تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 327 از 1135 اولاول ... 227277317323324325326327328329330331337377427827 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,261 به 3,270 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اهریمن جان کدوم سرویس نامحدود پارس آنلاین 3 ماهش ماهی 12 در میاد؟؟؟

سعید جان عزیز من اگه سرعت بالا یر دستم باشه تا ماهی 30-25 گیگ هم دانلود دارم

اون دوستت که کافی نت داره پول سرویسش رو از مشتریاش درمیاره!

موفق باشید
    128 سه ماهه 9 گیگ 36 تومن

128 6 ماهه نامحدود 117 تومن

نامحدود این قیمت ها گیرت نمیاد ..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

درود

ی سوال: آیا این امکان وجود داره که بعد از پایان یافتن ترافیک حجمی تعداد روزهای باقیمانده شما نیز سوخت شود؟ البته فرض بر این است که پارس آنلاین داشته باشیم.

ممنون می شم کسی جواب بده.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

درود

ی سوال: آیا این امکان وجود داره که بعد از پایان یافتن ترافیک حجمی تعداد روزهای باقیمانده شما نیز سوخت شود؟ البته فرض بر این است که پارس آنلاین داشته باشیم.

ممنون می شم کسی جواب بده.
    منظورتون اینه هر وقت حجمتون تمام شد یکاری کنید که دوره جدید شروع بشه؟ اگه برات فاکتور جدید صادر کنن میشه بهتره زنگ بزنی پارس انلاین بپرسی6275711

مرگ بر شاتل

4. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان

امروز رفتم تنظیم مقررات

جدیدا مثل اینکه گوشی را باید دم در تحویل داد من دم در یکی از گوشی هامو تحویل داد یکی دیگه را نه وقتی پیش ساریخانی بودم گوشیمو در اوردم داشتم باهاش ور میرفتم طرف همکار ساریخانی رفت حراست زیر اب منو زد بعد امد گفت حراست کارت داره رفتم حراست گفتم بله گفته مگه به شما نگفتن گوشیتون را باید تحویل بدی گفتم اره تحویل دادم گفت پیش اون یکی گوشیه را چرا تحویل ندادی گوشی را بهش دادم گفت هر وقت خواستی بر از نگهبانی بگیر منم برگشتم اتاق قبلی به اون مشتیه که زیر اب زده بود گفتم دستتون درد نکنه زیر اب میزنید گفتم چند میگیرید!
    خلاصه خیلی جریانهای دیگه نمیشه گفت اینجا....

میخواستم برم پیش مدیر کل اسمش کاووسی بود فکر کنم یا طاووسی همچین چیزی گفتن جلسه هست رفتم پیش ساریخانی قسمت فناوری اطلاعات کارشناس نظارت قبلا شکایت کرده بودم که سرعتم پایینه گفتن کمتر از 1.6 اگه باشه میتونی شکایت کنی بعدش رفته بودم شکایت کنم که چرا به جای 128 512 میبندن حالا امدن فقط سرویس منو کردن 128 دقیقا داون استریم 128 هست نه 196 که برای 128 ای ها می بستند! امروز رفتم شکایت کنم که چرا فقط برای منو کردن 128 رفتم دفتر مدیر کل نشستم دیدم یک نفر امد بیرون گفت بفرما گفتم با مدیر کل کار دارم منم فکر کردم ابدارچی هست گفتم جریان اینجوره و اینها با لحن بد و تند هم حرف میزدم اول که قبول نمیکرد برای بقیه که 128 دارن 512 هست گفت شما که مدعی العموم نیستید که هر کی شکایت داره بیاد شکایت کنه یا شما شمارشونو بنویس گفتم زرنگید شماره اونها را بنویس که اونها را هم سرعتشون را عادی کنید و ....
    گفتم من درخواست افزایش سرویس دادم ولی نمیدن گفت باید شخصیت حقوقی باشی گفتم هستم اینا مهر و شماره ثبت گفت این که بنگاه هست گفتم خوب اینم شرکته دیگه گفت نه قبول نیست میخواستن منو بپیچونن گفتم خوب کارت دانشجویی دارم گفت کارت دانشجویی هم قبول نیست گفتم همه جا با کارت دانشجویی و شماره ثبت و نامه افزایش سرعت میدن گفت نه همچین چیزی نیست! بعد یه جریانی پیش امد طرف گفت دانشجوی کجایی من الکی گفتم فلان جا گفت کارت دانشجوییت را بده الکی گفتم همرام نیست گفت کارت دانشجوییت را بیار تا بهت بدیم گفت باشه منو خر فرض کریدن میخواست نامه بزنه به دانشگام برام مشکل درست کنه منم گفتم باشه فردا میارم کارت دانشجویی ام را...

اینم از مدیر کل تنظیم مقررات

نتیجه: اینها همشون دستشون تو یه کاسه هست شکایت هم فاییده نداره تنها دو کار میشه کرد
    1- قطع رانژه
    2- اذیت کردن شرکت
    با دروود
    آقا حال کردم باهات،خیلی خوب جوابشو دادی،اما مننمی پندارم که در پی نامه زدن و یا آزار دادن شما بوده باشد برای اینکه من خودم چندین بار تلفنی با این شرکت سخن فگته ام و همچنین شرکت مخابرات پیش از آنکه خصویصی شود رفتمن از همیار شکایت کردم
    خیلی خوب کارها پیش رفت،شما یکم بدبینی

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

128 سه ماهه 9 گیگ 36 تومن

128 6 ماهه نامحدود 117 تومن

نامحدود این قیمت ها گیرت نمیاد ..
    دوست عزیز این 128 نامحدود 6 ماهه،سرعت دانلودش چنده؟
    طرفای معالی آباد.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با دروود
    آقا حال کردم باهات،خیلی خوب جوابشو دادی،اما من می پندارم که در پی نامه زدن و یا آزار دادن شما بوده باشد برای اینکه من خودم چندین بار تلفنی با این شرکت سخن فگته ام و همچنین شرکت مخابرات پیش از آنکه خصوصی شود رفتم از همیار شکایت کردم
    خیلی خوب کارها پیش رفت،شما یکم بدبینی
    چه عجب یه نفر از این ملت ... شیراز یه دستی به کیبورد برد و یه نظری داد و یه تشکری زد ....

بازم ایول به شما......

نه خیر من بد بین نیستم چیزی هست که خودم با چشمهای خودم دیدم!

دوست عزیز این 128 نامحدود 6 ماهه،سرعت دانلودش چنده؟
    طرفای معالی آباد.
    من از رئیس پارس انلاین که یه خانمی بود پرسیدم گفت مثل 128 محدود نیست ولی دقیقا نگفت باید از دوستانی که تو مرکزتون این سرویسو دارن سوال کنی! یا از کافی نت های توی مرکزتون اگه این سرویس را داشته باشن!

8. 2 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان اگه موافقید تو همین تاپیک درخواست بدید مدیران نظر سنجی را از اول بزنن و شرکتهایی را که از قلم افتاده را بگذارن تو نظر سنجی!

10. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

منم اولش که ارم نت گرفتم وصل نشد تا یه 10 روزی !!!زنگ زدم بهش گفتم چرا وصل نشد؟؟؟
    روز اول گفت مسولش نیستش بعدا زنگ بزن
    یه چندبار هم زنگ زدم اصلا تا پشتیبانی وصل میشد یهو قطعش میکردن!!
    منم رفتم اونجا گفتم خیلی مردید به خدا وقتی که من اومده بودم پول بدم سروریس بگیرم که خوب دور و برم بودید و کم مونده بود چایی و ... برام بیارید ولی حالا که پول رو گرفتید خبری از سرویس ما نیست؟ اگر نمیتونید تا 2 روز دیگه وصلش کنید پولم رو بدید میخوام از یه جای دیگه بگیرم اونم وایساد به گفتن که فیلتره مرکز امیرکبیر خرابه و...
    ولی وقتی وصل شد سرعتش خوب بود
    الان بهتر هم شده
    اینم سرعت دانلودم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. این کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه drim_w3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان

امروز رفتم تنظیم مقررات

جدیدا مثل اینکه گوشی را باید دم در تحویل داد من دم در یکی از گوشی هامو تحویل داد یکی دیگه را نه وقتی پیش ساریخانی بودم گوشیمو در اوردم داشتم باهاش ور میرفتم طرف همکار ساریخانی رفت حراست زیر اب منو زد بعد امد گفت حراست کارت داره رفتم حراست گفتم بله گفته مگه به شما نگفتن گوشیتون را باید تحویل بدی گفتم اره تحویل دادم گفت پیش اون یکی گوشیه را چرا تحویل ندادی گوشی را بهش دادم گفت هر وقت خواستی بر از نگهبانی بگیر منم برگشتم اتاق قبلی به اون مشتیه که زیر اب زده بود گفتم دستتون درد نکنه زیر اب میزنید گفتم چند میگیرید!
    خلاصه خیلی جریانهای دیگه نمیشه گفت اینجا....

میخواستم برم پیش مدیر کل اسمش کاووسی بود فکر کنم یا طاووسی همچین چیزی گفتن جلسه هست رفتم پیش ساریخانی قسمت فناوری اطلاعات کارشناس نظارت قبلا شکایت کرده بودم که سرعتم پایینه گفتن کمتر از 1.6 اگه باشه میتونی شکایت کنی بعدش رفته بودم شکایت کنم که چرا به جای 128 512 میبندن حالا امدن فقط سرویس منو کردن 128 دقیقا داون استریم 128 هست نه 196 که برای 128 ای ها می بستند! امروز رفتم شکایت کنم که چرا فقط برای منو کردن 128 رفتم دفتر مدیر کل نشستم دیدم یک نفر امد بیرون گفت بفرما گفتم با مدیر کل کار دارم منم فکر کردم ابدارچی هست گفتم جریان اینجوره و اینها با لحن بد و تند هم حرف میزدم اول که قبول نمیکرد برای بقیه که 128 دارن 512 هست گفت شما که مدعی العموم نیستید که هر کی شکایت داره بیاد شکایت کنه یا شما شمارشونو بنویس گفتم زرنگید شماره اونها را بنویس که اونها را هم سرعتشون را عادی کنید و ....
    گفتم من درخواست افزایش سرویس دادم ولی نمیدن گفت باید شخصیت حقوقی باشی گفتم هستم اینا مهر و شماره ثبت گفت این که بنگاه هست گفتم خوب اینم شرکته دیگه گفت نه قبول نیست میخواستن منو بپیچونن گفتم خوب کارت دانشجویی دارم گفت کارت دانشجویی هم قبول نیست گفتم همه جا با کارت دانشجویی و شماره ثبت و نامه افزایش سرعت میدن گفت نه همچین چیزی نیست! بعد یه جریانی پیش امد طرف گفت دانشجوی کجایی من الکی گفتم فلان جا گفت کارت دانشجوییت را بده الکی گفتم همرام نیست گفت کارت دانشجوییت را بیار تا بهت بدیم گفت باشه منو خر فرض کریدن میخواست نامه بزنه به دانشگام برام مشکل درست کنه منم گفتم باشه فردا میارم کارت دانشجویی ام را...

اینم از مدیر کل تنظیم مقررات

نتیجه: اینها همشون دستشون تو یه کاسه هست شکایت هم فاییده نداره تنها دو کار میشه کرد
    1- قطع رانژه
    2- اذیت کردن شرکت
    سلام

خسته نباشی .

اگه 4 نفر مثل شما می رفتن از حقشون دفاع می کردن ، الان این وضعیتمون نبود.

البته بنظرم چندجای کارت ایراد داشته :

1 - بحث تحویل گوشی ( هیچ وقت نباید بهانه دست اینا داد - آخه وقتی ازت می گیرن ، احساس خوبی بهشون دست می ده که ، آهان گوشیشم گرفتیم و .. .)

2- باید توی این جور موارد مستدل حرف زد ، اون میگه ، من میگم ، همسایمون داره و از این قبیل توضیحات فایده نداره .

باید شکایتت مکتوب باشه + مستندات که میتونه عکس یا کپی از قرداد باشه یا تست سرعت از سامانه که توی سایت خودشون هست.

3- باید بگی به نامه من جواب مکتوب بدید ، می خوام اگه پیگیری نشد ، از مراجع مربوطه کارم رو پیگیری کنم .

4- همیشه از کارمند برو به سمت رییس ( نباید یک ضرب رفت خونه آخر )

5- توی شکایت های اداری داد و بیداد اصلا جواب نمی ده ، هر کس دیدی داره خلاف قانون میگه ، باید بگی : ببخشید مسئول رده بالاتر از شما کی هست ؟ می خوام از طریق ایشون پیگیری کنم .
    ( تا میتونی اسم ارباب رجوع و تکریم اون رو بیار - همین که می فهمن طرف یک چیزی سرش میشه ،چرت و پرت جواب نمی دن - و اینکه همیشه از هرکی بد صحبت می کنه میپرسی : عذر می خوام ، جسارتا فامیلی شما چیه ؟)

6- نامه ها همیشه باید شماره ثبت دبیرخانه بالاش نوشته بشه و بعد که شماره زدن ، حتما حتما یک کپی ازش می گیری .

اصلا صحبت ایجاد مشکل برای دانشگاهت نیست ، مگه اینا سر پیازن یا ته پیاز و اصلا مگه دانشگاه بیکاره که بخوان به این چیزا توجه کنند.

به نظرم تو که تا اینجا رفتی ،برو پیگیری کن ، اگه دانشجویی که اصلا مشکلی نیست باید بدن و اگر هم شرکت دارید+مهر که طبق قانون مدنی ، شما شخصیت حقوقی حساب میشید.

من اگه بجای تو بودم یک نامه کتبی + یک پرینت رنگی از عکس زیر که یک نمونه از اون رو درست کردم ،بگیر ببر بده

( اگه خاصی چندتا عکس از سرویست بگیر ، من مثل این عکس زیر ، ادیتش کنم واست )

بازم قربون معرفت تو که دنبال کارت رفتی .

موفق باشی.

---------- Post added at 10:24 PM ---------- Previous post was at 10:20 PM ----------

گویا شاتل خوابه . هنوز این تبلیغ ترافیک نصف قیمت رو برنداشته !!!!

Last edited by drim_w3; 27-02-2011 at 01:18.

14. 4 کاربر از drim_w3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام

خسته نباشی .

اگه 4 نفر مثل شما می رفتن از حقشون دفاع می کردن ، الان این وضعیتمون نبود.

البته بنظرم چندجای کارت ایراد داشته :

1 - بحث تحویل گوشی ( هیچ وقت نباید بهانه دست اینا داد - آخه وقتی ازت می گیرن ، احساس خوبی بهشون دست می ده که ، آهان گوشیشم گرفتیم و .. .)

2- باید توی این جور موارد مستدل حرف زد ، اون میگه ، من میگم ، همسایمون داره و از این قبیل توضیحات فایده نداره .

باید شکایتت مکتوب باشه + مستندات که میتونه عکس یا کپی از قرداد باشه یا تست سرعت از سامانه که توی سات خودشون هست.

3- باید بگی به نامه من جواب مکتوب بدید ، می خوام اگه پیگیری نشد ، از مراجع مربوطه کارم رو پیگیری کنم .

4- همیشه از کارمند برو به سمت رییس ( نباید یک ضرب رفت خونه آخر )

5- توی شکایت های اداری داد و بیداد اصلا جواب نمی ده ، هر کس دیدی داره خلاف قانون میگه ، باید بگی : ببخشید مسئول رده بالاتر از شما کی هست ؟ می خوام از طریق ایشون پیگیری کنم .
    ( تا میتونی اسم ارباب رجوع و تکریم اون رو بیار - همین که می فهمن طرف یک چیزی سرش میشه ،چرت و پرت جواب نمی دن - و اینکه همیشه از هرکی بد صحبت می کنه میپرسی : عذر می خوام ، جسارتا فامیلی شما چیه ؟)

6- نامه ها همیشه باید شماره ثبت دبیرخانه بالاش نوشته بشه و بعد که شماره زدن ، حتما حتما یک کپی ازش می گیری .
    اصلا صحبت ایجاد مشکل برای دانشگاهت نیست ، مگه اینا سر پیازن یا ته پیاز و اصلا مگه دانشگاه بیکاره که بخوان به این چیزا توجه کنند.

به نظرم تو که تا اینجا رفتی ،برو پیگیری کن ، اگه دانشجویی که اصلا مشکلی نیست باید بدن و اگر هم شرکت دارید+مهر که طبق قانون مدنی ، شما شخصیت حقوقی حساب میشید.

من اگه بجای تو بودم یک نامه کتبی + یک پرینت رنگی از عکس زیر که یم نمونه درست کردم ،بگیر ببر بده

( اگه خاصی چندتا عکس از سرویست بگیر ، من مثل این عکس زیر ادیتش کنم واست )

بازم قربون معرفت تو که دنبال کارت رفتی .

موفق باشی.

---------- Post added at 10:24 PM ---------- Previous post was at 10:20 PM ----------

گویا شاتل خوابه . هنوز این تبلیغ ترافیک نصف قیمت رو برنداشته !!!!

دروود
    با سخنان ایشان هم رای هستم،از نگر من و با توجه به تجربه ای که در امر شکایت بردن از شرکت های اینترنتی دارم،سرو صدا پاسخگو نیست و تنها باید با دلیل و قاصعانه با آنان سخن گفت!اگر بفهمند یک جای کارت می لنگد،دیگر پاسخی به شما نخواهند داد.
    من هم هستم پس فعلا 2 نفر داریم که پیگیری حقشون هستند

16. 2 کاربر از saeed258s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •