این برنامه برای تغییر تنظیمات چمپیون لیگ در بازی است.البته بعد از سیو کردن بازی.آقا مهدی درسته؟
این برنامه برای تغییر تنظیمات چمپیون لیگ در بازی است.البته بعد از سیو کردن بازی.آقا مهدی درسته؟
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب این جا یه مسئله پیش میاد اونم این که : مگه نمیشه تو خود بازی این کارا رو کرد ؟!؟
![]()
من صفحه اول رو نگا کردم اما زیاد سر در نیاوردم که برای خ باکس چی کار باید بکنیم.اون لینکها فقط مال کامپیوتر هست؟
بله درستهنوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم دقیق ترش
features:
how to use:
- features General Settings:
1. edit Match Level
2. edit Match Time
3. edit Injuies
4. edit Accumulated Fatigue
- 1. open PES 2010 CL File
2. change the settings you want
3. save CL File
4. have fun
thanks to:
- - PSO Edit Team
changelog:
منبع مدینگ
- version 1.0
- first release
یکی به من بینوا کمک کنه !
راستش امروز رفتم دوتا گیم پد فراسو گرفتم به قیمته 40000 تومان (که پورتشون جدا از هم هستش) . وقتی هر دو رو وصل میکنم و میرم تو Setting که تنظیماتشون رو انجام بدم. فقط یکی رو قبول میکنه و دومی رو اجازه نمیده دکمه هاش رو تنظیم کنم . مشکل از کجاست ؟ اگه منو راهنمایی کنین . منو یکم عمر مدیون خودتون کردین.
سپاسگذارم.
سلام کسی برنامه ای نداره که بشه قدرت رو زیاد کرد ولی کسی نفهمه
مرد حسابی من دو دسته گرفتم ده هزار تومن (البته یه پورت داره) 2 ساله که داره کار میکنه بیکار بودی چهل تومن پول دسته دادی
من چجوری میتونم با pes editor 2 بازیکن جدید اضافه کنم؟ وقتی generate رو میزنم ارور میده.یه مرد پیداشه یه آموزش بذاره!!!ممنون
سلام دوستان1 سوال دارم
اول اینکه آیا برنامه ای هستش که بشه باهاش تقلب کرد و در مسترلیگی که در حال بازی هستم هر بازیکنی رو هر موقع میخوام بخرم ؟
اره هستش بفرما
Last edited by R O O T; 17-05-2010 at 19:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)