NIS
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
NIS
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من norton anti virus 2012 رو از خود سایت دانلود کردم.فایل آپدیتش رو هم دانلود کردم.ولی نمیدونم چرا با اینکه فایل آپدیت میگه با موفقیت نصب شده ولی در حالت بدون smart definitions هم با اون باید آپدیت 160 مگابایتی رو بگیرم؟؟؟![]()
گریه نکن دادا
ببین فایل افلاین را نصب بکنی / ربطی به انلاین نداره
موضوعی بود که من در این تایپیک مطرحش کردم
این سریالا را با وی پی ان تست بکن تا اگر کار بدند انتی ویروست 170 روزی اکتیو بشه
VQD8B86RG7FBGR23PB7HBBYF3
VGPFWKHQGWF6DBTJ8KTQGJPBV
VMF4PWJVWVDXTW72JFVHCHHCD
VCRKVV2YGMRWK7TBD3Y72KMV9
VBM3V7BXG3Q987H87QTMWYC4M
V8PRTPWM7TRXPYVDP3VR47BK2
VDYVG3X7GTYRM427KCGMRVVWQ
VWGT6JM8GM9WQM3Q7KH4CJX7F
VQRWM9P9DGRMCG842H7CR89FJ
V67Q8T8M7K3B4RB8BKFDGK96K
VMP37VCX7TDXKQJ7QH7C3VRWC
باید باز انلاین حجم کل را بگیری
این هم انجام بدی دیگه نیاز نیست باز کل اپدیت را بگیری برای دفعه بعدی که خواستی نورتون نصب کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که همیشه اسمارت دیفینیش خاموش هست..چون کل دیتابیس را دانلود میکنه![]()
Last edited by Karkas20; 02-02-2012 at 21:44.
NAV
[/B]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
NIS
[/B]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
NIS
محتوای مخفی: KEY 03/2/2012
سلام لطفا سریع منو کمک کنید من برای اولین بار میخوام نورتون 360 نصب کنم و الان من نورتون 360 دارم ولی جدید نیست میخواستم بدونم اگه همینی که خودم دارم رو نصب کنم به نورتون 360v6 ارتقا پیداه میکنه یانه مرسی اگه نمیکنه من دوباره دانلودش کنم
بعد این nis و nav چیه
نورتون سند باکس هم داره؟
اپتودیت هاش از نظر حجم چجوریه ؟
سرعت اسکنش جچجوریه ؟
من شنیدم چون نورتون سونارو داره دیگه ویروس شناسی خوبی نداره و تکیه بر سوناروش کرده ایا این درسته؟
قرنطینه کجاست تو نورتون 360 ؟
Last edited by pedram_01; 04-02-2012 at 04:00.
نورتون 360V6 حالا حالا ها نمیاد.همین ورژن 5 رو استفاده کنید.با اومدن ورژن فینال هم خودش ارتقا پیدا میکنه و هم میتونی جدا دانلود کنی.
nis=نورتون اینترنت سیکیوریتی
nav=نورتون انتی ویروس
سند باکس نداره میتونی جدا نصب کنی البته لایه های دفاعی زیادی داره بخاطر همین نیاز به سندباکس نداره.
اپدیت اولیه 100 مگابایت روزانه 1 مگابایت
سرعت اسکنش تقریبا بالاست البته دقتش بالاتر
هرکی گفته خیلی گاگول بوده بوده نورتون از بخش های مختلفی تشکیل شده سونار تنها یک بخش دفاعی به حساب میاد.
روی ایکون کنار ساعت کلیک کنی و گزینه RecentHistory و انتخاب کنی قرنطینه رو میبینی
من تا 1 ماه پیشه نورتون 360 گیر کردمچون دیشب تقریبا پهنای باند دانلودم رو تموم کرد 100 مگ خودش 170 مگ اپتودیتش
برای همین دیگه نمیتونم انتی عوض کنم و تو این یک ماه کلی سوال میکنم![]()
![]()
چرا نورتون نمیتونه جلوی دانلود ویروس از اینترنت رو بگیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم یک تستی بکنید
من فکر میکنم کار با نورتون 360 خیلی سخت تر از اینترنت سیکروبتی هست و من میخوام اینترنت سیکروبتی رونصب کنم چجوری میتونم از اپتودیت نورتون کپی بگیرم و به اینترنت سیکروبتی انتقال بدم مرسی
Last edited by pedram_01; 04-02-2012 at 17:04.
سلام
درسته فایل ارشیو را که حاوی ویروس باشه را اجازه دانلود میدهد.
ولی اگر فایل مخربی که پسوند exe باشه پس از دانلود خودش انالیز میکنه و ریمو میکنه
زیاد لازم نیست روی اینگونه مسایل حساس بشید.
اگر مخربی هم دانلود کردید و اجرا کردیذ نورتون انلیز میکنه و بدون اینکه به سیستم شما اسیبی برسه / فایل ریمو میشود.
حالا چهار تا مخرب کم و زیاد که به جایی نمیخوره / اصل جایی هست که ادم الوده بشه و سوییت بتونه سیستم را پاک بکنه
این پست را ببینید / متوجه میشید:
دیگر قضاوت پای شما !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)