تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 327 از 1024 اولاول ... 227277317323324325326327328329330331337377427827 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,261 به 3,270 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بچه ها برای زبان فارسی نگران نباشید.وقتی کتاب زبان فارسی دکتر سبطی چاپ بشه دیگه مشکلی تو زبان فارسی نخواهید داشت.

اگه نباشه جاش خالی می مونه new life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

یک سوال :اگر شخی 3 متر به موازات سطح اینه ی تخت حرکت کند واینه 2 متر عمود بر سطح خودش حرکت کند فاصله ی این شخص با تصویرش چند متر تغییر می کند؟ میشه یکی این سوالو توضیح بده (جواب 4)

داره خودمونی میشه azimzade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد-تهران

پيش فرض

راستی اون لینکی که گذاشتم, لیست تمام آرایه های ادبی از ادبیات فارسی 2 تا ادبیات پیش همه رو داره (البته پیش مگر آرایه جدید داره؟) به همراه توضیحات و مثال.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تو بخش فایلهای آموزشی مرتبط با کنکور کاملترش هست که.
    اینا:
    کد:
    Last edited by azimzade; 14-10-2009 at 11:00.

داره خودمونی میشه unlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تـهرون

7 نکنید آقا جان! نکنید این کار رو...

سلام
    کلا میگن که تسلط 100 درصدی روی 80 درصد مطالب بهتر از تسلط 80 درصدی روی 100 درصد مطالب هست.

با اون مواد هم موافقم!

نگفتین کانون به کجا کشوندید؟
    من دینی هارو فک نکنم بتونم هر سه شو بخونم

شیمی ها هم که فکر میکردم یادمه کمتر براشون وقت تنظیم کرده بودم الان میبینم اوضاع شیمی پیش خیلی عوض شده برام پارسال پیش 1 مثل اب خوردن بود واسم اما ...

من توی منوشتن معاذلات واکنشهای شیمیایی خیلی ضع ف دارم مثلا نیدونم سولفوریل کلرید چیه یا الومینیوم اکسید چی میشه! یا 2 ماده باهم چی میدن و ...
    راهنمایی جزوه ای چیزی ندارید به دردم بخوره؟ الانه که برسیم به استوکیومتری من فقط توی همین قسمتش گیر دارم!

میدونین کلا چه واکنشایی رو باید حفظ باشیم

ممنون میشم جواب بدید
    به نظرم داری با یه دست چند تا هندونه بر میداری من خودم می خواستم تابستون حداقل یه دور هم که شده دروس پایه رو بخونم تا کلن دستم بیاد کجا ها گیر دارم کجا ها مشکل ندارم تا بعدن سر فرصت رفعشون کنم.
    راستش نرسیدم عربی 3 و شیمی 3 و حسابان و ترمودینامیک و 2 فصل آخر فیزیک 3 رو بخونم .تا هفته ی اول هم زور زدم زود اینا رو ببندم اما دیدم دارم خودمو گول می زنم.
    نکن این کاری اشتباهه به خدا. با همین برنامه پیش برو. تا قبل عید میرسی که بخونی و گیر هات رو پیدا کنی و روشون کار کنی.این جوری هم ممکنه نرسی و از خودت نا امید شی (یا اعتماد به نفستو از دست بدی) هم خسته ات می کنه. باید تا تیر بتونی برسی و کم نیاری اولش میگی نه میتونم و مشکلی نیست ولی بعدش یه ذره که بگذره خودت احساس میکنی نمی کشی.
    ببخشید این حرف رو می زنم تو خودت میدونی که چه توانایی هایی داری و کلن چه جور آدمی هستی نابغه که نیستی یکی هستی مثل خیلی های دیگه پس فکر نکن که تو میتونی و کم نمی آری گول نزن خودتو هول هم نکن آروم آروم و کم کم برو جلو .می رسی که اشکالاتت رو رفع کنی .

5. این کاربر از unlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت *Azadeh*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    My Home

پيش فرض

سلام دوستان
    من زبان فارسی رو هنوز شروع نکردم
    کتاب مناسب گیرم نیومده
    حالا به نظر شما منتظر کتاب دکتر هامون بمونم؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تـهرون

پيش فرض

یک سوال :اگر شخی 3 متر به موازات سطح اینه ی تخت حرکت کند واینه 2 متر عمود بر سطح خودش حرکت کند فاصله ی این شخص با تصویرش چند متر تغییر می کند؟ میشه یکی این سوالو توضیح بده (جواب 4)
    ببین حرکت در موازات آینه یعنی اینکه مثلن تو که جلو آینه وایستادی بیای یه چارپایه بزاری زیر پات وایسی روش.اینطوری انگار در موازات آینه حرکت کردی (بالا و پایین شدن شخصه سر جای خودش نه نزدیک و دور شدن نسبت به آینه.)
    در مورد آینه هم میگه 2 متر عمود بر سطح خودش جا به جا شده یعنی یا 2 متر به شخص نزدیک شده و یا 2 متر از اون دور شده.که در این مورد تو کتابا توضیح داده شده* که اگه آینه m متر جابه جا بشه فاصله بین جسم و تصویر 2m میشه.
    گرفتی جوابتو؟

*نمی تونم اینجا برات توضیح بدم .آخه شکل و اینا باید بکشم تو کتابای مختلف توضیح دادن اینو .من خودم این مطلب رو تو کتاب فرید شهریاری و اندیشه سازان دیدم.

8. 3 کاربر از unlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza_bayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

به نظر من اگه توی این جور سوالها برای خودت یک عدد فرضی انتخاب کنی راحت به جواب می رسی:
    اولا در مورد این سوال باید این نکته رو بدونی:
    هرگاه اینه به موازات شخص یا بلعکس حرکت کنه هیچ تغییری توی فاصله ی شخص و اینه رخ نمی دهد
    حالا میریم سراغ سوال و یک عدد فرضی برای خودمون انتخاب میکنیم (مثلا 8 )
    در حالت اولیه فاصله ی اینه تا فرد 8 و در نتیجه فاصله ی شخص تا تصویرش 16 میباشد ( بنا بر یک بند از ویزگی های تصویر در اینه تخت)
    حالا زمانی که اینه 2 متر به سمت فرد حرکت کند فاصله ی فرد تا اینه میشود 6 پس تصویر در 6 سانتی در اونطرف اینه تشکیل میشود که در این حالت اختلاف مکانی بین تصویر و فرد میشود 12 سانتی متر
    حالا اگه رابطه ی 1 و 2 رو با هم مقایسه کنی( از هم کم کنی) میشه 4
    امیدوارم خوب توضیح داده باشم

10. این کاربر از morteza_bayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال soheilsmart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

اینو ببین:
    کد:

12. 4 کاربر از soheilsmart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تـهرون

پيش فرض

سلام بچه ها
    من توی عربی بد جوری گیر کردم نمیدونم چرا درس عربی رو همش پشت گوش میندازم؟
    تاالان عربی هیچی نخوندم ..... نمیدونم چی کار کنم؟ این جوری پیش برم توی کنکور صفر میزنم
    کسی این استادای *عربی رو میشناسه اطلاعاتی به من بده ؟
    عربی قلم چی آقای جلادتی
    آقای خطیبی ( نمی دونم کجا تدریس میکنه؟)
    ممنون میشم زودتر راهنمایی کنید
    من تو دبیرستان عربی ام افتضاح بود می خوندم نمی خوندم فرقی نداشت باهم.نمره ام از 14 بالاتر نمی اومد.تا اینکه یه روز تو کتابخونه مدرسه این کتاب ایاد فیلی رو دیدم آوردم خونه و خوب خوندم.خوبی که دارم میگم یعنی دو سه ساعت قشنگ غرقش شده بودم ها.چند روز بعد امتحان میان ترم رو شدم 18.5 اون 1.5 نمره ای هم که کم آوردم مال ترجمه بود نه قواعد.
    امسال خریدم کتاب رو الان هم اول مبحثی که می خوام بخونم مثلن مزید و مجرد رو اول از رو این کتاب میخونم.بازم میگم خوب می خونم ها.بعد هم از روی کتاب عربی جامع کنکور گاج تست می زنم.من خودم از کتابای گاج زیاد خوشم نمیاد اما این کتاب رو دوست دارم چون جدن مکمل خوبیه واسه این کتاب ایادفیلی.
    به نظرم امتحانش ضرر نداشته باشه.ببین درست میشی با این یا نه.
    دو تا از دوستام هم که حدودن مثل خودم بودن اینطوری از این رو به اون رو شدن.

* من به شخصه به خودآموزی بیشتر اعتقاد دارم تا به اینکه معلم یادت بده.منظورم اینه که الان اگه خودت بشینی بخونی و کارکنی بهتره تا اینکه پی معلم بری.
    استاد اینجا زیاده که راهنمایی کنه اما من فکر میکنم اگه الان خودت بخونی و کار کنی بهتر باشه.معلم واسه وقتیه که حتی خودت هم نتونی به خودت یاد بدی.
    من نمی گم معلم داشتن بده ها میگم واسه کنکور میخوای بخونی تکیه کن به خودت نه به معلم.

14. 2 کاربر از unlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تـهرون

2

یه توصیه براتون دارم اون هم اینه که در دروس اختصاصی اصلا به تستهای طولانی که بیش از دو دقیقه وقت میبرن نپردازید .
    الان باید تست ها رو حل کنیم هرجور که هست سخت یا آسون.شده نیم ساعت هم یه سوال رو حل کنیم این کار رو بکنیم این طوری ذهن قوی میشه.ایده های مختلفی هم به ذهن می رسه.اگه از همون اول راحت طلب بشیم که این سوال وقت گیره این طولانیه که نمیشه.سجاد فولادی میگفت گاهی یه ساعت می گذشت من یه تست حل می کردم اینطوری بود که تونستم تو ریاضی خبره بشم.باید با تستا درگیر شد.
    این توصیه شما شاید روزهای آخر بتونه کمک کنه اما الان نه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •