-فكر ميكنم با توجه به نزديك شدن به عيد وجشنوار ه هاي نوروزي مدتي صبر كنيد ضرر نميكنيد
-فكر ميكنم با توجه به نزديك شدن به عيد وجشنوار ه هاي نوروزي مدتي صبر كنيد ضرر نميكنيد
با سلام
من قصد خرید یه LED 32 اینچ و فول اچ دی رو دارم ... اما در انتخاب به شدت گیر کردم
این مدل هایی است که انتخاب کردم :
SONY KDL-32EX710
Panasonic TH-L32D25
LG 32LED5600
Samsung 32C6960
واقعا موندم کدومشون رو بخرم ... نظر خودم سونیه یا پاناسونیک (البته سونی رو بیشتر میپسندم) ، ولی قیمت های سامسونگ و ال جی هم قابل توجه هه ... از دوستان با تجربه خواهش میکنم منو راهمایی کنن
نظزتون درباره KDL-32EX700 چیه؟
تو سایت رسمی سونی مدل 46 اینچش هست ...تا اونجایی که من فهمیدم تفاوت چندانی با KDL-32EX710 نداره ... کسی از امکانات ، کیفیت و حدود قیمت این مدل اطلاعی داره؟
---------- Post added at 09:55 AM ---------- Previous post was at 09:52 AM ----------
به من گفتن سامسونگ بخاطر امکانات در مقابل قیمت مناسب خوبه ، اما کیفیتش در دراز مدت دچار افت میشه و همچنین مرجوعیش برای تعمیر بالاست
از دوستانی که سامسونگ دارن و مدت طولانیه که دارن استفاده میکنن بگن که آیا این موضوع صحت داره؟
-در مورد تفاوت 710 و 700 سوني بيشتر بر ميگرده به فرم و طراحي متفاوت و همينطور انداز ها و اينچ هاي اونها
-در مورد قيمت حدودا 1280
-در مورد امكانات خوب روي usb نميشه حساب كرد
-در مورد كيفيت تصوير قابل قبول هستند
-در مورد سامي هم نميدونم چي بگم
من هم دارم و ازش استفاده ميكنم موردي هم نديدم تا حالا
یعنی 700 ، 1.280 و 710 ، 1.290؟؟
روی usb هیچ کدوم از این دو مدل سونی نمیشه حساب کرد؟
آیا همین مدلی که من نوشتم رو دارین ؟ چه مدتیه که خریدید؟
-فكر ميكنم حدود قيمتي همين هست
-فرمت هاي محدودي رو اجرا ميكنند mpeg1-2 avchd
-اگر منظورتون c6900 هست اره چند ماهي هست دارمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by t_tanhayam; 31-01-2011 at 10:13.
کیفیت تصویر سامسونگ در مقابل سونی چطوره از نظر شما؟
چه فرمت های صوتی و تصویری رو از USB ساپورت میکنه؟
-هر برندي خصوصيات تصويري مربوط به خودش رو داره
-من سامي رو بيشتر ميپسندم (سليقه شخصي )
-در بين مدل هاي روز بازار
samsung c650
sony ex500
samsung c6900
sony ex700
سامي ها موفق تر عمل كردند با توجه به رويو ها كنتراست بهتري دارند و بازتوليد رنگ مشكي بهتري دارند
-بخاطر پنل هاي SPVA كه البته در بعضي از مدل هاي سوني هم ميبينيم
-منتها در سامي ها از Ultra Clear Panel استفاده شده كه باعث افزايش عمق رنگ مشكي وكنتراست ميشه
سلام
من یه ال سی دی بین 1 تا 1200 میخام بخرم چی باشه بهتره مارکش برام مهم نیست
وضوح تصویر کنتراست و خصوصا زاویه دید بالا usb خور و کلا تمام امکانات یه ال سی دی خوب که ارزش پولی که براش میدی داشته باشه اینچشم هرچی بزرگتر بهتر اولویت هزینه تا همون 1200 هست ولی اگه بنظر شما گزینه های بهتری تا 1500 هم هست مشکلی نیست فقط میخام توپ باشه
مرسی
چه فرمت های صوتی و تصویری رو از USB ساپورت میکنه؟
---------- Post added at 10:37 AM ---------- Previous post was at 10:36 AM ----------
-با توجه به نياز هاي شما و امكانات دو مدل خوب در بازار وجود داره :
SAMSUNG C650
LG LD660
چند تا از نظراتی که تو سایتای دیگه درباره سامسونگ دادن رو میذارم :
بنظرم سامسونگ نخر
همشون چینی هستن بیشتر 18 ماه برات کار نمیکنهمنم تایید میکنم
این دوستمون بد نمیگه همه میرن دنبال سامسونگ اما من چند نفر رو میشناسم سامسنوگ خریدن 2 ساله خراب شده
ولی سونی رو اکثر فامیل ما دارن همگی سالم هستند از سری z , x , ....
اما وقتی میخای پول براش بدی سخته میدونم
خودم باشم چون پولم کمه شاید سامسونگ بخرم ولی به هیچ کسی پیشنهاد نمیدم چون ریسک سوختنش فکر کنم بالا هستظاهرا بدلیل تبلغیات سامسونگ همه سونی را فراموش کردند
فریب ارزونی سامسونگ رو خوردنداگر امکانات برات مهم هست سامسونگ امکانات بیشتری داره در ضمن ارزونتر هم هست
ولی سونی کیفیت تصویرش یک قاشق بیشتر هست بعد هم سونی هست دیگهبه نظر شما تا چه حد این نظرات درسته؟من دو سال است ال سی دی 40 اینچ سونی دارم راضی هستم اما خوب کیفیت تصویر سامسونگ را هم دیدم بد نیست وشاید از لخاظ درخشندگی وبراقی بهتر از سونی باشد ولی همین مسئله هم باعث انعکاس نور می گردد من هم قصد دارم برای یکی از اتاق هایم یک ال ای دی 32 اینچ بخرم که سامسونگ 6960 نظرم را جلب کرده است سیستم WIFI هم دارد ، البته این مسئله را هم قبول دارم که عمر سونی از سامسونگ بدلیل کیفیت قطعات بیشتر است اما بهر حال هر چه پول بدهی آش می خوری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)