همچنان منتظر راهنمایی دوستان هستم
همچنان منتظر راهنمایی دوستان هستم
200 هزار تومن به نفعته چون کینکت هم روش هست به شرطی که رجیون مخصوص ایران باشه که اگه نباشه پیداکردن بازیهاش درده سر داره. البته هزینه کپی خور کردن رو هم باید بهش اضافه کنی .![]()
دوست عزیز برای خرید باید بخیلی فاکتورها دقت داشته باشید من ازPS3 سررشته ای ندارم ولی دقت داشته باش اگه اسلیم برای کپی بازی کردن میخوای استفاده کنی باید درایوی تهیه کنید که کپی خور بشه چندوقتی هست یک درایو جدید 1175 دیده شده که فعلا اثری از کپیخورش نیست چون تو بازار خارجه اکثرا فروش اجناس بروز هست برای شما اطمینانی نیست که اسلیمی که میخرید کپیخور بشه. باندالها هم (کنسول+کینکت) میگن اکثرا هیتاچی هستن. اختلاف هم مابین 4gb و 250gb مات و براقی بین دوکنسول و حجم هارد هست فقط و فقط...
بنظر من شما همین جا کنسول تهیه کنی خیلی بهتر هست...
اسلیم 4gb : سیصدوبیست تومان
اسلیم 250gb : چهارصدوسی تومان
من خونم اراکه چار گیگ اسلیم رو میگن سیصد و نود منم همینو میخوام
به نظرتون بیام تهران بخرم ارزونتر در میاد هر کی کار کرده داره میخریم از آ رکید تا تش![]()
درود بر همشهری عزیزم..............
تهران الات Slim 4G رو 290 هم میتونی پیدا کنی...............
با توجه به اینکه کرایه اتوبوس 4.5 هستش کلا برای شما حدود 300 درمیاد،پس کاملا عاقلانس که یه روز وقت بذاری و بیای از طهران بگیری...............
و یه توصیه دیگه تا اونجایی که میتونید کنسول دسته دوم نخرید............
اصلا شهرستان خرید نکن فقط از تهرون
آدرس هم واست پ.خ میکنم ( با تیپاکس واست یه روزه میفرسته هزینه اش هم 10 تومنه )
من تو اون سایته (گفتن نگو تبلیغ میشه)رفتم چجوری واس سفارش بدم اسم شهرمون هم تو لیستش بود
چجوریه؟
شفاف سازی کن
من نمیتونم اونجا پست بدم اگه اونجا عضوی برو بپرس چجوریه کجا واس اس ام بدی شماره حسابش چنده اعتباری هست بشون پولرو نخورن بره
راستی تهران BF3 هست؟ چه سوالی هست دیگه
آخه شهرمون شهرمیگی انگار ازشون فیلم سو-- میخوای والله
Last edited by CRIS Joon CR7; 25-10-2011 at 23:35.
سلام
دوست عزیز منظورتو متوجه نمی شم ؟؟؟؟؟ من میخواستم یه گرافیک خوب برای pc بگیرم ولی یکی از دوستام پیشنهاد داد یه کنسول ps3 بگیرم . ولی شما میگی که گرافیک ps3 از گرافیک pc کمتره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یه کم توضیح بدی ممنون میشم
دوستان من میخواستم کنسول بگیرم بینه xbox slim , play3slim
شک دارم
خودم پلی رو ترجیح میدم ولی یه فروشنده به من گفت بازی های جدید ر . نمیتونی با -- play اجرا کنی؟؟؟
کاری نداره برو توی اطلاعات مغازه و نحوه خرید شماره موبایل و مغازه و شماره حسابش هستش
فقط قبل از واریز یه زنگ بهش بزن هماهنگی کن ( بگو BF3 رو هم بندازه توی جعبه X360 بعنوان اشانتیون)
اگه کپی بازی میکنی من 360 رو بهت پیشنهاد میدم چون بازی ها رو همون روز انتشار میتونی بازی کنی اما PS 3 واسه کپی دنگ و فنگ زیاد داره و توصیه نیمشه ( چون بازی ها رو نسبت به 360 دیرتر میتونی بازی کنی )
Last edited by arashpr9; 26-10-2011 at 01:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)