تعرفه و محدودیتهاش وانواع سرویسش با شرکت شاتل مو نمیزنه ادرس هم بین خیابان 1 و 2 کیانپارسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تعرفه و محدودیتهاش وانواع سرویسش با شرکت شاتل مو نمیزنه ادرس هم بین خیابان 1 و 2 کیانپارسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امروز هم از رفاتک(پارس آنلاین) پرسیدم هم از نیماد در مورد ساپورت خطهای فیبر نوری
رفاتک که کلا تکذیب کرد و گفت فیبرنوری رو ساپورت نمیکنن. نیماد هم گفت که تازه دارن پذیرش میکنن برای adsl و از دو هفته دیگه سرویس ارائه میدن، البته گفت که فیبر نوری های گلستان و کیانپارس رو ساپورت خواهند کرد.
(البته جالب اینجا بود که نیماد میگفت مثلا فیبر نوری پاداد با رفاتکه ولی خود رفاتک رد کرد!)
نیماد الان نماینده کدوم شرکته؟
من تماس گرفتم با نيماد ولي سوالايه ديگه اي ازشون پرسيدم.يادم رفت اينو بپرسم .
دوستان سوال منم همينه
منم نپرسیدم.
شاید خودشون مستقل شده باشن.
امكانش خيلي خيلي كمه -- اگر بخوان يه isp جدا بزنن بايد مثل چي دوندگي كنن كلي مجوز بگيرن تا شايد بتونن موفق بشن-سرمايه زياديم بايد داشته باشن - الان اكثر isp ها ي ارايه دهنده ي adsl 2 cllass توي تهران هستند آخه پايتخته خير سرش.
و نمايندگي فعال توي شهرستان ميگيرن.
راستش عجيب بود كه به خودمم نگفت از كجا سرويسشونو ميگيرن
--------------------------------------------
اقا من تازه زنگ زدم - گفت نمايندگي مبين نت - وايمكس هستن
شماره ي تماسشون اينه : 3389658
Last edited by imanparsa; 12-10-2010 at 09:29.
مجتبی جان زنگ زدم نمیدن متاسفانه
اینم نرمال سرعت الان پارس آفلاین... 256 kb...
و پینگ مفتحش که دارم دیگه بیخیال پارس آفلاین میشم و میخوام برم قرارداد فصق کنم و شاتل بگیرم...
![]()
اکو512 (گلستان)
---------- Post added at 02:03 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------
![]()
128 كمپلو --- مجتبي آپلودامونو ببين
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)