من3صفحه قبل جواب دادم دوست عزیز
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من3صفحه قبل جواب دادم دوست عزیز
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من ميخوام مودم tplink 8811 بگيرم. از خيلي ها شنيدم asus am 602 بگير؟
سوال:
فرق اين مودمها در سرعت هست يا چيز ديگه؟
اگه سرعت اينترنت اين مودم (در داخل ايران) با هم فرق ميكنه فرقش چقدره؟ كدوم سرعتش بيشتره؟
اره asus am602مودم خیلی خوبی هست و با اکثر شرکت ها سازگاره...
اصلا توصیه نمی کنم Tplink بگیری حتی اگه نخوای ایسوز بگیری...
نه سرعت فرقی نمیکنه...فرقش تاثیر پذیری نویز (نسبت سیکنال به نویز) که خیلی زیاد فرق نداره و کیفیت ساخت هست...ولی نویز در صورت وجودمیتونه مقداری روی کیفیت و سرعت تاثیر بگذاره..
بهتر بود توی تاپیک راه اندازي Adsl / خريد مودم - نصب مودم-رفع عيب مودم مطرح میکردی...
سوالات دیگه در مورد مودم در اون تاپیک بپرس
سلام دوستان
اين سرويس 64 براي وبگردي و دانلودهاي كوچك مثل نرم افزار و موزيك مناسب هست يا نه ؟
بله سرعت دانلودش حدود7 8 9 شاید هم 10 هست.
128 اکو هم اگه 2.5 گیگ مشکلی نداشته باشی خوبه
سلام.آخه راه دیگیی جز خرید خط ندارم.چون مالک خط رفتن مریخ و هیچ دسترسی بهشون نیست!!!
میگم اگه یکی آشنایی تو مرکز مخابراتی حافظ داشته باشه مشکل حله! وگر نه یا باید بیخیا بشم یا یه خط بگیرم. راستی میگن این مشکل فقط برای مرکز مخابراتی شماست و هیچ کدوم این مشکل رو ندارند!
عجب!!
چرا کنسل نمی کنی به اسم صاحب خط ثبت نام کنی؟!![]()
من همین مشکل پینگ رو بیشتر از بیست روزه دارم و بارها تماس گرفتم, امیدی به حل شدنش نیست ...
خودشون قبول دارن پینگ بالاست اما بهانه مخابراتو میگیرن...جالبه وقتی با تهران تماس میگیرم میگن خوده شاتل تو منطقه شما مشکل داره که البته موقتیه و حل میشه....الان نزدیکه ده روز از اون تماس گذشته اما هنوز..![]()
اینم از جریانه پشتیبانی و مشتری مداریه شاتل که اینهمه اینجا تعریفشو میکردن!!!!![]()
دوست عزیز مرکز مخابراتی خودت را بگو تا ببینیم دوستانی که توی اون مرکز هستن مشکل شما را دارند؟!
سلام دوستان
نوز رو پشتیبانی میگه
بعد از فهمیدن بالا یا پایین بودنش چه کار می تونیم بکنیم
سرعت دونلود من هم 58، 59، 60، 61 در اوج خودش است
هم اکنون 52 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 52 مهمان)