برای من ماشین نمی شه، میدونی چرا، راستش شکم برده به اینکه من ثبت نام اردیبهشت با موعد تحویل 1 ماه بودم ، ولی تحویلم با حدود یک ماه تاخیر همراه بود، توی این مدت مرتب زنگ می زدم 096440 و هی شکایت می کردم، حالا میگم نکنه تو اون برهه زمانی خاص مشکل خاصی بوده، یا حجم تولید بالا بوده یا قطعه نداشتن، سرهم بندی کردن ، یا خلاصه یک چیزی بوده ، که من و شما خبر نداریم، وگرنه اصلا طبیعی نیست، مشکل پشت مشکل، اخه مگه میشه، مرتب داره بدتر هم می شه، هیچ بنی بشری هم نیست بهم جواب درست بوده، واقعا کلافه شدم، بعد میام تو تاپیک یک چیزائی می خونم، مخم منفجر میشه
خلاصه واقعا توی موقعیت بدی هستم، البته می تونم حدس بزنم که مثل من کم نیستن!
جهت تولید سیستم کیلومتر شمار خودرو سمند و رفع مشکلات موتور ای اف 7، همجنان اندر خم اولین کوچه گیر کردیم
قابل توجه بزرگواران
من هم از دوستان همین انجمن شنیدم نا 10هزار تا عوض نکنید. با ز هم از دوستمون Hossein.az با پیغام خصوصی بپرس ایشون خبره است. چراغاتو نشون نمایندگی ندادی؟ شاید بازهم غافلگیرت میکرد و میگفت بیار عوض کنیم.
سلام یه سمند مدل 93 مهرماه پیدا کردم با کارکرد 1800...کف پوش و روکش و دودی هم داره..میگه 30500....دوگانه سوز-مالتی پلکس.
بنظرتون میارزه!!؟
فردا صبح قراره برم ببینم!!
سلام غیر از تایید کردن یه صافکار و نقاش مبنی بر بیرنگی ماشین ببر پیش یه مکانیک و برقکار معتبر تو یه نمایندگی ایرانخودرو 10 یا 20 تومن بهشون بده زیروبم ماشین را کامل نشون بده (چون اونا بیشتر از دیگران از مشکلات شایع خودروهای صفر کیلومتر خبر دارن) و اگه از سالم بودن خودرو مطمئن شدی تو خریدش شک نکن.
Last edited by mohsenjxj; 06-12-2014 at 21:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)