من بدون ترینر 2 بار بازی رو تموم کردم + انجام تمام ماموریت های تکی رو هم تموم کردم حالا ترینر می خوام !
من بدون ترینر 2 بار بازی رو تموم کردم + انجام تمام ماموریت های تکی رو هم تموم کردم حالا ترینر می خوام !
می شه یکی لینکه کرک رو بذاره. مشکل اینه که این لینکا توی پست اول نیست (یا من ندیدم) و اینکه لغت کرک 3 حزفیه. نمی شه سرچش کرد! انگلیسی هم به جایی نرسیدم
سلام
اگه منظور پچ هست بفرمایید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
یه سوالی داشتم ترینر این بازی چه کار میکنه؟!
ترینر ها همیشه اینا رو دارن دیگهسلام
یه سوالی داشتم ترینر این بازی چه کار میکنه؟!
infinite ammo
infinite health
infinite نارنجک
و یه چیزای الکی دیگه که فقط بازی رو از اونچه که باس باشه دور میکنه.
جالب نیست
.................................................. .................................................. .......
ترینر این بازی رو از اینجا می تونی دانلود کنی .......کاملا هم با نسخه ها سازگاره ....ویروسی هم نیست .تست شده ........... البته این ترینر برای PC هستش .......
شما اون یکی به آخری رو می تونی دانلود کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای ایکس باکس و پلی استیشن هم می تونی بری اینجاها
موفق باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.................................................. ..............
با زدن دکمه های خاصی
جون شما تموم نمی شه
تیرهاتون تموم نمیشه
نارنجک های تون تموم نمیشه
نیازی به خشاب عوض کردن نیست و می تونید یه سره شلیک کنید حتی با آر پی چی
و یک سری آپشن های دیگه مثل زمان ، با یه تیر دشمنان رو کشتن ، نامرئی بودن در بازی ، و ...
این سایت هم کلا توی ار ترینر و سیو بازی هستش .
.........................................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میگم اون مرحله No Russian که باید مردم رو بکشی بعد پلیسا میان چه ربطی به این بازی داره؟![]()
هرکی یه چیزی میگه دوست من یکی میگه که کار برزلی هاست یکی میگه کله گنده ها میخوان آمریکا و باروسیه رو به جون هم بندازن و............![]()
من یک جا شنیدم که مال MW3 هست....ولی مطمئن نیستم ولی بازم یکی راهنمایی کنه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)