واااای صفحه ات قوس افتاده
همونطور که گلمحمدی گفت باید عوض کنی
احتمال گذاشتن 6.5 هست (رسمی)
واااای صفحه ات قوس افتاده
همونطور که گلمحمدی گفت باید عوض کنی
احتمال گذاشتن 6.5 هست (رسمی)
براي منم دقيقا" همينطور شده بود كه مايكروتل (با Large بازيه خودش) رايگان تعويض كرد.!بر اثر فشار زياد اينطور شد.
اين مشگل بر اثر اشتباه كاربر (فشار ، ضربه و حتي فشارهاي داخل جيب) ميتونه به وجود بياد. كه حتما" اين نوع گوشيها بايد داخل كيف مخصوص نگه داري بشه.
اميدوارم گوشيه دوستمون گارانتي داشته باشه
مرسی دوستان از راهنمائیتون. واااااااااااااااااااای الان رفیقمون فکر میکنه چکار کردم که تاچش خراب شد. اون که اصلا سر در نمیاره از این چیزا . من خودم htc tuch hd دارم و قبلا هم امنیا داشتم و تقریبا میشه گفت تمام کارای نرم افزاری پاکت پی سی ها را
انجام میدم . این رفیقمون اولین بارش بوده که ویندوز موبایل خریده چند ماه نمیشه اینقدر صفحه اش خش دار شده . این چیزایی هم که شما ها فرمودید حتما هم همینطوره خیلی بد نگه میداشت.
حالا چی بگم به دوستمون مگه باور میکنه؟ بنده خدا فامیله.
حالا اگر آدرسی توی تهران برای تعویض تاچش دارید ممنون میشم به من بگید .
تو را خدا زودتر آدرس بدید تا از نگرانی در بیام
دوستان من یه رام جدید گرفتم.نظرتون چیه؟
![]()
بالاخره ما هم وسوسه شدیم اومدیم تو خط wm6.5 .برو بچ اگه کسی رام خوب بدون مشکل با M2D سراغ داره یه آماری بده لطفااگرم بدون باگ باشه که دیگه بهتر
![]()
همین رامی که الان عکسشو گذاشتم چطوره؟![]()
من هنوز که هنوزه رام کوک شده ی بدون مشکل و باگ پیدا نکردم ، اگر یه روز همچین چیزی پیدا کردی به منم خبر بده![]()
ولی خوب رامهای سکتور و Ryzry و khuanchai معمولا کم اشکال ترین ها هستند. باز بین اینا Khuanchai رامهاش معمولا روان تر و سریع تر هست ، ولی چندتا اشکال با مانیلا داره. ولی فکر میکنم در مجموع رامهای سکتور برای مانیلا کم اشکال تر و بهتر باشند. بازم بستگی به ورژنش داره.![]()
سلام بچه ها
رام قبلي گوشي من jvhi2 بود كه شارژ خالي ميكردم راممو عوض كردم jvhk1
حالا خوب شده
دنبال يه رام بهتر بودم كه DXIA5 پيشنهاد كردن حالا دانلودش كردم ولي روي گوشيم نميريزه
بايد چكار كنم
خواستی آی دی منو اد کن راهنماییت کنم![]()
Last edited by moji666; 06-09-2009 at 22:10.
من الان یه ورژن از رامهای ryzry رو نصبیدم . audio manager بعد از پخش 2 3 تا موزیک پوکیددیگه کلا باز نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)