دقیقا!
این سوال منم بود!!
دم عید یه نفر رو آوردن که مثلا پسر شاه بوده، یه هویی غیبش زد!!
یعنی اینقدر بی برنامه بودن که بعد از 60 قسمت یادشون افتاده داستان رو تغییر بدن؟!
جالب داره میشه کلا این سریال، البته نه خودش روند ساخت و پخشش!
انگار سیر شدن![]()
دقیقا!
این سوال منم بود!!
دم عید یه نفر رو آوردن که مثلا پسر شاه بوده، یه هویی غیبش زد!!
یعنی اینقدر بی برنامه بودن که بعد از 60 قسمت یادشون افتاده داستان رو تغییر بدن؟!
جالب داره میشه کلا این سریال، البته نه خودش روند ساخت و پخشش!
انگار سیر شدن![]()
کار خودشون نبوده که حتما بهشون مجوز ندادن مجبور شدن داستان را عوض کنن!
پخشش هم که شده دوهفته ای...
اول اینکه جلد رو عوض نکردن 2تا دلیل داره
1:اینکه میخواستن ملت بفهمن که داستان تغییر کرده
2:از قبل جلدها زده شده بوده فکر کنم جعبه دوباره زدن براشون ضرر داشته
حالا اینکه داستان تغییر کرد و چرا تغییر کرد رو همه میدونیم سوال اینه که یعنی دوباره بازیگرها دارن بازی میکنن؟!از قبل که 2نوع داستان نداشتند...حالا اگر دوباره بازی کردند تا قسمت چندم تغییر کرده؟!
و این 2هفته عرضه شدنش ربط داره به اینکه دارن فیلم میگیرن یا اینکه میخوان دیرتر تمام شه؟
به خاطر کنکور بوده
گفتن بچه ها کنکور دارن بزاریم 1هفته دیرتر پخش کنیم: دی
میاد دیگه حالا چه عجله ایه: دی
نه اتفاقا من نمیگم زود باید بیاد توی این فاصله دارم قسمتهای قبلی یعنی از اول رو نگاه میکنم به چندتا نکته خیلی جالب برخوردم البته قبلش هم میدونستم
مثلا گریمها...گریمها خیلی متفاوت بوده مثلا بابا اتی رو ببینید اصلا روی صورتش چین و چروک یا پیر بودن کار نشده!یا دامبول
صداها...مثلا صدای بابا شاه شبیه صدای خود هادی کاظمی هست و حتی بابا اتی...الان باباتی صداش بم هست و نسبت به اون موقع خیلی فرق کرده!
و همینطور رفتارها و اقتدار ها که قبلا هم گفتم در قسمتهای بعد فراموش میشه...مثلا نوع برخورد لعبت رو در قسمتهای اول ببینید چقدر سنیگن و با متانت رفتار میکنه ولی الان در سکانسی که ظاهر میشه آدم اونو به شکل یک عقب افتاده نگاه میکنه!
نمیگم سوتی هستند ولی خب برای من که از مجموعه 24 میپرم از اول نگاه میکنم خیلی متفاوته!
از مهران مديري بيشتر ازاينا انتظار داشيتمحالا يا بهش گير دادن يا هرچي اميدوارم تو اين پك ِ جديد كه مياد(اگه بياد!!!
) واسه ماهايي كه هر هفته سريالشو اورجينال خريديم و اصلا" طرف كپي و دانلود و... نرفتيم يه خورده احترام قائل بشه دليل تاخيرشو اگر هم نميتونه بگه معذرت بخواد چون يه عذر خواهي توپ به همه بدهكاره
![]()
فکر کنم دلیلش همین باشه
![]()
آقا توی فیس بوک اون 2تا خــُل دیووونه(بابا شاه و بتی)نوشته بود که خبرهای رسیده : )) دستشون!! اینکه تولید فعلا متوقف شده و اینا دارن بازیگرا استراحت میکنن،داستان رو هم دارن تغییر میدن دیگه و به جای30 مجموعه قراره 40 تا بشه!!
حالا اینکه چقدر معتبر باشه این خبر دیگه معلوم نیس![]()
منم چندین جا خوندم که سریال فعلا تولیدش متوقف شده . از جمله رضا رشید پور تو فیس بوکش اینو اعلام کرده بود . دلایل :
1- استراحت بازیگرا
2- تغییر روند داستان
3- افزایش تعداد مجموعه ها به 40 مجموعه
پس 40 مجموعه درسته چون توی سایت تصویر سبز هم زده بود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)