برای منم دیشب اختلال داشت
دیگه حال نداشتم بزنگم.اما الان که خوبه
برای منم دیشب اختلال داشت
دیگه حال نداشتم بزنگم.اما الان که خوبه
امروز زرشگی شدیم برادر
باز از چند دقه پیش جناب ارشد انگشتش رو گذاشت رو دگمهی Traffic Shaping واسه پورتهای بجز ۸۰. :(
اون زمان که منطقه ما رفت زیر پوشش تا قبلش قیمت قدیم بود ولی به محض پشتیبانی از منطقه ما قیمت جدید زدن اساسی دل من رو سوزوندن
دلیل نرفتنم به adsl داتک رو بالا نوشتم.
من بیش از 50 روز بود که پینگم بالای 2000 و حتا بالای 3000 می رسید و سرعتم به 2 3 کیلوبایت در ثانیه رسیده بود....البته اگر روز هایی که کلا نمی تونستم وصل بشم رو حساب نکنیم.( بقول وزیر فایل 500 کیلوبایتی هم نمی شد باز کرد)
درخواست داده بودم باسه وایمکس داتک ولی مودم وای فای نداشتن که بتونم سوییچ کنم و بزور می خواستن بهم مودم usb بدن که منم دیگر عمرا سمت این مودم ها برم.بخاطر همین شروع به کوچ کردم.
منم فکر نمی کردم کوچ کنم ولی در نهایت اتفاق افتاد......
یک شب به بعد سرعتم از 33 میرسه به 10-11، بهشونم میگم، قانون مسخره رو که میدونید، سرعت زیر 8kBps رو فقط کم حساب میکنند.
سرعت و پینگ ساعت 2 شب افتضاح شده ه ه ه ه ه ه ه ه ه.........
سرعت و پینگ ساعت 2 شب افتضاح شده ه ه ه ه ه ه ه ه ه.........
آقا 6 ماه هست که سرویس 512 حجمی دارم،خب حال دادن سرعت دانلود 1مگ هست.
این جریان پینگ رو به نظرتون چطور مطرح کنم که رسیدگی کنن؟43 بار زنگ زدم و با ملایمت صحبت کردم.با فحش کار راه میافته؟
به خدا حسرت به دلم مونده 1شب به بعد بتونم آنلاین بازی کنم.پینگ میره رو 800
دیگه چرا روی سرور های داخل ایران(اینترانت ملی)افزایش پینگ داریم خدا میدونه.این قضیه در مورد شاتل و صبا صدق نمیکنه
یکی به من بگه توو مرکز امامت(تهران) چی بگیرم که پینگم همیشه پایین بمونه.دانلود بخوره تو سرم؛نمــــــی خوام
در عرض 3 سال 6تا isp عوض کردم همشون لنگه هم
اگه وای مکس بگیرم از شر مرکز مخابراتی خلاص میشم؟
امروز هم از حدودای ۱ ظهر به بعد نمیشه با چیزردکن به بیشتر از ۵۰-۶۰درصد مقدار اسمی پهنای باند سرویس رسید.
داری با سرعت 34-33 با خوشخالی dl میکنی، به محض اینکه ساعت میشه 1 بامداد (محدوده رایگان)، سرعت میشه 10! به نظرتون زنگ بزنم کمکی میکنه؟ با چرت و پرت میگن اعصاب آدم خورد شه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)