سلام
امروز با Nokia Software Updater گوشیمو واسه اپ چک کردم . خوشبختانه v30 هم گذاشتن .میتونید به راحتی اپ کنین.![]()
سلام
امروز با Nokia Software Updater گوشیمو واسه اپ چک کردم . خوشبختانه v30 هم گذاشتن .میتونید به راحتی اپ کنین.![]()
سلام.
نه فکر نکنم چیز خاصی روش بریزی. با توجه به نیاز مادرت واسش تم و نرم افزار بریز.
من چندروز پیش با NSU بروز کردم به ورژن 30
چیز جدیدی نداشت
خوشبختانه هنوز حک میشه
بيبين اين مشكل 100% نرم افزاريه پس يا آپديت كن يا فلش.
ديگه جدا اگه درست نشه بايد دننباله يه دليله متافيزيكي باشي!
ولي فعلا با فعال كردن سنسور مي توني آلارم گوشيتو راحت صبح ها قطع موقت كني.
سلام
من میخوام همین 2-1 روز آینده، 5800 را بگیرم.چند سؤال:
1- چند نوع داره و کدومش بهتره؟(منظورم چینی یا مجاره)
2- آخرین ورژن نرم افزاری فابریک گوشی کدومه؟
3- سرعت cpu از کجا معلوم میشه؟
4- الان گارانتی اصلیش تو شیراز یافت نمی شه، آیا گارانتی اصلی با متفرقه فرقی هم داره؟
5- لطفأ هر نکته دیگری هم که هنگام خرید باید توجه کرد، بگوئید.
1.اين گوشي فقط توليد چينه! باقي كشور ها مثل فنلاند و مجار و اينها فقط ليبل هست نه بيشتر
2. آخرين v30 هست اما تو بازار فكر كنم الان با v21 يا حداكثر v20 پيدا كني. كه راحت خودت آپديت مي كني.
3.تمام گوشه هاي ساخته شده از اين مدل سخت افزار يكسان دارن. و اين صحبت ها كه سرعت كلاك cpu ي اين گوشي قبلا سيصد و خورده اي بود و الان شده چهار صد خورده اي!(چه اطلاعت كاملي!) كاملا مربوط به فريمور هست و قابل تغيير.
پس نبايد نگران باشي كه گوشي با سرعت كلاك پايين بخري!
در ضمن من فكر كنم قسمتي كه اطلاعات cpu رو نشون بده توي گوشي وجود نداره
4. در مورد گارانتي بعضي ها مي گن كشكه بعضي ها هم گوششيشون رو بردن تعويض كردن! اما در مورد اين گوشي چون صفحه نمايش بعضي دوستان مشكل پيدا كرده توصيه مي كنم با گارانتي اصلي (نوكيا 12 ماه) بخري.
5.وسايل داخل جعبه رو چك كن كامل باشه(ليست با عكس صفحه هاي ابتدايي اين تاپيك هست)
اينجا:و حتما از يه فروشگاه يزرگ و معتبر تهييه كن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشي
Last edited by bad_stu; 01-09-2009 at 23:16.
من که چندین روز پیش همین جا اعلام کردم![]()
ممنون از راهنمایی هاتون ، من یک ماه پیش با یک پروداکت کد دیگه گوشیم رو به 30.0.11 آپدیت کردم
قبلش امتحان نکردم ، شاید مشکل از ورژن 30.0.11 باشه !!!
دوستان یک سوال :
آیا میدونستید پس از اینکه نوکیا ، 5800 و n97 رو معرفی کرد و تو پوز آیفون زد آیفون چیکار کرد ؟
خوب معلومه قیمت گوشی خود رو نصف کرد !!!
یعنی اگر الآن بخوای از اونور آب برات آیفون اصل بیارن ، آخرین سری و ورژنش که 3GS هست رو میتونی باقیمت های زیر بخری :
حالا اگه من بخوام گوشیمو بفروشم مشتری خوب براش پیدا میشه ؟ موبایل فروشی چقدر میخره ؟ به دست چقدر میتونم بدم ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چ.ن اونور آب آشنا دارم و میتوم بخرم و برام پست کنند
نظرتون رو حتما" بگید
احتمالش هست اما بعيد نوكيا يك نسخه از فريمور رو با همچبن باگ عظيمي منتشر كنه!
اگه دوست ديگه اي با پروداكت كد شما پيدا بشه و آپديت كنه مطمئن مي شيم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)