کسی نیست ما رو یاری بده؟!!
کسی نیست ما رو یاری بده؟!!
سلام
برای من اشیا , آدم ها , ماشین ها و ... حالت شیشه ای دارند ! و همه چیز از درون آن ها پیداست !!
مشکل از کجاست ؟!
گرافیک من : Gainward 7800 GT 256 Mb
مرسی !
دوست من خودم هم از این گرافیک یدونش رو دارم 7950gt ddr3 512 asus و میشه گفت ضعیفه چون با سیستم خودم تو پایینترین تنظیمات حدود 30 فریم میگیرم و تقریبا قدرتش نصف 9600gt هست و نمیشه انتظار چندانی داشت و اگه میتونی اولین پچ رو بگیرید و نصب کنید تاثیر زیادی داره و درایور کارتتون هم ابدیت کنید
موفق باشید
سلام..
ماله من Evga هست مدله اورکلاک شدش...
تا الان همه ی بازی های به روز رو به راحتی و روان اجرا میکنم..
فقط با جی تی ای مشکل دارم!
کسی اینجا به من جواب نمیده دیوونه شدم انقد پرسیدم کسی جواب نداد!!!!!!![]()
من یه نسخه 4 دی وی دی رو نصب کردم:
1- از کجا بفهمم کدوم ورژنه و نیاز به کدوم ورژن پچ داره؟
2- تو قسمت Controllers فقط دسته Xbox دیده میشه و نمیشه کلیدهای دلخواه رو برای کیبورد تعیین کرد. در ضمن جوی استیک رو هم نمیشناسه. راه حلش چیه؟
3- من الآن با پروفایل آفلاین بازی می کنم و فعلا که مشکلی نداره. امکان داره بعدا مشکلی پیش بیاد؟
من قبلا این بازی رو نصب کرده بودم و بازی میکردم اما حالا که دوباره نصب کردم وقتی که میخواد بره توی بازی اونجایی که چند تا عکس نشون میده گیر میکنه و داخل بازی نمیشه مشکل از چی ؟
بچه ها یه سوال... gta IV روی سون نسخه 7600 هم اجرا میشه یا نه؟
اخه من الان گرفتم تو نصب دچار مشکل شدم میخوام بدونم اصلا نصب میشه رو این ویندوز یا نه؟؟؟
ممنونم
سلام.من چندتا مشکل دارم که میگم خواهشن دوستان یه جواب درستی بدهند که کار ساز باشه :
1.اگر چند دفعه بنچمارک بگیریم هر دفعه یه آماری میده که با دفعه قبل زمین تا زیر زمین فرق داره.یه جورایی مث که الکیه
2.چرا گرافیک بازی حتی با گرافیک 2گیگ هم تا آخر زیاد نمیشه و ریسورس گرافیک روی 1014 هست؟
3.بهترین کاتالیست (درایور)که بازی با بهترین فرم و گرافیک باهاش بیاد چنده؟
4.افت شدید فرم(این یکی خیلی مهمه .بد رو مخه)
5.پچ های 1.04 و 1.03 هم امتحان کردم اما ظیاد فرقی با اولش نکرد.تازه بعضی وقتها هم افت فرم بیشتر از قبل میشه
*بازی رو من با بالاترین حد گرافیکی ممکنه ران میکنم*
CPU: Intel(R) Xeon(R) CPU E5405 @ 2.00GHz X2
VGA : ATI Radeon HD 4870 X2
Microsoft® Windows Vista" Ultimate
Service Pack 2 .32BIT
MAIN BORD: INTEL 5400XS
RAM:4GIG DDR2
CATALYST DRIVER 9.6
آره نصب میشه...
من نصب کردم و بازی میکنم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)