قضیه پورت شدن سیمبین 3 روی امنیا به کجا رسید؟
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
باو هنوز سیمبیان سه به صورت رسمی عرضه نشده که.
هر وقت یه گوشی باهاش دادن، اون می شه عرضه ی رسمی. که گویا قراره N8 اولیش باشه.
هایپر اکس ک خواد این گوشی رو بگیره. احتمالا اگر اون بگیره شانس پورت شدن سیمبیان سه رو گوشیمون می ره بالا. یا حد اقل می تونه یه سری از قابلیت هاش رو پورت کنه.
کس دیگه ای رو نمی شناسم که از این کارا بخواد کنه.
البته اگر سامسونگ لطف می کرد و فایل های بوت این گوشی رو در اختیار هکر ها می ذاشت، می تونستن حتی اندروید هم روی این گوشی پورت کنن.
اما بوت گوشی چیز خفنیه و فعلا که کسی از عهده ی این کار بر نیومده.
راستی wikitude و emulator کنسول Gameboy advanced هم که فقط برای نوکیا بودن ، حالا برای i8910 هم کار میکنند ، لینک دانلود جفتشون توی وبلاگ هایپر بود که الان پیداش نمیکنم ، اما wikitude تو سایت خودش هم لینکش هست :
. توضیح اینکه wikitude یه نرم افزار واقعیت افزورده است که شما از دریچه ی دوربین موبایلتون به اطراف نگاه میکنین و یه سری اطلاعات روی مکان هایی که میبینید ظاهر میشه اطلاعات توریستی ، یوتیوب ، ویکیپدیا و ... هر جایی که شما نگاه میکنین. توی ایران هم کار میکنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی این رو نصب کنیم قاعدتا برنامه یا بازی هایی که فقط روی نوکیا کار میکنه روی این گوشی هم میاد ؟ من نصب کردم و kaspersky رو امتحان کردم کار نکرد . مثالی داری از برنامه هایی که بعد از نصب QT نصب میشن ؟
من به ورژن 8 فلش کردم . ولی وقتی رم رو توی گوشیم میزارم باتری گوشیم زودتر تمام میشه یعنی مثلا اگه بهش دست نزدم گوشیم از حالت فول شارژش در عرض 10 ساعت 3 خطش میره . باید ورژن 7 برگردم ببینم چی میشه آخه یه همچین مشکلی رو گوشی قبلیم هم براش بوجود اومده بود گوشی قبلیم جی 810 بود
Last edited by mahyarSAMSUNG; 17-08-2010 at 14:05.
مهیار منم دارم از ورژن 8 استفاده میکنم
کلا فریمور باتری خوریه !!
600 مگاهرتز کردن فرکانس سی پی یو هم وقتی بازی میکنی با گوشی پدر باتری رو در میاره![]()
باور کن اینطور نبود . نمیدونم چه مرگش شده . شده عین همون جی 810 . الان با فریمور ورژن 7 فلش کردم ولی مثل اینکه درست نشد . حساب کنید من دیشب با حالت فول شارژ حدود 2 ساعت با هدست بلوتوث آهنگ گوش دادم دیگه بهش دست نزدم تا الان که ساعت 2 بعد از ظهر فرداش هست رسیده به 1 خط باتری . درسته 1 خطش خیلی دووم میاره ولی هیچ وقت به این شکل نبود . الان حداقل باید 3 خط داشته باشه . به نظر شما مودم jc1 میتونه روی باتری تاثیر داشته باشه ؟ آیا باید بعد از ریست ، این مودم رو نصب کنیم ؟ یا 1 بار نصب کنیم دیگه همیشگیه ؟
این هندزفریش به بعضی از دستگاه های 3.5 میلیمتری میخوره اما صدا رو درست پخش نمیکنه ، مثل آیپاد یا لپ تاپ . مشکل از چیه ؟ آیا ربطی به سه خطه بودن جکش داره؟
سلام دوستان
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من میخوام گوشیم را آپگرید کنم .اما هیچی درباره ی آپگرید و آپگرید کردن نمیدونم . لطفا کمکم کنید.![]()
کسی چیزی نمیدونه ؟
روش کلی رو 88x88 زحمت کشیدن اینجا نوشتن :
اما این فرمور جدید هایپر HX-V8-32 نوشته :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
احتمالا ساده تره ، در حد وصل کردن گوشی به usb در حالت بوت و یک دبل کلیک ساده ، + ریختن فایل های زبان کیبوردEasy to understand installation process
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)